Tuoteryhmä

Disado 21/22 Harmittelee Iso vetolaite sähkökitara Kaula Ruusupuu otelauta Kitaran Osat soittimet tarvikkeet

Uusi

€69.20

Varastossa

Asiasanat: väline tarvikkeet, soittimien tarvikkeet, Sähkökitara Kaula, Halpa väline tarvikkeet, Korkea Laatu soittimien tarvikkeet, Kiina electric kitara kaula Toimittajat.

kiitos

Tekniset tiedot: 1. Kaula Materiaali: Maple 2. Otelauta Materiaali:Ruusupuu 3. Frets:21. ja 22 harmittelee 4. Viritin reikiä: 10mm 5. Säätö: Double adjustble ristikon sauva,headstock säätö 6. Viimeistely: kiiltävä 7. Väri: keltainen 8. Paketti sisältää: 1kpl kitaran kaula

Rakas ystävä. tervetuloa myymälästämme . Kiva kertoa, että tämä tuote voidaan räätälöidä se tarkoittaa, että voit kertoa meille kohde, mitä haluat ja mitä luulet sen olevan . Sitten otamme yhteyttä meidän tehdas teki vain yksi .

Mitä maksutapoja voin käyttää?

Tällä hetkellä, voit maksaa käyttämällä Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debit-kortti, WebMoney ja pankkisiirto. Lisää maksuvaihtoehtoja on käytettävissä Consultor.news tulevaisuudessa.

Noin Toimitus 1. MAAILMANLAAJUINEN TOIMITUS 2. Tilaukset olisi käsitelty sisällä 24-60 tuntia maksun vahvisti, yleensä. 3. Transit-ajat voivat vaihdella, erityisesti lomakaudella ja viikonloppuisin. 4. Jos et ole saanut lähetyksen 60 päivän kuluessa maksun, ota meihin yhteyttä. Meidän tulee seurata lähetyksen ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen. EMS------noin 5-10 työpäivää. DHL------noin 4-7 arkipäivää China Post/Hong Kong Viesti------noin 15-50 työpäivää Noin palautusoikeus 1) Huomaa: Meillä ei kata kohteita vaurioita sen jälkeen, kun käytetään tai seurauksena vesivahinko. 2) Menettely palauttaa tavarat, kuten seuraava Vaihe 1) Kautta Yhteyttä Alibaba.com's message center,tai lähetä meille sähköpostia Step2) Antaa meille kuvan viallisia tavaroita, ja myös niin paljon tietoja kuin mahdollista ongelmasta voit ottaa Vaihe 3) Palauttaa tuotteen sovitun vaihtoa tai palautusta. 4) Kaikki palaa postikulut ovat vastuussa ostajan. Noin Palaute ------asiakastyytyväisyys on tavoitteemme ! 1) Miten voin antaa palautetta myyjälle ?---- 2)jätä meille positiivista palautetta, jos olet tyytyväinen meidän tuotteet ja palvelun. 3) Ota rohkeasti contacu meille, Jos Siellä on mitään ongelmia liiketoiminnan, me teemme sinulle parhaiten ,kiitos. Huomautus: *Ota ystävällisesti ymmärtää, että ehkä VÄRI ei ole 100-prosenttisesti sama kuin itse tuotetta, koska kameran, näyttöön tai muut syyt, Kiitos

Pakkauksen Paino 1.0kg (2.20lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 70cm x 10cm x 10cm (27.56in x 3.94in x 3.94in)
Malli Numero 21/22
Tyyppi Keula
väri 21frets, 22frets
Tuotemerkki disado

Kirjoita arvostelu

Disado 21/22 Harmittelee Iso vetolaite sähkökitara Kaula Ruusupuu otelauta Kitaran Osat soittimet tarvikkeet

Disado 21/22 Harmittelee Iso vetolaite sähkökitara Kaula Ruusupuu otelauta Kitaran Osat soittimet tarvikkeet

kiitos Tekniset tiedot: 1. Kaula Materiaali: Maple 2. Otelauta Materiaali:Ruusupuu 3. Frets:21. ja 22 harmittelee 4. Viritin reikiä: 10mm 5. Säätö: Double adjustble ristikon sauva,headstock säätö 6. Viimeistely: kiiltävä 7. Väri: keltainen 8. Paketti sisältää:

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!