Tuoteryhmä

KAISH Kermaa 1 Ply Gold-Kiinnike LP Kitara Pickguard Naarmu Levy sopii LP

Uusi

€6.29

€6.99

-10 %

Varastossa

Asiasanat: scratch-levy, lp-levy, Kitara Pickguard, Halpa naarmu levy, Laadukas lp-levy, Kiina kitara pickguard Toimittajat.

Upouusi, ei koskaan käytetty

Erä 100% kuten kuvasta näkyy

Väri: Kerma, 1 Kerros

Erinomainen Laatu; Pickguard on peitetty suojakalvo ja mukana Kultaa kiinnike mukaan lukien ruuvit

Kaksi Ruuvin Reikää Etäisyys: noin 138mm

Kaulaan Pickup tilaa leveys: n. 46.5 mm

Silta Pickup tilaa leveys: noin 45mm

Tilaa kahden Mikit: noin 57mm

Pickup syvyys leikataan pickguard: noin 17,8 mm

Se pickguard on suunniteltu sopimaan useimmat Epiphone Les Paul Kitaroita, ei Gibson Les Paul, joten varmista vahvista koot vakavasti, ennen kuin tilaat sen.

1 LP Pickguard

1 Kulta Kiinnike Ruuveilla

Maksun on oltava perillä 7 päivän kuluessa huutokaupat päättyi. me lähettää sen niin pian kuin mahdollista sen jälkeen, kun olet maksanut.

Toimitamme 2 työpäivää . Useimmat tuotteet toimitetaan kautta tavallinen talous Air Post ilman seuranta-viite, jos haluat lisätä seuranta viittaus paketti, lisää 4,00 dollaria tarvitaan suomi. Kiinnitä paljon huomiota tähän aikavälillä, ennen kuin ostat.

Me dont hyväksyä yhdistää suomi. Jos haluat pyytää tukku tarjouksen, ota meihin yhteyttä, vahvista toimituskulut ensin.

Tuonti tullit, verot ja maksut eivät sisälly kohteen hinta tai toimituskulut. Nämä maksut ovat ostajan vastuulla. Tarkista oman maan tulli-toimisto selvittää, mitä nämä ylimääräiset kustannukset tulee olla ennen hintatarjoukset/ostaa.

Toimitamme osoite syötit aikana kassalla, pikemminkin kuin PayPal toimitusosoite.

Tämä on kansainvälinen post Kiinasta Maailmanlaajuisesti.Normaali toimitusaika on noin 10-20 arkipäivää yhdysvallat ja 15-25 arkipäivää muissa maissa, ole kiltti ja antelias ymmärtää, että.

Tarkasta tilauksesi heti, kun saat ne. Kaikki väittää (vahingoittunut, puuttuvat tai väärin eriä) on tehtävä 7 päivän kuluessa siitä päivästä, saat ne.

Viallisia Järjestyksessä:

Jos tilaus olet saanut on valmistajan vika, lähetä meille kuvia viallisesta välittömästi. Me tarvitsemme sinua palauttamaan viallisen osan ennen kuin voimme lähettää sinulle korvaavan. Heti kun saamme viallinen osa ja tarkastaa sen, me ' ll saada korvaavan matkalla teille.

Vahingoittunut kuljetuksen:

Tarkastaa paketin(s), ennen kuin hyväksyt sen. Jos huomaat vaurioita ja/tai todisteiden peukaloinnista ulompi pakkaus sinun TÄYTYY varmistaa, että toimitus henkilö tekee merkille tämä vahinko toimituksen vastaanottamisesta. Kun olet tehnyt varma, että huomaa, vahinko on toimituksen vastaanottamisesta, kerro toimitus kuljettaja, että et hyväksy vaurioitunut paketti, niin ota yhteyttä heti. Niin pian kuin me vahvista meidän harjoittaja, me ' ll saada korvaavan matkalla teille.

Puuttuvat Tilaukset:

Jos olet saanut osittainen järjestys, ota meihin yhteyttä välittömästi. Tässä tapauksessa, lähetä meille kuvia osittainen jotta olet saanut. Niin pian kuin me vahvista meidän merenkulun osasto., meidän ' ll saada korvaavan matkalla teille.

Väärin Tilaukset:

Jos vastaanotat kohteen, että et ole tilannut, ota yhteyttä meihin välittömästi. Tässä tapauksessa, lähetä meille kuvia kohteen olet saanut. Niin pian kuin me vahvista meidän merenkulun osasto., meidän ' ll saada korvaavan matkalla teille.

Sanalla sanoen, Jos sinulla on ongelmia, ota yhteyttä ensin!! me ratkaisemme ongelmat mahdollisimman pian. Ole kiltti, älä avaa riita kevyesti ennen yhteyttä, se ei edistä ratkaista ongelma. Kiitos ymmärrystä!

Arvostamme liiketoimintaa asiakkaiden, jos olet tyytyväinen meidän kohteet ja palvelu, jätä positiivista palautetta ja antaa meille 5 star rating tulokset. Jos sinulla on ongelmia, varmista, että ota meihin yhteyttä ensin ja me yritämme parhaamme ratkaista ongelmia.

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia, Ota rohkeasti yhteyttä meihin,Meillä on vastaus sinulle 24 tunnin kuluessa. Tutustu ehdot ja ohjeet huolellisesti, ennen kuin teet tarjouksia.

Pakkauksen Paino 0.05kg (0.11lb.)
Paketin Koko 28cm x 24cm x 3cm (11.02in x 9.45in x 1.18in)
Yksikkö Tyyppi pala
Tyyppi Pickguard
Tuotemerkki KAISH

Kirjoita arvostelu

KAISH Kermaa 1 Ply Gold-Kiinnike LP Kitara Pickguard Naarmu Levy sopii LP

KAISH Kermaa 1 Ply Gold-Kiinnike LP Kitara Pickguard Naarmu Levy sopii LP

Upouusi, ei koskaan käytetty Erä 100% kuten kuvasta näkyy Väri: Kerma, 1 Kerros Erinomainen Laatu; Pickguard on peitetty suojakalvo ja mukana Kultaa kiinnike mukaan lukien ruuvit Kaksi Ruuvin Reikää Etäisyys: noin 138mm Kaulaan Pickup

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!