Tuoteryhmä

Uuden Version Automaattinen Arc ja ymp: n jännite plasma-soihtu korkeus ohjain CNC-Plasma leikkuri leikkaus kone THC-SH-HC31

Uusi

€272.24

€286.56

-4 %

Varastossa

Asiasanat: korkeus säädin, torch height control, plasma torch height control, Halpa korkeus-ohjain, Korkea Laatu torch height control, Kiina plasma torch height control Toimittajat.

Hyviä Uutisia!

Jännite pysäyttää aluksella nyt on jännite pysäyttää ruutuun, enemmän helppo johdotus.

Me emme ole vain tuotteen jälleenmyyjä, olemme ammatillinen palveluntarjoaja. Tarjoamme täyden kierroksen teknistä tukea ja myynnin jälkeen palvelun. Sinun 100% tyytyväisyys on meidän harjoittamisesta.

Autamme sinua yhteyden oman cnc plasman ohjain.

SH-HC31 on päivitys versio SH-HC30. Kanssa uusi muotoilu, vakaus on vahvistunut huomattavasti.

B uy nyt, me lähettää sekä paperi manuaalinen ja CD-käyttöohje.

Malli SH-HC31 korkeus ohjain liekki - /plasma leikkaus taskulamppu on yksinkertainen ja helppo käyttää, kätevä komission ja vaatimaton hinta. Lisäksi se vaatii myydä pistettä kaikista Microstep tuotteet-hyvä tuote suorituskyky on vaatimaton hintaan. Se on täydellinen lisälaite, jotka vastaavat hitsaus tai leikkaus laitteet.

Tärkeimmät Tekniset Parametrit

Tehovaatimukset: DC 24 V ± 2 V, 3 A

Sovellettavat moottori: 17/23 HS-sarjan askelmoottorit

Manuaalinen säätö säätöalue: 0-100 mm

Automaattinen korkeuden säätöalue: 3-30 mm

Säätämällä nopeus automaattinen korkeuden säätö: 3000 mm/min (30deg rinne) Ohjaus tarkkuus: ±0,5 mm

Mitat laatikko runko: (155 x 87 x 71) mm käyttölämpötila: -10 astetta 50 astetta

Tärkeimmät Toiminnot

1. Askelmoottori sijasta perinteisen DC-moottori, tekee sen nopeammin ja sujuvammin lisäksi merkittävästi pidentää käyttöikää.

2. Suoraan näyttämällä korkeus leikkaus suutin kapasitanssi korkeuden säätö tila

3. Integrointi mekaaninen nostolaite-ja korkeus-ohjain

4. Piiri käyttää SMD-tekniikkaa ilman mitään säädettäviä laitteita; Kaikki digitaalinen ohjaus tekniikka varmistaa tuotteiden korkea luotettavuus.

5. Ominaisuus "yhden näppäilyn korkeus kalibrointi" takaa, että missään tapauksessa, käyttäjä tarvitsee vain yhden näppäimen kalibrointi absoluuttinen korkeus mittaus ja saavuttaa lineaarinen korkeuden mittaus.

6. Kuori käyttää tamper-todiste, vedenpitävä ja kosteutta kestävä alumiini-ruutuun, tiivis rakenne, erityisesti sovellettavan vakavia ympäristö

7. Käyttöliittymä on yksinkertainen ja helppo hallita. Se soveltuu kaikille polttoleikkaus ja plasmaleikkaus CNC-järjestelmä tai käyttää yksin.

8. Asynkroninen viestintä toiminto mahdollistaa yhteyden CNC-järjestelmä ja helpottaa parametrien asetus, automaattinen/manuaalinen ohjaus, kartio kulma siirtyminen valvontaa ja tietojen vaihtoa.

Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 3.5kg (7.72lb.)
Paketin Koko 25cm x 20cm x 20cm (9.84in x 7.87in x 7.87in)
Malli Numero SH-HC31
Sovellus plasma cutting machine

Kirjoita arvostelu

Uuden Version Automaattinen Arc ja ymp: n jännite plasma-soihtu korkeus ohjain CNC-Plasma leikkuri leikkaus kone THC-SH-HC31

Uuden Version Automaattinen Arc ja ymp: n jännite plasma-soihtu korkeus ohjain CNC-Plasma leikkuri leikkaus kone THC-SH-HC31

Hyviä Uutisia! Jännite pysäyttää aluksella nyt on jännite pysäyttää ruutuun, enemmän helppo johdotus. Me emme ole vain tuotteen jälleenmyyjä, olemme ammatillinen palveluntarjoaja. Tarjoamme täyden kierroksen teknistä tukea ja myynnin jälkeen palvelun.

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!