Tuoteryhmä

Kuuma Leopard Pää avaimenperä Musta Nahka Sinkin Seos Miesten Auton Avaimenperä liikelahja

Uusi

€1.61

Varastossa

Asiasanat: avaimenperät lahjoja, avain-avain-ketju, nahka avaimenperä, Halpa avaimenperät lahjoja, Korkea Laatu avain-avain-ketju, Kiina nahka-näppäintä ketjun Toimittajat.

Jotta yli $10 voi saada lahja .

Rakas ystävä,

Kiitos käynnistä myymälästämme! Yrityksemme on aina omistettu tuottamaan muoti laadukkaita koruja, tarvikkeet,meidän tuote on laadukas electroplating prosessi, pitkäkestoinen kiilto. Meidän tehdas suoraan myynti , voimme tarjota paras hinta.Jos sinulla on kysyttävää,ota rohkeasti yhteyttä meihin.Kun teet tilauksen, käsittelemme sen niin pian kuin mahdollista ja lähettää sen sinulle sisällä 1-3 päivää.

Pudota Merenkulku, Voimme lähettää kohteita suoraan tulli,jos sinulla on ongelmia tai kysymyksiä,kuten vakuutus -, pakkaus-ja niin edelleen,ole hyvä ja jätä viesti meille, kun teet tilauksen,me teemme parhaamme tarjota sinulle parasta palvelua! Vinkkejä hinta jokainen tuote on erittäin alhainen, ja voitto on hyvin pieni, jos tilaus on alle $7,meillä on lähettää sen mukaan Kiina Post Tavallinen Pieni Paketti Plus, joka kestää 20-60 päivän päästä ja ei voi seurata.

Jos haluat saada tilauksesi(

Pakkauksen Paino 0.06kg (0.13lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Materiaali Nahka
Hieno tai Fashion muoti
Tuotemerkki Adojewello
Paino 58g
Kohteen Tyyppi Avaimenperiä
Tyyli Rento/Urheilullinen
Sukupuolten Miehet
Muoto leopard
Metallit Tyyppi Sinkki Metalliseos

Kirjoita arvostelu

Kuuma Leopard Pää avaimenperä Musta Nahka Sinkin Seos Miesten Auton Avaimenperä liikelahja

Kuuma Leopard Pää avaimenperä Musta Nahka Sinkin Seos Miesten Auton Avaimenperä liikelahja

Jotta yli $10 voi saada lahja . Rakas ystävä, Kiitos käynnistä myymälästämme! Yrityksemme on aina omistettu tuottamaan muoti laadukkaita koruja, tarvikkeet,meidän tuote on laadukas electroplating prosessi, pitkäkestoinen kiilto. Meidän tehdas suoraan myynti

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!