Tuoteryhmä

Tukku-Vapaamuurarien Käänne Nastat Rintanappi Mason Vapaamuurari MLP39 koko 2,5 cm

Uusi

€12.94

Varastossa

Asiasanat: Vapaamuurari, vapaamuurari pin, Halpa vapaamuurari, Korkea Laatu vapaamuurari pin.

Materiaali:Zinc Alloy Koko:2,5 cm Pinnoitus: kultaus Prosessi: Die iski Takapuoli: Hiekkapuhallettu Kiinnitys: Perhonen kytkin

Toimitus:

DHL,UPS,TNT,Fedex,EMS,E-EMS Express shipping vaihtoehtoja.Jos tarvitset Express shipping tavalla,Ota yhteyttä minuun lisätietoja, ennen kuin teet tilauksen.

Tulli:

Minä julistan tavaroiden arvo kuin pyyntösi tai pienempi arvo antaa tavaroita siirtää tullin helposti.Se on teidän velvollisuutenne selvää, tulli maassasi.Jos tariffi tapahtuu,Se on sinun velvollisuus maksaa niistä.Kiitos ymmärrystä.

Palautus:

Teemme parhaamme palvellaksemme asiakkaitamme parhaan, että voimme.Hyvitämme sinulle, jos palautat kohteita kuluessa 15 päivää kuitista kohteita mistä tahansa syystä. Kuitenkin, ostajan tulee varmistaa, että tuotteet palautetaan ovat niiden orignal ehtoja. Jos tuotteet ovat vaurioituneet tai katoaa, kun he ovat rerurned, ostaja on vastuussa tällaisesta vahingosta tai menetyksestä, ja me emme anna ostaja täyden hyvityksen. Ostajan pitäisi yrittää tiedosto vaatia logistiikka yritys palauttaa kustannuksia, vahinkoa tai tappiota.Ostaja on vastuussa shiping maksut palauttaa kohteita.

Palaute:

Sinun tyytyväisyys ja positiivinen palaute on meille erittäin tärkeää. Ole hyvä ja jätä positiivista palautetta ja 5 tähteä jos olet tyytyväinen meidän kohteet ja palvelut. Jos sinulla on ongelmia meidän kohteita tai palveluja, ota rohkeasti meihin yhteyttä, ennen kuin voit jättää negatiivista palautetta. Me teemme parhaamme ratkaista ongelmia ja tarjota sinulle parhaat asiakas-palvelut.

Yksikkö Tyyppi paljon (10 kpl/erä)
Pakkauksen Paino 0.04kg (0.09lb.)
Paketin Koko 15cm x 15cm x 2cm (5.91in x 5.91in x 0.79in)
Alueellinen Ominaisuus Euroopassa
Tuotemerkki XZBN
Tyyli Uskonnollinen
Materiaali metalli
Teema Isänmaallisuus

Kirjoita arvostelu

Tukku-Vapaamuurarien Käänne Nastat Rintanappi Mason Vapaamuurari MLP39 koko 2,5 cm

Tukku-Vapaamuurarien Käänne Nastat Rintanappi Mason Vapaamuurari MLP39 koko 2,5 cm

Materiaali:Zinc Alloy Koko:2,5 cm Pinnoitus: kultaus Prosessi: Die iski Takapuoli: Hiekkapuhallettu Kiinnitys: Perhonen kytkin Toimitus: DHL,UPS,TNT,Fedex,EMS,E-EMS Express shipping vaihtoehtoja.Jos tarvitset Express shipping tavalla,Ota yhteyttä minuun lisätietoja,

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!