Tuoteryhmä

Shijian Miekat Kill Bill Japanilainen Katana Samurai Miekka Pitkä Veitsi Mangaani Teräs Full Tang Terävä Tameshigiri Mukava Lahja

Uusi

€121.64

€138.23

-12 %

Varastossa

Asiasanat: tameshigiri, Halpa tameshigiri, Shijian Miekat Kill Bill Japanilainen Katana Samurai Miekka Pitkä Veitsi Mangaani Teräs Full Tang Terävä Tameshigiri Mukava Lahja.

Kokonaispituus : 103cm/40.6 tuuman Terän materiaali : Mangaani teräs terä

Terän pituus : 70cm/27.6 tuuma Kädensuoja : Rauta

Kahvan pituus : 26cm/10.26 tuuman Habaki : Messinki

Terän leveys : 3.2 cm/1.25 tuumaa Seppä: Korkea laatu Messinki

Terän paksuus : 0.7 cm/0.28 tuuman Menuki: Messinki

Tang : Full tang Fuchi&Kashira : Messinki

Veriura : N hi Ito : Todellinen kirkas musta nahka

Terävyys: Terävä Sageo: Synteettinen silkki

Rayskin: Aito rayskin Saya: Puu, kaivertaa leijonan kuva

Terä on valmistettu käyttämällä kuumin ammattitaito - wire-piirustus prosessi. Se ei ole peili vaikutus, mutta se on erinomainen hieroa ja scratch-vastus. Yhdessä ominaisuudet sen materiaali, tuote on vahva taistelutahto. Jos sinulla on usein käytännössä leikkaus tai mennä ulos liiketoiminnan tai mennä ulos matkustaa, se on hieno valinta, kuten urheiluvälineitä tai self-defense työkalu.

Mangaani teräs on yksi sellainen korkean lujuus terästä. Se on pääasiassa käytetään imeä vaikutus, puristamalla ja Fyysinen kuluminen. Jos lisää 2,5%-3.5% mangaani teräs, alhainen mangaani teräs on valmistettu. Se on yhtä hauras kuin lasi. Kuitenkin, jos lisätä edellä 13% mangaani teräs, korkea mangaani teräs voidaan tehdä. Se ei vain on vahva jäykkyys, mutta hyvä sitkeys. Sitä käytetään, jotta kypärä, tankin panssari ja luoti panssariammuksissa ammuksen sotilasasioissa Alalla. Mangaani teräs on valmistettu sekoittamalla pehmeä tina malmi ja rautamalmin, joka sisältää 60%-70% mangaania sitten jalostus -, sulatus niitä.

TERÄ: terä miekka on käsin taottu ja kiillotettu 10 menettelyjä.Teräs-käytämme ei ole normaali teräs auton tai autoja tai muita elämän sähköistys,että terästä käytetään terä sisältö paljon enemmän hiiltä ja puhtautta ei voi verrata keskenään.

TSUKA: N Tsuka (kahva) on valmistettu kovaa puuta(leveämpi 2 päättyy ja ohuempi keskellä kahva), tiukasti kääritty yli Aito Samegawa (Ray ihoa) todellinen kirkas musta nahka Ito. Että Fuchi (hiha) ja Kashira (buttcap) on valmistettu messingistä. Tang miekka on kiinnitetty kahdella Mekugi (tapit). Kaksi Menuki (koriste) ovat kummallakin puolella Tsuka.

KÄDENSUOJA: kädensuojasta käytetään suojaamaan kättä liukumasta terään aikana työntää.

HABAKI(terä kaulus): on yksi pala messinki rakentaminen. tärkein kohta habaki on tehdä saya tiukka terä,joten se on normaalia, jos siellä on naarmu.

SEPPAS(spacer): Kaksi Seppas varmistaa, että Kädensuoja( jos kädensuoja ei ole niin tiukka pitkän ajan jälkeen,voit purkaa miekka ja laittaa enemmän seppas siellä.

SAYA: N saya (tuppi) miekka on valmistettu puu -, kaiverrettu Kill Bill 's-logo ,sidottu Sageo messinki Kurigaga (nuppi) ja tupella.

Lämmin Kehote 1. Koska tietokoneen näyttö ja todellinen kuvaus kirkkaus ja muista syistä, siellä on tietty väri ero. Lopullinen väri ole hyvä ja katso meidän todellinen tavaroita. Tietäkää tämä, ennen kuin ostat sen. Kiitos ! 2. Kuvat näytämme ovat 100% Todellinen Objekti Valokuvaus . 3. Kuten kaikki meidän miekat ovat täysin käsintehty, 1`2 cm eroaa voi olla olemassa. *Paketti sisältää: 1.koottu miekka saya (mutta miekka jalusta ei sisälly) 2.miekka laukku (väri lähetetään satunnainen,ilmainen lahja, ei takaa palauttaa tai vaihtaa)

1. Valmistelu Aika: tarvitsemme 2`5 työpäivää valmistella miekka, jos ei ole räätälöinnin siitä. Enemmän aikaa tarvitaan, jos miekka on räätälöity.

2. Kaikki miekat toimitetaan mennessä EMS. Tämä on ainoa shipping tavalla, joka voi aluksen miekkoja.

3. Ostajien Tiedot-pyrimme parhaamme tarjotaksemme sinulle eniten luotettava, edullinen tapa shipping-palvelun. Kuitenkin, joskus kansainvälinen toimitus on erittäin riippui kuriiri yritys ja paikallisia tapoja/tehtävät. Jos et saa kohteen ajoissa, ota meihin yhteyttä välittömästi lisäapua. Huomaa, että emme toimita viikonloppuisin tai juhlapyhinä.

Longquan on alkuperäinen paikka arvokasta miekat ja celadon (ware). Se on kuuluisa koti-ja ulkomailla tuotantoon Longquan miekat. Pohjan 2600 vuotta'traditional miekka kulttuuri Longquan, että yhtiö on perinyt ja kehittävät esi-miekan taonta veneet, imeytyy ansio muut kollegansa, ja valita paras materiaali takoa miekat yli 20 työmenetelmät, kuten vasarointi, lapioi, arkistointi, kaiverrus -, sammutus -, kiillotus -, jne. Se on kuuluisa tuntomerkkejä "sitkeä ja terävä, pari, kovuus kanssa pehmeyttä, uhkaavia kiiltävä terä, hieno kuvioita ja varusteet"

Kiitos korkeat odotukset ja tukea asiakkaillemme. Emme koskaan petä mitään miekka-rakastaja ja asiakkaillemme. Samaan aikaan, pyrimme tekemään jokainen miekka on erinomainen, jossa uusia toimia, tehdä täydellisyyttä täydellinen, ja täyttävät kaikki asiakkaat'satisfactions.

1. Jos olet tyytyväinen meidän tuotteet ja palvelut, jätä positiivista palautetta ja 5 tähteä. ja 5 tähteä yksityiskohtaiset luokitus tilauksesi. Kun olet näytä meille kuvakaappaus sekä 5 tähteä , me annamme sinulle $3 ALENNUS seuraavaan tilaukseen. 2. Jos et ole tyytyväinen meidän porducts, pls yhteyttä ennen kuin lähdet neutraali (3 tähteä) tai negatiivinen (1-2 tähteä) palautetta . Takaamme, me 100% slove mitään ongelmaa. 3. Lähetä sähköpostia meille ennen lähtöä negatiivista palautetta tai avaamalla minkä tahansa riita päällä. Viestintä on paras tapa ratkaista ongelmia. Jos et ole 100% tyytyväinen laatu ostaa Shinside, voit palauttaa. Pyyntö: 1. Vastaanotetut kohteet käyttämätön, vahingoittumaton ja alkuperäisessä paketissa. 2. Paluu postikuluja maksaa ostaja.

Pakkauksen Paino 2.0kg (4.41lb.)
Paketin Koko 111cm x 11cm x 11cm (43.70in x 4.33in x 4.33in)
Yksikkö Tyyppi pala
Tyyli Folk Art
Terän Materiaali Mangaani teräs terä
Malli LQ1612A02
Terä Väri Alkuperäinen
Terävyyttä Terävä
miekka tyyli Katana
Tang Full tang
Veriura Ei hi
Tuotemerkki SHI JIAN
Teema Urheilu
Materiaali metalli
Hamon aalto hamon
Käytä Metalli sisustuksessa
Alueellinen Ominaisuus Japani

Kirjoita arvostelu

Shijian Miekat Kill Bill Japanilainen Katana Samurai Miekka Pitkä Veitsi Mangaani Teräs Full Tang Terävä Tameshigiri Mukava Lahja

Shijian Miekat Kill Bill Japanilainen Katana Samurai Miekka Pitkä Veitsi Mangaani Teräs Full Tang Terävä Tameshigiri Mukava Lahja

Kokonaispituus : 103cm/40.6 tuuman Terän materiaali : Mangaani teräs terä Terän pituus : 70cm/27.6 tuuma Kädensuoja : Rauta Kahvan pituus : 26cm/10.26 tuuman Habaki : Messinki Terän leveys : 3.2 cm/1.25 tuumaa Seppä: Korkea laatu Messinki Terän

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!