Tuoteryhmä

JOYO TCM String Enkeli öljy Jouset suojaa työkaluja TCM Suojella Kaikki Kielisoittimet

Uusi

€6.59

€8.24

-20 %

Varastossa

Asiasanat: nauhassa työkalu, kielisoitin, Halpa stringing työkalu, Korkea Laatu string instrument.

TCM Suojella Kaikki Kielisoittimet TCM String Enkeli öljy

Ominaisuudet:

Puhdista ja Voitele

Pelata ja Nopeampaa

Bringten Ääni

Pitkäkestoinen

Paino: 57 g

Suuntaan:

Ally kiinni overdirect jouset ennen ja jälkeen pelaa

Pyyhi ylimääräinen voiteluaine pois pehmeällä liinalla

Säilytä tämä pakkaus

Älä kuori takaisin suojaava paperi kääre.

Paketti sisältää:

1 x TCM String Suojella Öljy

1. Rahaa on maksettu Consultor.news sen jälkeen, kun olet vastaanottaa tavaroita, Consultor.news antaa rahaa tilillemme .Ja jos olemme samaa mieltä siitä, palauttaa rahat on Consultor.news antaa sen sinulle liian. Niin, tämä on turvallista ESCROW-PALVELUN.

2. Voit tehdä maksun tilauksesi luottokortilla, Rahaa Booker, Money Gram -, Pankki-T/T, Western Union jne.

1.Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu.Jos tämä tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää,katsotaan, käyttää ja MEILLÄ EI OLE ONGELMA SINULLE PALAUTUSTA TAI UUDELLEEN SIJOITTAMINEN.EI ole POIKKEUKSIA!Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia. 2.Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja sinun po#. 3.Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Consultor.news. TAI, voit valita korvaavan. 4.Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan.

Toimitus: 1.Takaamme aluksen tavarat pois sisällä 24-72 tunnin kuluttua maksun vahvistus paitsi loma. 2.Me alus, jonka Kiina post,HKpost EMS,DHL,Fedex,mukaan valinta, kun asetat tilauksia . 3.Jos sinulla ei saada kohteen jälkeen 45 päivän kuluessa,ota rohkeasti yhteyttä meihin.Teemme kaikki meidän pyrkimystä ratkaista ongelman. 4.Emme ole vastuussa viivästyksistä causedby tulli -, Tuonti-tulleja,veroja tai muita customscharges. Takuu: 1.Kaikki tuotteet on 1 vuoden takuu.JOS ostoksesi ei täytä myyntikelpoisia, käyttötarkoitukseen tai vastaa kuvausta, Voimme varmistaa, että kysymykset on ratkaistu . 2.Sillä väärin-toimitetaan kohteita, Ota meihin yhteyttä, 48 tuntia synnytyksen jälkeen.Me järjestämme toimittaa oikea kohteita tai palauttaa kaikki maksun. 3.Esimerkiksi viallinen tai viallisista tuotteista,ota kuvia tai videoita,me lähettää sen uudelleen tai palauttaa vahvistuksen jälkeen. Meidän tulee automaattisesti jättää positiivinen palaute kaikille, jotka on valmis kaupan ja jättää meidät positiivista palautetta. 1.Jos haluat meidän kohteita , anna meille Viiden Tähden palautetta, ja anna muiden nauttia siitä. 2.Palautteesi on meille erittäin tärkeää , jos olet tyytymätön sen kanssa , ota yhteyttä minuun ensin sen sijaan, että antaa negatiivista palautetta, ja näin voimme käsitellä sitä tehokkaampaa. 3. Annamme viisi aloittaa palautetta aina mukava ostaja liian. 4.Lähetä sähköpostia minulle kautta 'VIESTIT' tai "Kysy Myyjä Kysymyksiä" jos sinulla on kysyttävää meidän listalle tai ostoksesi.

Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 30cm x 30cm x 20cm (11.81in x 11.81in x 7.87in)
Pakkauksen Paino 0.3kg (0.66lb.)
Malli Numero Muut
Tyyppi Kehon Cleane

Kirjoita arvostelu

JOYO TCM String Enkeli öljy Jouset suojaa työkaluja TCM Suojella Kaikki Kielisoittimet

JOYO TCM String Enkeli öljy Jouset suojaa työkaluja TCM Suojella Kaikki Kielisoittimet

TCM Suojella Kaikki Kielisoittimet TCM String Enkeli öljy Ominaisuudet: Puhdista ja Voitele Pelata ja Nopeampaa Bringten Ääni Pitkäkestoinen Paino: 57 g Suuntaan: Ally kiinni overdirect jouset ennen ja jälkeen pelaa Pyyhi

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!