Tuoteryhmä

Tukku-Hopea/Kulta/Musta/Pronssi Metalli kynttilänjalka 5-aseiden/3-aseiden Kynttilän Seistä Häät Kynttilänjalka, Kynttelikkö

Uusi

€14.62

€36.55

-60 %

Varastossa

Asiasanat: tukku-kynttelikkö, tukku-kynttelikkö, Kynttilänjalkoja, Halvat tukku kynttelikkö, Korkea Laatu tukku-kynttelikkö, Kiina kynttilä haltijat, Toimittajat.

Tuotteen Kuvaus:

Asennus Opetusohjelma:

Huomautus:

Rakkaat asiakkaat.Koska kynttilät ovat vaarallisia tavaroita, logistiikka, ei voi lähettää.

Niin, tämä kynttilänjalka ei sisällä kynttilöitä.Toivon, että voitte ymmärtää! Kiitos!

1.Noin Maksu

2.Noin Toimitus

A. Toimitus Ja Luovuttaminen

Otamme eri kanavien ominaisuuksien mukaan tavaroiden kuljetus .Se voi saavuttaa yli 200 maassa ja alueilla. Lupaamme, että kaikki käskyt annetaan neljän päivän kuluessa.Koska eri kanavia kappaleen tiedot näyttö aika on eri, postipakettien yleensä 1-4 päivää osoitti, että kansainväliset kuriiri yleensä 1-2 päivää,jos kohtaat tukkoisuus,seuranta-aika tiedot-näyttö tulee laajentaa.

B. Noin Tulli Ja Tariffi

Postipaketti ei yleensä tuottaa tariffit, mutta eri maiden tullimääräykset.tullaus-aika on eri, ota ajoissa seuranta tietoja, ota yhteyttä paikalliseen postiin, jos on tarpeen.

Kansainväliset kuriiri-Euroopan maissa yleensä ei aiheuta tariffi.Me myös julistamme pienempi arvo paketti,pienempi arvo auttaa sinua välttämään tulli-ongelma.mutta eri maissa on erilaiset tullimääräykset.Jos paketti on luotu tariffi,emme ole vastuussa tullien,toivon, että voitte ymmärtää.

3.Noin Takuu

Kaikki tuotteet myymme ovat laadukkaita ja tarkassa koe ennen kuin suomi. Me yritämme parhaamme, jotta vältetään laatu ongelma.

Jos et ole täytettävä, kun tuotetta tai tuote on laatu ongelma,ota meihin yhteyttä 24 tunnin sisällä kun saat kohteita.Me teemme parhaamme antaa sinulle tyydyttävä ratkaisu.

4.Palaute

Jos sinusta tuntuu tyytyväinen, ota antaa meille 5 star rating, se on suurin rohkaisua meille ja voit luoda parempaa palvelua.Kiitos paljon!

Jos jätät positiivista palautetta kanssa hyvä arvostelu,ota meihin yhteyttä, ennen kuin seuraavaan tilaukseen,me annamme sinulle $1 alennus.

Pakkauksen Paino 0.7kg (1.54lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Tyyppi Kynttilä Stand
Sovellus Häät/Lomat/Koti-Sisustus
Vastaavia Kynttilän Kiinni
Metalli Tyyppi Seos
Tyyli Euroopassa
Malli Numero 082
Materiaali metalli
Toiminto Matching Stick Kynttilä
Tuotemerkki ROXY
Käytä Häät
käsintehty Kyllä

Kirjoita arvostelu

Tukku-Hopea/Kulta/Musta/Pronssi Metalli kynttilänjalka 5-aseiden/3-aseiden Kynttilän Seistä Häät Kynttilänjalka, Kynttelikkö

Tukku-Hopea/Kulta/Musta/Pronssi Metalli kynttilänjalka 5-aseiden/3-aseiden Kynttilän Seistä Häät Kynttilänjalka, Kynttelikkö

Tuotteen Kuvaus: Asennus Opetusohjelma: Huomautus: Rakkaat asiakkaat.Koska kynttilät ovat vaarallisia tavaroita, logistiikka, ei voi lähettää. Niin, tämä kynttilänjalka ei sisällä kynttilöitä.Toivon, että voitte ymmärtää! Kiitos! 1.Noin

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!