Tuoteryhmä

Caline CP-26 Kaiku Kitara Vaikutus Poljin Reverb Guitar Stompbox Musta Väri Kitara Tarvikkeet True Bypass

Uusi

€32.56

Varastossa

Asiasanat: Kitara Tarvikkeet, caline cp-26, cp-26 kaiku, Halpa kitara tarvikkeet, Korkea Laatu caline cp-26, Kiina cp-26 kaiku Toimittajat.

Caline CP-26 Kaiku Kitara Vaikutus Poljin

Tuotteen Kuvaus

Ominaisuudet :

RES : resonanssi : melko hienovarainen ohjaus, tavallaan simuloi huoneen asetuksia, kuten voit hallita reverb kanssa imevää paneelit, kääntämällä tätä säädintä ylös, antaa enemmän boingy, enemmän näyttävä tyyppi kaiku, joilla on pidempi kaiku roll off.

CFR : keskus taajuus : on tehokas tone-säädintä, menee tumma kuulostava kaiku kaikki tavalla jopa kirkas ja sparkly kuulostava kaiku, joka leikkaa läpi hienosti.

LPF : matala-pass-suodatin : melko harvinaiset ohjaus on kaiku, mutta varsin hyödyllinen ja se tuo paljon makua vaikutus, se myös on sellainen sävy valvonta perustuu vähentää ennätyksen, tällä säätimellä voit lisätä lämpöä kaiku vaikutus ja se menee koko matkan ylös, kylmä ja steriili kaiku ääniä.

PRD : pre delay : aseta aika välillä signaali-ja reverb-vaikutus. Käärmeen Purema todellakin on erittäin lyhyt viive vaikutus, noin 50 msecs viive, vain tarpeeksi saada lyhyen slapback kaiku tyyppi vaikutus, jos et sammuta kaiku, mutta se on todella tarkoitus olla käyttää yhdessä kaiku, lisää paljon tunnelmaa, jos et pelata sointuja

MIX : säätää määrä reverb vaikutus signaalin

RAPPEUTUMINEN : voit säätää pituus kaiku, ennen kuin se haalistuu pois. Nyt Käärmeen Purema on paljon reverb hanasta, on noin 6 sekunnin kaiku.

Tekniset tiedot : Merkki Caline Malli CP-26 Väri:Musta virrankulutus: 60mA Power Vaatimus: 9V DC-keskus negatiivinen Tuotteen Mitat: 12 x 9.3 x 3,6 cm Paino:0.373 kg Mitat yksi laatikko:13 x 13 x 9cm Paketin Paino:0,45 kg Paketti Lista: 1×CP-26 1×Käyttöohje 1xBattery kaapeli-Kuvia

Paketin Koko 13cm x 13cm x 9cm (5.12in x 5.12in x 3.54in)
Pakkauksen Paino 0.45kg (0.99lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Paino 373g
Mitat 12*9.3*3.6 cm
Malli Numero CP-26 REVERB Guitar Effects
Tuotemerkki Caline
Työskentely nykyinen 60ma
väri Musta
Tyyppi Vaikutukset

Kirjoita arvostelu

Caline CP-26 Kaiku Kitara Vaikutus Poljin Reverb Guitar Stompbox Musta Väri Kitara Tarvikkeet True Bypass

Caline CP-26 Kaiku Kitara Vaikutus Poljin Reverb Guitar Stompbox Musta Väri Kitara Tarvikkeet True Bypass

Caline CP-26 Kaiku Kitara Vaikutus Poljin Tuotteen Kuvaus Ominaisuudet : RES : resonanssi : melko hienovarainen ohjaus, tavallaan simuloi huoneen asetuksia, kuten voit hallita reverb kanssa imevää paneelit, kääntämällä tätä säädintä ylös, antaa

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!