Tuoteryhmä

Taidetta Vincent Van Gogh Klassisen Art Silk Juliste Print Kodin Sisustus öljymaalaus 12x16 18x24 24X32 Tuuman Kehystämättömät Ilmainen Toimitus

Uusi

€4.29

€4.88

-12 %

Varastossa

Asiasanat: koriste-tulosteita myytävänä, tulostus taidetta kankaalle, sisustus tulostus, Halvat koriste-tulosteita myytävänä, Korkea Laatu tulostus taidetta kankaalle, Kiina sisustus tulostaa Toimittajat.

1. Julisteen materiaali käytämme on korkea laatu silkki kangas, jossa on hieno rakenne ja sileä pinta. Se on erittäin ohut, ei ole vedenpitävä (vähän vettä voi koskettaa, jos et pese kätesi, odota täysin kuiva) , mutta se voidaan säilyttää pitkään.

2. Julisteita kova muovi putki, aloitamme tilauksesi Seuraavana arkipäivänä, se voi kestää jopa 2-3 arkipäivää lähetetään(työpäivä ei sisällä Kiinan pyhäpäivinä, lauantaisin tai sunnuntaisin).

3. Varmistaa, että saat meidän tavarat sujuvasti, ilmoittakaa oikea toimitusosoite ja vastaanottajan nimi , kun tavaroiden toimitus ei voi muuttaa osoitetta.

4. Kaikki kohteet ovat premium-laatua. mutta painettu juliste näyttää eri kuvia tietokoneen näytöllä,Kuten väri näkyy jokainen laite voi olla erilainen,värit todellinen tuotteet voivat näyttää hieman erilainen kuva näkyy,tämä on täysin normaalia,jos et voi hyväksyä tätä,älä tilauksen.

Huomio !!! Tämä on reunaton tulostus, joten ei voi asentaa ja täytyy olla kiinni seinässä, Jos sinun täytyy asentaa, voit ottaa yhteyttä meihin ja meidän tulee pysyä erossa teidän raja.

Kaikki tuotteet ovat free shipping Maailmanlaajuisesti.Toimitamme kohteen 1-2 pankkipäivää, jossa seuranta EI.

Täällä on arvioitu toimitusaika kertaa varten:

Me hyväksymme räätälöityjä julisteita.Voit ladata kuvia pidät, kuten sarjakuva -, elokuva -, urheilu -, tai vauva, perhe, ystävät odottavat sinua halua mitään kuvia, sinun täytyy kertoa meille tarpeesi, me tarkistaa kuvia sinulle.Jos kuvan laatu on huono, voit myös kertoa meille haluamasi teema, meidän tulee etsiä tai antaa joitakin kuvia sinulle.

1. Ota rohkeasti yhteyttä SÄHKÖPOSTITSE Viesti Järjestelmässä, jos sinulla on kysyttävää.

2. Jos et ole tyytyväinen ostokseesi, vaihto-tai täyden hyvityksen, on hyväksyttävää.

3. Älä jätä mitään Neutraali tai Negatiivinen palaute, ennen kuin meihin yhteyttä ongelmaasi. Teemme parhaiten ratkaista ongelman.

Kiitos ja onnellinen ostos!

Vieraile myymälässä lisää tuotteita.

Paketin Koko 60cm x 4cm x 4cm (23.62in x 1.57in x 1.57in)
Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 0.2kg (0.44lb.)
Sisustus Wall Decor Kodin Sisustus Talon Makuuhuone, Olohuone Lahja ...
Alkuperäinen No
Runko-tilassa Kehystämättömät
Malli Numero CL-01-001
Tyyppi Juliste
Koko (Tuumaa) 12X16, 18X24, 24X32
Tuotemerkki FOOCAME
Koko 12x16 18x24 24X32 Inches
Materiaali Silkki
Support Base silkki kangas kangas
Aiheita öljymaalaus
Runko No
Medium Korkea Laatu Muste
Kalligrafia ja maalaus tyyppi Juliste
Lomake Yhden
Technics Spray Maalaus
Muoto Suorakulmion
Tyyli Abstrakti

Kirjoita arvostelu

Taidetta Vincent Van Gogh Klassisen Art Silk Juliste Print Kodin Sisustus öljymaalaus 12x16 18x24 24X32 Tuuman Kehystämättömät Ilmainen Toimitus

Taidetta Vincent Van Gogh Klassisen Art Silk Juliste Print Kodin Sisustus öljymaalaus 12x16 18x24 24X32 Tuuman Kehystämättömät Ilmainen Toimitus

1. Julisteen materiaali käytämme on korkea laatu silkki kangas, jossa on hieno rakenne ja sileä pinta. Se on erittäin ohut, ei ole vedenpitävä (vähän vettä voi koskettaa, jos et pese kätesi, odota täysin kuiva) , mutta se voidaan säilyttää pitkään. 2. Julisteita

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!