Tuoteryhmä

Modern Art Kankaalle Maisema öljymaalaus Kodin Sisustus Käsin maalattu No Frame

Uusi

€73.34

€86.29

-15 %

Varastossa

Asiasanat: art carbon, maalaukset naiset, maalauksia sudenkorennot, Halpa art carbon, Korkea Laatu taidetta, maalauksia naiset, Kiinan maalauksia sudenkorennot Toimittajat.

Lue Huolellisesti Huomautuksia 1. Kaikki kohteet ovat Lisääntymiselle ei Ole alkuperäinen.Vain Maalaus Rullattu Kankaalle,Ei Kehystä, Ole Joustava. 2. 100% Käsinvärjättyä Laatu, Ei Sormenjälkiä tai Julisteita. 3. Rahaa Takaisin Meidän Laatu Ongelma, ota Meihin Yhteyttä 7 Päivän kuluessa Saat Paketin. Mutta Me antaja Ottaa takaisin, jos Se on Vaurioitunut Yourside, Sinun Henkilökohtainen Ongelma. 4. Jos Haluat Maalauksia Runko tai Venyttää, ota Yhteyttä Ylimääräisiä Kustannuksia. Mutta Sinun kannattaa Venyttää tai Kehyksen Kokoa ei ole Suurempi Kuin 36x48inch. Se Wonot on Paljon Ongelmia Suomi. 5. Package: a. Maalaus Core Vain: Rullattu Ylös Ohut Kalvo, ja sitten Pakkaus PVC-Putken Ulkopuolella. b. Venytetty ja Kehystetty Maalauksia: Kulma-Suoja, Kääritty kanssa Kupla ja Kovalevy. 6: Custom Tilaukset ovat Tervetulleita, ota MEIHIN Yhteyttä kanssa Kuvia ja Kokoja Haluat. Me Antaa Sinulle Hinta Mukaan Teidän Pyyntöjä. 7: Yleensä Maalaus on Valmis 7-10 työpäivää, Lähetämme sinulle Maalaus Valokuva Vahvistaa Ennen Lähetystä.

Paketin Koko 45cm x 15cm x 10cm (17.72in x 5.91in x 3.94in)
Pakkauksen Paino 1.5kg (3.31lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Lomake Yhden
Alkuperäinen No
Runko-tilassa Kehystämättömät
Tuotemerkki Taiteen Tie
Tyyppi Kankaalle Maalaus Olohuone
Malli Numero Maisema Öljymaalaus
Support Base Kangas
Materiaali Kangas
Aiheita Maisema
Tyyli Moderni
Koko (Tuumaa) 20x24, 24x36, 36x48, 40x60, 40x80
Muoto Suorakulmion
Runko No
Technics Käsin Maalattu
Kalligrafia ja maalaus tyyppi Kankaalle Maalaus
Medium Öljy

Kirjoita arvostelu

Modern Art Kankaalle Maisema öljymaalaus Kodin Sisustus Käsin maalattu No Frame

Modern Art Kankaalle Maisema öljymaalaus Kodin Sisustus Käsin maalattu No Frame

Lue Huolellisesti Huomautuksia 1. Kaikki kohteet ovat Lisääntymiselle ei Ole alkuperäinen.Vain Maalaus Rullattu Kankaalle,Ei Kehystä, Ole Joustava. 2. 100% Käsinvärjättyä Laatu, Ei Sormenjälkiä tai Julisteita. 3. Rahaa Takaisin Meidän Laatu Ongelma, ota Meihin Yhteyttä

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!