Tuoteryhmä

10 kpl Luonnollinen Labradoriitti KOHTA Gem light Crystal Kvartsi Sauva, Putki Reikä A1

Uusi

€75.70

Varastossa

Asiasanat: Reikä, Halvat reikä, 10 kpl Luonnollinen Labradoriitti KOHTA Gem light Crystal Kvartsi Sauva, Putki Reikä A1.

Kohteen Nimi Selittää

Materiaali

luonnollinen QUARTZ CRYSTAL Paino Pituus 90 mm Leveys mm Korkeus mm Maksu

* Maksu on suoritettava 7 päivän kuluessa sen jälkeen, kun lopulta hinnoittelu. Varmista, että "Laiva" osoite ESCROW-tilille on oikea.

* Kansainväliset Ostajat huomaa, tuo tullit, verot ja maksut eivät sisälly kohteen hinta tai toimituskulut. Nämä maksut ovat ostajan vastuulla. Tarkista oman maan tulli-toimisto selvittää, mitä nämä ylimääräiset kustannukset tulee olla ennen hintatarjoukset/ostaa.

Merenkulku-Ja Käsittelykulut

* Tuote toimitetaan Kiinasta Post by Standard International Shipping (jossa seurantakoodi).

* Minä aluksen sisällä 3 pankkipäivän kuluttua maksu vastaanotettu. Se yleensä saapuu 30 työpäivää. Jos tarvitset EMS toimitus, pls rohkeasti yhteyttä minuun. Tarjoamme useita toimitus vaihtoehtoja, kuten seuraa:

1. SAL toimitus (SAL toimitus kestää noin 18-30 päivää.halvempi ja nopeampi)

2. Ilma-toimitus (Air toimitus kestää noin 15-20 päivää,nopeammin mutta kallis)

3. EMS toimitus (EMS kestää noin 6-10 päivää.nopein, mutta erittäin kallis)

4. Matkan merenkulun (Meri-toimitus kestää noin 45-60 päivää, sinun on parasta ei valita matkan merenkulun jos sinulla ei ole kärsivällisyyttä odottaa niin kauan, noin 2 kuukautta.halvin, mutta erittäin hidas)

Yhdistetty Toimitus

* Olen iloinen voidessani yhdistää shipping kohteita voittanut/ostanut 7 päivän sisällä.

* Voit saada 15% alennuksen suomi.

* Yhdistetty toimitus alennus on käytettävissä vain, jos olet tehdä yksi koko maksu. Odota, kunnes kaikki huutokaupat on päättynyt. Jälkeen tehty, pls e-mail minulle yhdistetyn laskun, jos en ole jo tehnyt niin.

Palautusoikeus

* Jos et ole täysin tyytyväinen, pls yhteyttä minuun heti. Tuotteet voi palauttaa 7 päivän kuluessa saatuaan 100% palautusta. * Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä pakkaus-ja kuin-toimitetaan ehtoja, ei ole kuluneet tai muuttaa.

Ehdot

Erät toimitetaan 3 työpäivän kuluessa saatuaan maksun.

Jos tuote on vaurioitunut postissa, en voi palauttaa toimituskulut ja korvata rahaa.

Lähetän paketit Kiina Postitse. Jos paketti on kadonnut postissa, voin lähettää paketin, tai lähettää täyden rahat takaisin.

En vastaa sähköposteihin 7 päivää viikossa. Jos et voi saada vastausta minulta 2 päivän sisällä, tämä tarkoittaa, emme voi vastaanottaa sähköpostia. Varmista, että olet lähettää sähköpostia oikea sähköpostiosoite.

Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, ota rohkeasti yhteyttä minuun. Olen valmis ratkaisemaan jokin ongelma minun asiakkaille. Teemme parhaamme, jotta olet tyytyväinen.(^v^)

Paketin Koko 16cm x 16cm x 14cm (6.30in x 6.30in x 5.51in)
Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 1.0kg (2.20lb.)
Alueellinen Ominaisuus Afrikka
Teema Maskotti
Tuotemerkki ganyi
Materiaali Kivi
Tyyli Folk Art

Kirjoita arvostelu

10 kpl Luonnollinen Labradoriitti KOHTA Gem light Crystal Kvartsi Sauva, Putki Reikä A1

10 kpl Luonnollinen Labradoriitti KOHTA Gem light Crystal Kvartsi Sauva, Putki Reikä A1

Kohteen Nimi Selittää Materiaali luonnollinen QUARTZ CRYSTAL Paino Pituus 90 mm Leveys mm Korkeus mm Maksu * Maksu on suoritettava 7 päivän kuluessa sen jälkeen, kun lopulta hinnoittelu. Varmista, että Laiva osoite ESCROW-tilille on oikea. *

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!