Tuoteryhmä

Kuori ja Stick Laatat Keittiö Backsplash Laatta 12"x12" Hartsi 3D-Seinä Tarra Wall Paper 10 Laatat/ pakkaus

Uusi

€40.70

Varastossa

Asiasanat: laatta lattia, laatta-muodossa, Laatta, Halvat laatta lattia, Korkea Laatu laatta-muodossa, Kiina laatta Toimittajat.

Tuotteen Parametri Design Koodi: A17014P10 Merkki: Art3D Koko Laatta: 305 * 305mm (12" X 12") Paksuus: Noin 2 mm (0.08") Keskeiset Aineet: epoksihartsi + PET takaisin Nimellinen Viimeistely: Epoksi hartsi + PET takaisin Brutto Paino: 1 Kg per laatikko (± 0.3 kg) Standardi Pakkaus: Kartonki laatikko paketti, 10 laatat yhden paketin Räätälöinti: Saatavana tilauksesta yli 200 neliömetriä Huomautuksia: Kuviot, kuvat ja piirrokset ovat vain viitteeksi. Lopullinen tuotanto voi vaihdella.

Tuotteen Ominaisuudet

Helppo DIY kuori ja stick laatta käsite liima mosaiikki laatta backsplash on valmistettu liima-alustan päällä geeli komponentti nimeltään epoksi hartsi, kohokuvioitu 3d epoksi hartsi tarjoaa upeita visuaalinen vaikutus. laatat ovat ohuita ja kevyitä, ne voidaan asentaa muutamassa minuutissa yli puhdas ja sileä pinta ilman sotkua tai erikoistyökaluja, ja koskaan crack ajan.

Liima mosaiikki laatta backsplash on myös taloudellinen seinään, joka kattaa materiaali, jos olet saada kaakeloitu saman muotoilu, vain kuori ne pois ja vaihtaa uusi tyyli. Art3d TM tarra mosaiikki tarjoaa totuudenmukainen kokoelmat tavata eri maku.

Liima mosaiikki laatta backsplash on kevyt, helppo käsitellä, leikata ja säilyttää, ne jäävät teidän seinät niin kauan kuin haluat niiden olevan. Laatat voidaan myös asentaa helposti suoraan yli nykyisten paneelit tai sileä pinta. Erityisesti suunniteltu keittiö backsplashes ja kylpyhuone backsplashes, laatat kestävät lämpöä liesi ja kosteus kylpyhuonetta (älä käytä suihku). Liima mosaiikki laatta backsplash Tehdä sen itse, helppo leikata ja leikata, ei laasti, ei liimaa, ei erityisiä työkaluja ja ei sotkua Kevyt ja ohut, helppo asentaa suoraan yli nykyisten paneelit tai sileä pinta, Erittäin puku keittiö backsplashes ja kylpyhuone backsplashes Taatusti kiinni seinään

Yksikkö Tyyppi paljon (10 kpl/erä)
Paketin Koko 33cm x 33cm x 3cm (12.99in x 12.99in x 1.18in)
Pakkauksen Paino 1.0kg (2.20lb.)
Malli Numero A17014P10
Tuotemerkki Art3d
Kuvio 3D-Tarra
Skenaarioita Seinään
Luokittelu Seinä
Tyyli Moderni
Materiaali Hartsi
Teema Kuvio
Erittely Multi-piece Package

Kirjoita arvostelu

Kuori ja Stick Laatat Keittiö Backsplash Laatta 12

Kuori ja Stick Laatat Keittiö Backsplash Laatta 12"x12" Hartsi 3D-Seinä Tarra Wall Paper 10 Laatat/ pakkaus

Tuotteen Parametri Design Koodi: A17014P10 Merkki: Art3D Koko Laatta: 305 * 305mm (12 X 12 ) Paksuus: Noin 2 mm (0.08 ) Keskeiset Aineet: epoksihartsi + PET takaisin Nimellinen Viimeistely: Epoksi hartsi + PET takaisin Brutto Paino: 1 Kg per laatikko (± 0.3 kg) Standardi Pakkaus:

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!