Tuoteryhmä

KAISH 8x Muovi Musta Kaksi Reikä Kitara AMP-Vahvistin Kaappi Kulmat Nurkassa Kaiutin

Uusi

€4.62

€5.13

-9 %

Varastossa

Asiasanat: kaapin nurkkaan, puhujan corner, kitara amp-vahvistin, Halpa kaapin nurkkaan, Laadukas kaiutin kulmaan, Kiina kitara amp-vahvistin Toimittajat.

8x Muovi 2 Jalka Kitara AMP Kulma Musta

Väri: Musta

Materiaali: Muovi (Ruuvit eivät ole mukana)

Ruuvin reikien etäisyys (keskeltä keskelle): noin 30.5 mm

2 Jalka, Ei Suu, Kulmat (ole hyvä ja tarkista, ruuvi reikien etäisyys huolellisesti vahvistaa, että tuote sopii Vahvistimen)

Kitara AMP Kulma x 8

Maksun on oltava perillä 7 päivän kuluessa huutokaupat päättyi. me lähettää sen niin pian kuin mahdollista sen jälkeen, kun olet maksanut.

Toimitamme 2 työpäivää . Useimmat tuotteet toimitetaan kautta tavallinen talous Air Post ilman seuranta-viite, jos haluat lisätä seuranta viittaus paketti, lisää 4,00 dollaria tarvitaan suomi. Kiinnitä paljon huomiota tähän aikavälillä, ennen kuin ostat.

Me dont hyväksyä yhdistää suomi. Jos haluat pyytää tukku tarjouksen, ota meihin yhteyttä, vahvista toimituskulut ensin.

Tuonti tullit, verot ja maksut eivät sisälly kohteen hinta tai toimituskulut. Nämä maksut ovat ostajan vastuulla. Tarkista oman maan tulli-toimisto selvittää, mitä nämä ylimääräiset kustannukset tulee olla ennen hintatarjoukset/ostaa.

Toimitamme osoite syötit aikana kassalla, pikemminkin kuin PayPal toimitusosoite.

Tämä on kansainvälinen post Kiinasta Maailmanlaajuisesti.Normaali toimitusaika on noin 10-20 arkipäivää yhdysvallat ja 15-25 arkipäivää muissa maissa, ole kiltti ja antelias ymmärtää, että.

Tarkasta tilauksesi heti, kun saat ne. Kaikki väittää (vahingoittunut, puuttuvat tai väärin eriä) on tehtävä 7 päivän kuluessa siitä päivästä, saat ne.

Viallisia Järjestyksessä:

Jos tilaus olet saanut on valmistajan vika, lähetä meille kuvia viallisesta välittömästi. Me tarvitsemme sinua palauttamaan viallisen osan ennen kuin voimme lähettää sinulle korvaavan. Heti kun saamme viallinen osa ja tarkastaa sen, me ' ll saada korvaavan matkalla teille.

Vahingoittunut kuljetuksen:

Tarkastaa paketin(s), ennen kuin hyväksyt sen. Jos huomaat vaurioita ja/tai todisteiden peukaloinnista ulompi pakkaus sinun TÄYTYY varmistaa, että toimitus henkilö tekee merkille tämä vahinko toimituksen vastaanottamisesta. Kun olet tehnyt varma, että huomaa, vahinko on toimituksen vastaanottamisesta, kerro toimitus kuljettaja, että et hyväksy vaurioitunut paketti, niin ota yhteyttä heti. Niin pian kuin me vahvista meidän harjoittaja, me ' ll saada korvaavan matkalla teille.

Puuttuvat Tilaukset:

Jos olet saanut osittainen järjestys, ota meihin yhteyttä välittömästi. Tässä tapauksessa, lähetä meille kuvia osittainen jotta olet saanut. Niin pian kuin me vahvista meidän merenkulun osasto., meidän ' ll saada korvaavan matkalla teille.

Väärin Tilaukset:

Jos vastaanotat kohteen, että et ole tilannut, ota yhteyttä meihin välittömästi. Tässä tapauksessa, lähetä meille kuvia kohteen olet saanut. Niin pian kuin me vahvista meidän merenkulun osasto., meidän ' ll saada korvaavan matkalla teille.

Sanalla sanoen, Jos sinulla on ongelmia, ota yhteyttä ensin!! me ratkaisemme ongelmat mahdollisimman pian. Ole kiltti, älä avaa riita kevyesti ennen yhteyttä, se ei edistä ratkaista ongelma. Kiitos ymmärrystä!

Arvostamme liiketoimintaa asiakkaiden, jos olet tyytyväinen meidän kohteet ja palvelu, jätä positiivista palautetta ja antaa meille 5 star rating tulokset. Jos sinulla on ongelmia, varmista, että ota meihin yhteyttä ensin ja me yritämme parhaamme ratkaista ongelmia.

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia, Ota rohkeasti yhteyttä meihin,Meillä on vastaus sinulle 24 tunnin kuluessa. Tutustu ehdot ja ohjeet huolellisesti, ennen kuin teet tarjouksia.

Pakkauksen Paino 0.05kg (0.11lb.)
Yksikkö Tyyppi Asettaa
Paketin Koko 18cm x 18cm x 3cm (7.09in x 7.09in x 1.18in)
Tuotemerkki KAISH
Tyyppi Nurkkaan Suojelija
Malli Numero Nurkkaan Suojelija

Kirjoita arvostelu

KAISH 8x Muovi Musta Kaksi Reikä Kitara AMP-Vahvistin Kaappi Kulmat Nurkassa Kaiutin

KAISH 8x Muovi Musta Kaksi Reikä Kitara AMP-Vahvistin Kaappi Kulmat Nurkassa Kaiutin

8x Muovi 2 Jalka Kitara AMP Kulma Musta Väri: Musta Materiaali: Muovi (Ruuvit eivät ole mukana) Ruuvin reikien etäisyys (keskeltä keskelle): noin 30.5 mm 2 Jalka, Ei Suu, Kulmat (ole hyvä ja tarkista, ruuvi reikien etäisyys huolellisesti vahvistaa,

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!