Tuoteryhmä

Yksikkö Ääni BeatBuddy Mini Drum Machine Pedaali: Henkilökohtainen Rumpali

Uusi

€97.68

Varastossa

Asiasanat: rumpukone, mini drum machine, mini-pedaali, Halpa rumpukone, Korkea Laatu mini drum machine, Kiina mini poljin Toimittajat.

Drum Machine Pedaali

Jos tarvitset rumpali, mutta ei tarvitse kaikkia ominaisuuksia BeatBuddy, Yksikkö Ääni BeatBuddy Mini drum machine pedaali on sinua varten. Se BeatBuddy Mini tarjoaa kaikki jalka-hallittavissa, hyper-realistinen rumpu uria kuin sen isoveli riisuttu, helppo käyttää poljinta. Se on erittäin helppo lisätä täyttää, siirtyminen jae kertosäe, lisätä aksentti osumia, heittää rumpu taukoja ja enemmän, suonensisäisten suorituskykyä energian kanssa todellinen rumpali. Olitpa harjoitella tai suorittaa soolo asetettu, Yksikkö Ääni BeatBuddy Mini on erinomainen ratkaisu.

Yksikkö Ääni BeatBuddy Mini Drum Machine Pedaali Ominaisuudet: täysin hallittavissa rumpukone kompakti stompbox Pelata yhdessä 100 kappaletta 21 tyylilajit käyttää tallenteita oikeita rumpaleita Helppokäyttöinen jalkakytkin ohjaus voit käynnistää, pysäyttää, lisää täyttää, siirtyminen, ja enemmän Suuri LCD-näyttö ilmaisee voittaa ja kohta laulu Musiikin tyylilajit ovat rock, blues, jazz, pop, latina, metal, funk, punk, reggae, country, hip-hop, R&B, techno, maailma, beatboxauksen, Brasilian, pop harjat, marssivat, Motown, oldies, ja rumpu ja basso

Kun haluat pelata yhdessä rummut, mutta sinulla ei ole rumpali, käännä Yksikkö Ääni BeatBuddy Mini!

Tekniset Tiedot liitännät 1 x 1/4" (väline), 1 x 1/4" (ulkoinen jalkakytkin) Lähdöt 1 x 1/4" Korkeus 1.3" Syvyys 4.4" Leveys 2,3"

Valmistajan Osanumero BeatBuddy Mini

Paketin Koko 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 0.65kg (1.43lb.)
Malli Numero bmini
Tyyppi Vaikutukset

Kirjoita arvostelu

Yksikkö Ääni BeatBuddy Mini Drum Machine Pedaali: Henkilökohtainen Rumpali

Yksikkö Ääni BeatBuddy Mini Drum Machine Pedaali: Henkilökohtainen Rumpali

Drum Machine Pedaali Jos tarvitset rumpali, mutta ei tarvitse kaikkia ominaisuuksia BeatBuddy, Yksikkö Ääni BeatBuddy Mini drum machine pedaali on sinua varten. Se BeatBuddy Mini tarjoaa kaikki jalka-hallittavissa, hyper-realistinen rumpu uria kuin sen isoveli riisuttu,

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!