Tuoteryhmä

1 Sarja 4 Kpl String Bass Guitar Osat 4 Teräs Jouset Halkaisijaltaan 0,1 tuumaa/0.08 tuumainen/0.055 tuumaa/0.04 tuuman Kitara Tarvikkeet

Uusi

€2.72

€3.20

-15 %

Varastossa

Asiasanat: Kitara Tarvikkeet, teräs string, tarvikkeet kitara, Halpa kitara tarvikkeet, Korkealaatuisesta teräksestä string, Kiina tarvikkeet kitara Toimittajat.

Ominaisuudet:

Tämä merkkijono setti sisältää 4kpl jouset, sopii 4 string bass. Se on valmistettu teräksestä, joka on erittäin vankka ja kestävä. Nämä 4kpl jouset mittaa noin 0,1 tuumaa, 0.08 tuumaa, 0.055 tuuman ja 0,04 tuumaa halkaisijaltaan. Suuri korvaa rikki, likainen tai vanha kitarankielien.

Tekniset tiedot:

1 sarja 4kpl teräs jouset

Yhteensopiva 4 string bass guitar

Halkaisija String:N..0.1", 0.08", 0.055", 0.04" (2.5 mm, 2 mm, 1,4 mm, 1mm)

Hyviä työkaluja vaihda kitaran kieli, hyvä lahja, kitara aloittelija

Jokainen kieli on erikseen pakattu oma laukku

Materiaali: Teräs

Väri: Kuten kuva

Huomaa:

Koska valaistus ja näytöt,kohteiden värit voivat olla hieman virhe kanssa kuvia. Takaamme, että voimme tarjota tyyli ja kuva on sama. Kiitos erittäin paljon ymmärrystä!

Paketti sisältää:

1 sarja 4 basso jouset

1 sarja 4 basso jouset

1. MAAILMANLAAJUISESTI SUOMI. (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO)

2. Tilaukset käsitellään ajallaan jälkeen maksunvarmentamisvälineen.

3. Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite.

4. Kuvissa ei ole varsinainen kohde ja ovat vain viitteeksi.

5. PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-aika voi vaihdella, erityisesti lomakaudella.

6. Jos et ole saanut orderafter 30 päivän kuluessa maksun, ota meihin yhteyttä. Me jäljittää tilauksen ja saada takaisin sinulle asap. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys!

7. Toimitus Aika:

1. Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää aikaa palauttaa se siitä päivästä, jona on vastaanotettu. Jos tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, sitä pidetään käyttää ja ME EI ISSUEA PALAUTUSTA TAI vaihtoa sinulle. EI ole POIKKEUKSIA!

Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia.

2. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja tilaus-TUNNUS.

3. Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Consultor.news. TAI, voit valita korvaavan.

4. Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan.

1. 12 kuukautta Valmistajan rajoitettu Takuu vialliset tuotteet (pois lukien kohteita vaurioituneet ja/tai väärin vastaanottamisen jälkeen). Tarvikkeet tulevat, jossa on 3 kuukauden takuu.

2. Vialliset tuotteet ON raportoitava ja palautetaan takuuaikana (ja alkuperäisessä pakkauksessa, jos mahdollista). Sinun täytyy kertoa meille, mikä vika on, ja anna meille tilausnumerosi. EMME KORJAA TAI VAIHDA KOHTEITA KANSSA

VANHENTUNUT TAKUU.

Hyväksyt kaikki edellä lueteltujen politiikkojen kun tilaus Consultor.news!

Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen! Palaute on erittäin tärkeää. Pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ENNEN kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute, niin että voimme suorittaa jopa teidän tyytyväisyys.

Se on mahdotonta käsitellä asioita, jos emme tiedä niistä!

Pakkauksen Paino 0.08kg (0.18lb.)
Paketin Koko 15cm x 20cm x 15cm (5.91in x 7.87in x 5.91in)
Yksikkö Tyyppi paljon (4 kpl/erä)
Tyyppi jouset
Tuotemerkki KOKKO
Malli Numero Kitara Merkkijono

Kirjoita arvostelu

1 Sarja 4 Kpl String Bass Guitar Osat 4 Teräs Jouset Halkaisijaltaan 0,1 tuumaa/0.08 tuumainen/0.055 tuumaa/0.04 tuuman Kitara Tarvikkeet

1 Sarja 4 Kpl String Bass Guitar Osat 4 Teräs Jouset Halkaisijaltaan 0,1 tuumaa/0.08 tuumainen/0.055 tuumaa/0.04 tuuman Kitara Tarvikkeet

Ominaisuudet: Tämä merkkijono setti sisältää 4kpl jouset, sopii 4 string bass. Se on valmistettu teräksestä, joka on erittäin vankka ja kestävä. Nämä 4kpl jouset mittaa noin 0,1 tuumaa, 0.08 tuumaa, 0.055 tuuman ja 0,04 tuumaa halkaisijaltaan. Suuri korvaa rikki,

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!