Tuoteryhmä

Luonnollisen Kirkas Kvartsi Crystal Heiluri Bead12 Facet Reiki Veloitetaan Energiaa Chakra Paranemista Kiteitä PP012

Uusi

€6.66

€7.32

-9 %

Varastossa

Asiasanat: crystal heiluri, crystal crystal, Crystal Paranemista, Halvat kristalli heiluri, Korkea Laatu crystal crystal, Kiina crystal paranemista Toimittajat.

Kuvaus: 12 faceted, Kuusi Puolinen Hightly Kiillotettu Selvää, Quartz Crystal Heiluri. Koko: noin 35X17mm ,Ketjun pituus:noin 200mm Nämä ovat luonnon kiteitä, ja ne voivat sisältää sulkeumat, sisäisiä murtumia, tai muita pieniä puutteita, jotka eivät vaikutus eheyden kristalli.Voidaan käyttää ennustaminen ja dowsing. Heiluri on helppo käyttää työkalu, joka voidaan käyttää ennustaminen ja dowsing. Se auttaa välisen viestinnän alitajunnan ja voima kentät kohteen ympärille. Voidaan vastata kyllä tai ei kysymyksiin, voit määrittää, allergiat ja helpottaa päätöksentekoa. Jokainen heiluri on ainutlaatuinen ja, näin ollen, väri vaihtelee. Nämä kiteet ovat käsityönä Brasiliassa ja veloittaa Reiki master. Nämä ovat luonnollinen kiteitä, ja ne voivat sisältää sulkeumat, sisäisiä murtumia, tai muita pieniä puutteita, jotka eivät vaikutus eheyden kristalli. Kuva on vain oman viittaus,kivi, olet saanut on samanlainen, koska luonnon kiviä.

Huomautus: 1.Tuotteen voit tilata meidän tallentaa yli 2KG kerralla , me valita nopeampi ja turvallisempi merenkulku tapa, jolla voit. Joten voit saada tavarat lyhyessä ajassa. 2. Kun tilauksen summa on yli $120 , me järjestämme nopeampi ja turvallisempi toimitus tapa sinulle liian.

Jos sinulla on erityisiä vaatimuksia, ota rohkeasti yhteyttä minuun, olen aina täällä palvelu sinulle.

Tuotteistamme:

1.Top laatu, kilpailukykyinen hinta ,nopea toimitus ,pudota merenkulku saatavilla, paras ja oikea-aikaista palvelua, 100% tyytyväisyys;

2.Voit tukku ne jälleenmyyntiin ,voin suomi heidät nimittää osoite;

3.Kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä minuun, oikea-aikainen ,vastaamme 12 tunnin kuluessa lukuun ottamatta viikonloppuisin;

4. Tervetuloa ostaa tuotteita sivuilleni olen erittäin iloinen, että parhaani sinulle parasta laatua ja parasta palvelua.

Toimitustapa:

Tuonti tullit, verot ja maksut eivät sisälly kohteen hinta tai toimituskulut. Nämä maksut ovat ostajan vastuulla.

Kiina Post Air 15-35 päivää; EMS 8-13 päivää; DHL 5-8 päivää;

Palautus:

Teemme parhaamme, jotta palvella jokaisen asiakkaan parasta, että voimme .Hyvitämme sinulle kohteita palasi 7 päivän kuluessa et vastaanottaa niitä, jostain syystä. Täyden hyvityksen annetaan, jos erät palautetaan alkuperäisessä kunnossa. Tavarasta, joka on vaurioitunut tai puuttuu osia ei palauteta. Ostajat ovat vastuussa palautuksen toimituskulut asianmukaista pakkaamista. Saatuaan eriä, me palautamme sinulle välittömästi.

Takuu &Huolto :

Tarjoamme 1 kuukauden vaihto-ja 12 kuukautta huolto takuun. Kohteet voidaan korvata ensimmäisen kuukauden aikana tai voimassa ensimmäisen vuoden ajan. Ostajat ovat vastuussa vain paluuta toimituskulut takuu kohteita. (Useimmissa tapauksissa ostaja tarvitsee vain palauttaa ongelma osat sen sijaan, että koko paketti.). Ennen kuin palautat tuotteet, varmista, että saat meidän palata osoite ja kirjoita toimitus yksityiskohtaisesti arkki. Käytä säännöllisesti postipalvelut ja lähetä meille seurantanumeron. Niin pian kuin meidän vastaanottaa kohteita, me korjaa tai vaihtaa niitä ASAP.

Me vain tarjota laadukkaita tuotteita. Nopea Toimitus, Huippulaatua. Jos siellä on jokin muu ongelma, ota rohkeasti yhteyttä! Me vastaamme sinulle asap! Teemme parhaamme, jotta palvella jokaisen asiakkaan parasta, että voimme.

Paketin Koko 10cm x 10cm x 4cm (3.94in x 3.94in x 1.57in)
Pakkauksen Paino 0.05kg (0.11lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Ominaisuus Kaiverrettu kiviä
Alueellinen Ominaisuus Euroopassa
Muoto Heilurin ketju
Tyyppi Kaiverrettu kivi
Tyyli Folk Art
OEM Kyllä
Koko About 35X17mm ,Chain length
Materiaali Kirkas Kvartsi
Teema Maskotti
väri valkoinen, transprant
Käytä liikelahjat, kodin sisustus, reiki

Kirjoita arvostelu

Luonnollisen Kirkas Kvartsi Crystal Heiluri Bead12 Facet Reiki Veloitetaan Energiaa Chakra Paranemista Kiteitä PP012

Luonnollisen Kirkas Kvartsi Crystal Heiluri Bead12 Facet Reiki Veloitetaan Energiaa Chakra Paranemista Kiteitä PP012

Kuvaus: 12 faceted, Kuusi Puolinen Hightly Kiillotettu Selvää, Quartz Crystal Heiluri. Koko: noin 35X17mm ,Ketjun pituus:noin 200mm Nämä ovat luonnon kiteitä, ja ne voivat sisältää sulkeumat, sisäisiä murtumia, tai muita pieniä puutteita, jotka eivät vaikutus eheyden

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!