Tuoteryhmä

MOOER Vauvan Pommi Kitara vaikutus poljin Voi tarjota sileä post vaiheessa overdrive

Uusi

€93.62

€117.03

-20 %

Varastossa

Asiasanat: Kitara Vaikutus Poljin, Vaikutus Poljin, vaikutus poljin kitara, Halpa kitara vaikutus poljin, Korkea Laatu vaikutus poljin, Kiinan vaikutus kitaran, pedal Toimittajat.

Vauva Pommi VAUVA POMMI tarjoaa true 30 Wattia tehoa ajaa mitään kitaraa kaappi, jonka impedanssi on 8Ohm - 16Ohm. Täydellinen kumppani suosikki preamp polkimet. Vain 2 yksinkertainen valvonta Vauva Pommi on helppo asentaa. Liitä pedalboard tulo vauva pommi. Kytke lähtö ensisijainen kitara puhuja kaappi käyttäen kaiutinkaapeli. Aseta Läsnäolo vaihtaa lämmin tai kirkas ja säädä äänenvoimakkuus. Jos painat äänenvoimakkuuden säätö viimeisten 12 o ' clock Vauva Pommi voi tarjota lämmin, todellinen putki, posti-vaiheessa overdrive, joka tuntuu luonnolliselta ja miellyttävän tuntuista. Ihanteellinen tahansa muusikko liikkeellä, joka tarvitsee pakata valoa. Ominaisuudet: 1、Master volume: Voi tarjota sileä post vaiheessa overdrive 2、LÄMMIN/KIRKAS Säätää, että läsnäolo Vauva Pommi lähtö 3、Yhteys Huomautus: Saat parhaat tulokset, kytke Overdrive ja Distortion effects, ennen kuin etuvahvistimen signaalin ketjun. Liitä modulaatio-ja aikaan perustuvia vaikutuksia (Viive, kaiku, jne.) kun etuvahvistimen ja ennen BABYBOMB teidän signaali ketju. Erittely: kuormitusvirta: 8-16 Ohmia teho: 30W virtalähde: DC 24 V, 2 A DC,center nagative Koko: 93.5 mm (D) x 42mm (W) × 52mm (H) Paino: 144g

1. Rahaa on maksettu Consultor.news sen jälkeen, kun olet vastaanottaa tavaroita, Consultor.news antaa rahaa tilillemme .Ja jos olemme samaa mieltä siitä, palauttaa rahat on Consultor.news antaa sen sinulle liian. Niin, tämä on turvallista ESCROW-PALVELUN.

2. Voit tehdä maksun tilauksesi luottokortilla, Rahaa Booker, Money Gram -, Pankki-T/T, Western Union jne.

1.Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu.Jos tämä tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää,katsotaan, käyttää ja MEILLÄ EI OLE ONGELMA SINULLE PALAUTUSTA TAI UUDELLEEN SIJOITTAMINEN.EI ole POIKKEUKSIA!Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia. 2.Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja sinun po#. 3.Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Consultor.news. TAI, voit valita korvaavan. 4.Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan.

Toimitus: 1.Takaamme aluksen tavarat pois sisällä 24-72 tunnin kuluttua maksun vahvistus paitsi loma. 2.Me alus, jonka Kiina post,HKpost EMS,DHL,Fedex,mukaan valinta, kun asetat tilauksia . 3.Jos sinulla ei saada kohteen jälkeen 45 päivän kuluessa,ota rohkeasti yhteyttä meihin.Teemme kaikki meidän pyrkimystä ratkaista ongelman. 4.Emme ole vastuussa viivästyksistä causedby tulli -, Tuonti-tulleja,veroja tai muita customscharges. Takuu: 1.Kaikki tuotteet on 1 vuoden takuu.JOS ostoksesi ei täytä myyntikelpoisia, käyttötarkoitukseen tai vastaa kuvausta, Voimme varmistaa, että kysymykset on ratkaistu . 2.Sillä väärin-toimitetaan kohteita, Ota meihin yhteyttä, 48 tuntia synnytyksen jälkeen.Me järjestämme toimittaa oikea kohteita tai palauttaa kaikki maksun. 3.Esimerkiksi viallinen tai viallisista tuotteista,ota kuvia tai videoita,me lähettää sen uudelleen tai palauttaa vahvistuksen jälkeen. Meidän tulee automaattisesti jättää positiivinen palaute kaikille, jotka on valmis kaupan ja jättää meidät positiivista palautetta. 1.Jos haluat meidän kohteita , anna meille Viiden Tähden palautetta, ja anna muiden nauttia siitä. 2.Palautteesi on meille erittäin tärkeää , jos olet tyytymätön sen kanssa , ota yhteyttä minuun ensin sen sijaan, että antaa negatiivista palautetta, ja näin voimme käsitellä sitä tehokkaampaa. 3. Annamme viisi aloittaa palautetta aina mukava ostaja liian. 4.Lähetä sähköpostia minulle kautta 'VIESTIT' tai "Kysy Myyjä Kysymyksiä" jos sinulla on kysyttävää meidän listalle tai ostoksesi.

Paketin Koko 15cm x 8cm x 7cm (5.91in x 3.15in x 2.76in)
Pakkauksen Paino 0.5kg (1.10lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Malli Numero Se Wahter
Tyyppi Vaikutukset

Kirjoita arvostelu

MOOER Vauvan Pommi Kitara vaikutus poljin Voi tarjota sileä post vaiheessa overdrive

MOOER Vauvan Pommi Kitara vaikutus poljin Voi tarjota sileä post vaiheessa overdrive

Vauva Pommi VAUVA POMMI tarjoaa true 30 Wattia tehoa ajaa mitään kitaraa kaappi, jonka impedanssi on 8Ohm - 16Ohm. Täydellinen kumppani suosikki preamp polkimet. Vain 2 yksinkertainen valvonta Vauva Pommi on helppo asentaa. Liitä pedalboard tulo vauva pommi. Kytke lähtö ensisijainen

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!