Tuoteryhmä

16 ERM 1.25 ISO IC908,alkuperäinen Iscar Indeksoitava Tungsten Carbide-Threading-Sorvi Terät Kierteitetyt Sorvin Haltijalle,yksi Laatikko 10kpl

Uusi

€49.37

Varastossa

Asiasanat: aseta sorvi, aseta lanka, aseta pidike, Halpa aseta sorvi, Korkea Laatu aseta lanka, Kiina lisää haltija Toimittajat.

Kylki Maavara ja Tehokas Kallistuskulma Kallistuskulma β leikkaus reunat vastaa tiettyä lanka helix kulma λ ja takaa yhtä suuri päästökulma molemmin puolin lisää.

α - Sivusta päästökulman

λ - Helix kulma

β - Tehokas kallistuskulma saavutetaan valitsemalla sopiva vaste

Syöttöaukon Menetelmiä Toimintojen Ketjuttaminen

Sivuttaissyöttö Radial Syöttöä Vuorotellen Kyljet Syöttö Sivusta Yhtä

Tasa-syvyys leikata jokaisen syötön

Kylki Vähenemässä - Vähentynyt syvyys leikata jokaisen syötön

H - Syvyys thread profile (päällä ø)

D - Syvyys pass (päällä ø)

U - Syvyys viimeistely pass (päällä ø)

Jälkeen-myynti palvelu:

Me tarkistaa tavaran laatu ennen lähetystä. Jos on olemassa joitakin odotettavissa ongelmia tapahtua, toivomme, ratkaista ongelmia ostaja kautta ystävällinen seuraavilla tavoilla:

Jos se on laatu ongelma, ostaja voi toimittaa väittävät sisällä 14days saatuaan tavarat, ostajan on annettava valokuvia tai videoita ja muita todisteita myyjä tunnistaa.

Keinotekoiset vaurioitunut, ostajat ottaa täyden vastuun

Tuotteen laatu processing-ohjelma:

1).Ostaja palauttaa tavarat meille ja vastuussa palata postikulut; kun olemme saaneet tavarat, lähetämme uuden tuotteen ostaja ja maksaa uudelleen toimituskulut.

2).Jos tavarat (kokonaishinta sis. postikulut on vähemmän kuin 10USD)on laatuongelmia, meidän tulee lähettää uuden tuotteen ostaja seuraavaan tilaukseen, jos ostaja et aio tehdä uuden tilauksen lähitulevaisuudessa, ostaja voi maksaa uudelleen, toimituskulut ja kysy lähettää uuden tuotteen.

Vero:

Veronmaksu on velvollisuus jokainen kansalainen, ostajan täytyy vastuussa kaikki verot. Koska vero-ongelma, ostaja kieltäytyä vastaanottamasta tavaran, ostajan täytyy vastuussa rahti ulos ja kotiin.

Maksuehdot:

Hyväksymme vain escrow.

Turvallisuussyistä, me vain aluksen, jotta toimitusosoitteen, voit vahvistaa escrow.

Toimitus:

Lähetyksen ehtojen:

Ennen tilaamista ota yhteyttä vahvista haluamasi lähetyksen menetelmä. Kohteet ovat vain toimitetaan kun maksu on vahvistettu Escrow.

Toimitus Yritykset:

Tuemme lähetys, jonka "EMS","UPS","DHL","Fedx","TNT"

Palaute:

Asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää, f olet tyytyväinen kohteita tilasit, jätä palautetta, jos et ole tyytyväinen kohteita, voit tilata, ota meihin yhteyttä ennen lähtöä negatiivinen palaute, Voimme työskennellä yhdessä ratkaista riidat.

Palautusoikeus:

Voit palauttaa tuotteen 14 päivän kuluessa vastaanottamisesta, Kohde on palautettava uusi ehto, sillä saanut kaikki mukana tarvikkeet ja kirjallisuutta, mukaan lukien tehtaan pakkaus, Merenkulku -, käsittely-ja vakuutus ei palauteta ja ostaja on vastuussa palata postikulut ja logistiikka, Sinun täytyy ottaa yhteyttä meihin yhteyttä 14 päivän kuluessa vastaanottamisesta.

Yksikkö Tyyppi paljon (10 kpl/erä)
Pakkauksen Paino 0.2kg (0.44lb.)
Paketin Koko 4cm x 4cm x 10cm (1.57in x 1.57in x 3.94in)
Tuotemerkki OYYU
Pinnoite Kyllä
Päällystetty Kyllä
Kovuus HRA91.5
Koneen Tyyppi Sorvi kone
useage Threading-Sorvi Haltija
Käyttö Kierteiden Sorvaus Työkalu
Malli Numero 16 ERM 1.25 ISO IC908
Materiaali Kova Seos
Tyyppi Lanka insrts

Kirjoita arvostelu

16 ERM 1.25 ISO IC908,alkuperäinen Iscar Indeksoitava Tungsten Carbide-Threading-Sorvi Terät Kierteitetyt Sorvin Haltijalle,yksi Laatikko 10kpl

16 ERM 1.25 ISO IC908,alkuperäinen Iscar Indeksoitava Tungsten Carbide-Threading-Sorvi Terät Kierteitetyt Sorvin Haltijalle,yksi Laatikko 10kpl

Kylki Maavara ja Tehokas Kallistuskulma Kallistuskulma β leikkaus reunat vastaa tiettyä lanka helix kulma λ ja takaa yhtä suuri päästökulma molemmin puolin lisää. α - Sivusta päästökulman λ - Helix kulma β - Tehokas kallistuskulma saavutetaan

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!