Tuoteryhmä

Tiibetin-tyyli kangas verho, kuvioita, koriste-verhot, koriste väliseinät, verhot,90 W* H180cm

Uusi

€10.54

Varastossa

Asiasanat: verho suunnittelu, kirjonta malleja, verhot verho, Halpa verho suunnittelu, Korkea Laatu kirjonta malleja, Kiinan verhot verho Toimittajat.

"Specification" : leveä 90* korkea 180 ( voi olla joitakin virheitä ) "Kangas" : canvas Asennus : puu-ovet voidaan liittää kynsien koristeluun sileä kehyksiä saatavilla itseliimautuva koukku , tai sama leveys stick ( samanlainen asentaa suihku verho tarvikkeet ) asennus ei vahingoita oven kehykset . Huomaa, väri haluat järjestyksessä.

Tiibet Sininen

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vihreä

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Punainen

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Keltainen

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Toimitus:

Kun teet tilauksen, valitse toimitustapa ja maksaa tilauksen mukaan lukien postikuluja. Lähetämme kohteet 5 päivän kuluessa kun maksu on suoritettu. Emme uarantee toimitusaika kaikki kansainväliset lähetykset erojen vuoksi tulli-selvitys kertaa yksittäisissä maissa, mikä voi vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti tuote on tarkastettu. Huomaa, että ostajat ovat vastuussa kaikki ylimääräisiä tullimaksuja, välitys maksuja, tulleja ja veroja tuotaviksi maa. Nämä lisämaksuja voidaan kerätä toimitusaika. Emme palauta toimituskulut varten kieltäytyi lähetykset. Toimituskulut ei sisällä mitään tuontiverot, ja ostajat ovat vastuussa tullien.

Palautus:

Teemme parhaamme palvellaksemme asiakkaitamme parhaan, että voimme. Hyvitämme sinulle, jos palautat kohteita kuluessa 15 päivää kuitista kohteita mistä tahansa syystä. Kuitenkin ostajan tulisi varmista, että kohteet palannut ovat alkuperäisessä olosuhteissa. Jos tuotteet ovat vaurioituneet tai katoaa, kun he ovat palanneet, ostaja on vastuussa tällaisesta vahingosta tai menetyksestä, ja me emme anna ostaja täyden hyvityksen. Ostaja on vastuussa toimituskulut palauttaa kohteita.Ennen paluuta kohteita, ole hyvä ja vahvista lähettäjän osoite-ja logistiikka-menetelmä kanssamme. Kun olet antanut kohteita logistiikka yritys, lähetä meille seurantanumeron.

Palaute:

Sinun tyytyväisyys ja positiivinen palaute on meille erittäin tärkeää. Ole hyvä ja jätä positiivista palautetta ja 5 tähteä jos olet tyytyväinen meidän kohteet ja palvelut. Jos sinulla on ongelmia meidän kohteita tai palveluja, ota rohkeasti meihin yhteyttä, ennen kuin voit jättää negatiivista palautetta. Me teemme parhaamme ratkaista ongelmia ja tarjota sinulle parhaat asiakas-palvelut.Kiitos paljon!

Vaihto Ainoastaan:

1. Jos et ole tyytyväinen ostokseesi, voit vaihtaa kohdetta. Ostaja on vastuussa kaikista edelleen toimituskulut.

2. Ostajan on meihin yhteyttä 3 päivän kuluessa toimituksesta, jos he haluavat vaihtaa viallinen tai väärin lähetetty kohteita.

Maksu:

1. Koko maksu on tehtävä 15 päivän kuluessa tilauksen.

2. Ostaja on vastuussa kaikista veroista ja/tai tullin perimät maansa.

Jos sinulla on muuta kysyttävää tuotteistamme, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.

Pakkauksen Paino 0.35kg (0.77lb.)
Paketin Koko 20cm x 20cm x 1cm (7.87in x 7.87in x 0.39in)
Yksikkö Tyyppi pala
Muodossa Köysi
Tekniikka Chartlet
Asennus Tyyppi Katto Asennus
Arkin Koko Kapea Terä
Tyyppi Roman Sävyjä
Kuvio pystysuora
Materiaali kangas
Avaaminen ja Sulkeminen Menetelmä Vasen ja Oikea Biparting Avaa
Paikka alkuperämaa Sichuan, Kiina (Manner)
Tyyli Tiibet
Sovellettavat Ikkuna Tyyppi Ranskalainen Ikkuna

Kirjoita arvostelu

Tiibetin-tyyli kangas verho, kuvioita, koriste-verhot, koriste väliseinät, verhot,90 W* H180cm

Tiibetin-tyyli kangas verho, kuvioita, koriste-verhot, koriste väliseinät, verhot,90 W* H180cm

Specification : leveä 90* korkea 180 ( voi olla joitakin virheitä ) Kangas : canvas Asennus : puu-ovet voidaan liittää kynsien koristeluun sileä kehyksiä saatavilla itseliimautuva koukku , tai sama leveys stick ( samanlainen asentaa suihku verho tarvikkeet ) asennus ei

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!