Tuoteryhmä

2 M Ruostumaton Teleskooppi lipputangon Kannettava Handheld Sauvat Liput Tuulipussi (ilman lippua)

Uusi

€3.14

€3.74

-16 %

Varastossa

Asiasanat: pole teltta, napa maissi, Tuulipussi, Halpa teltta pole, Korkea Laatu napa maissi, Kiina tuulipussi Toimittajat.

Tekniset tiedot: Materiaali:Ruostumaton teräs Koko: Laajennus: 2 M/78.74" Ahdistus:28cm/11.02" Kahva:11.5 cm/4.53" Dia:25mm/0.98" Väri: Kuten Kuva(Väri On Satunnainen) Määrä : 1 KPL Huomautus: 1. Koska eri seurata ja valon vaikutus, todellinen väri kohde saattaa olla hieman erilainen väri näytti kuvia. Kiitos! 2. Sallikaa 1-3 cm mittaus poikkeama johtuu manuaalinen mittaus.

Paketti sisältää:

1 x 2 M Kannettava Handheld Napa

Tervetuloa myymälästämme!

Noin Toimitus

Huomio, Kiitos! Olemme kansainvälinen myyjä manner-Kiina. Olkaa kärsivällisiä! Jos sinulla on kysyttävää tai jokin erityinen pyyntö, älä ota meihin yhteyttä. Me vastaamme 24 tunnin aika-ero meille, kiitos ymmärrystä.

Noin Palautetta

Koska palautteesi on erittäin tärkeää meille, me vilpittömästi kutsua sinut jättää positiivista palautetta meille, jos olet tyytyväinen meidän tuote ja palvelu. Se vain kestää yhden minuutin. Kiitos! Jos et ole tyytyväinen meidän tuotteen ja palvelun, ota ystävällisesti yhteyttä ennen lähtöä mitään negatiivinen ja neutraali palaute. Me yritämme parhaamme tyydyttää sinua. Kiitos paljon!

Pakkauksen Paino 0.12kg (0.26lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Liput Ja Bannerit Materiaali Muovi
Tyyli Lentävät
Tyyppi Painettu
Tuotemerkki JETTING
Malli Numero Lippu Reikiä
Lipputanko Materiaali Ruostumaton Teräs
Käyttö Sisustus

Kirjoita arvostelu

2 M Ruostumaton Teleskooppi lipputangon Kannettava Handheld Sauvat Liput Tuulipussi (ilman lippua)

2 M Ruostumaton Teleskooppi lipputangon Kannettava Handheld Sauvat Liput Tuulipussi (ilman lippua)

Tekniset tiedot: Materiaali:Ruostumaton teräs Koko: Laajennus: 2 M/78.74 Ahdistus:28cm/11.02 Kahva:11.5 cm/4.53 Dia:25mm/0.98 Väri: Kuten Kuva(Väri On Satunnainen) Määrä : 1 KPL Huomautus: 1. Koska eri seurata ja valon vaikutus, todellinen väri kohde saattaa olla hieman

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!