Tuoteryhmä

Manuaalinen veistos vanha jade muinaisessa Kiinassa.Buddha patsas

Uusi

€10.14

€11.39

-10 %

Varastossa

Asiasanat: jade veistos, jade antiikin kiina, jade kiina, Halpa jade veistos, Korkea Laatu jade antiikin kiina, Kiinan jade kiinan Toimittajat.

tervetuloa minun shop Kuvaus koko 6 cm * / 2.36 tuumaa 3.7 cm * / 1.45 tuumaa 1,5 cm * n / 0,59 tuumaa Paino: 40 g / 0.08 kiloa Rakas ystävä, Tervetuloa minun kaupassa! Olemme valmiita tekemään kauppoja kanssasi ,sydämessäni,meidän ystävyys on ensimmäinen ,liiketoiminta on toinen ikuisesti. 1.kun saat eriä,jätä minua 4 tähden ja 5 tähden hyvää palautetta niin pian kuin mahdollista, jos olet tyytyväinen.Ja sitten me tehdä saman sinulle. 2.Anna meille mahdollisuuden ratkaista jokin ongelma. Ymmärrämme saatat olla tyytyväinen siitä, useita kohteita.Lähetä sähköpostia meille ennen lähtöä 1 tähden ja 2-3 star huonoa palautetta .ja me yritämme parhaamme ratkaista ongelmat. Meillä aarre tietoja asiakkaillemme, ja yrittää aina auttaa sinua.Joten jos sinulla on ongelmia,ota e-mail meille välittömästi. Shippment 1. Lähetämme kohteita viimeistään 3 arkipäivää sen jälkeen kun maksu on saavutettu. 2. Kiina Post Air mail.Yleensä se tulee ottaa 10-25 työpäivää saapua. EMS Yleensä se tulee ottaa 8-18 työpäivän päästä . Kaikki sitten riippuu myös paikallinen sähköpostien toimitus nopeus. 3. Kohteet on merkitty "lahja" tai "näyte", ja jolla on pienempi arvo helppoa tulliselvitys. 4. Lähetämme default-osoite Escrow jos et ilmoita meille,ja puhelinnumeron, on tärkeää, kun jätät osoite. 5. Emme ole vastuussa onnettomuuksista ,viivästyksiä tai muita kysymyksiä, joita vastaa shipping-palvelun. 6. Kansainvälisiä kohteita voivat olla tullin käsittelyä ja ylimääräisiä maksuja. Jälkeen Palvelu, Jos löydät jonkin laadun ongelmia, kun vastaanotat kohteen(s) meiltä. Jos on ongelmia, kun saat tavarat, Ota meihin yhteyttä, ilman epäröi 3 päivää.Tietenkin, jos et ole tyytyväinen ostokseesi, lähetä takaisin erä 14 päivän kuluessa .Meillä on iloinen, exchange, korvata tai hyvittää koko maksun.Jos pidät meidän tuote(s) tai sinulla on kysyttävää, jossa heitä, Ota yhteyttä minuun ennen tarjouksen. Me teemme parhaamme auttaa sinua. Ja saat vastauksen 24 tuntia.

Paketin Koko 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 0.2kg (0.44lb.)
Materiaali Jade
Käytä Sisustus & Lahja
Alueellinen Ominaisuus Kiina
Teema Buddhalaisuus

Kirjoita arvostelu

Manuaalinen veistos vanha jade muinaisessa Kiinassa.Buddha patsas

Manuaalinen veistos vanha jade muinaisessa Kiinassa.Buddha patsas

tervetuloa minun shop Kuvaus koko 6 cm * / 2.36 tuumaa 3.7 cm * / 1.45 tuumaa 1,5 cm * n / 0,59 tuumaa Paino: 40 g / 0.08 kiloa Rakas ystävä, Tervetuloa minun kaupassa! Olemme valmiita tekemään kauppoja kanssasi ,sydämessäni,meidän ystävyys on ensimmäinen ,liiketoiminta on

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!