Tuoteryhmä

PU-nahka Hihna Basso tulostus America / Britannian lippu guitarra osat vyö Säädettävä StrapsFree Toimitus

Uusi

€8.30

€9.77

-15 %

Varastossa

Asiasanat: hihna kitara, kitaran hihna, Bass Guitar Hihna, Halvat hihna kitara, Korkea Laatu kitaran hihna, Kiina basso hihna Toimittajat.

käynnistä Hinta: $16.50 Hinta: $35.20 Hinta: $55.55 Hinta: $69.00 Hinta: $14.40 Hinta: $51.00

lopussa

Maksu:

Hyväksymme Alipa. Kaikki tunnetuimmat luottokortit hyväksytään kautta secure

maksu-prosessori ESCROW.

Maksu on suoritettava 3 päivän kuluessa tilauksen.

Jos et voi kassalle heti huutokaupan lähellä, odota muutama minuutti ja

yritä uudelleen Maksut on suoritettava 3 päivää.

Toimitus: postikuluja. (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO) Tilausten käsittelyn oikea-aikaisen maksamisen jälkeen todentaminen. Me vain aluksen tilaus vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite.Edellytämme, että olet tarkistaa se huolellisesti, ennen kuin lähetät tilauksesi. Kuvissa ei ole varsinainen kohde ja ovat vain viitteeksi. PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-ajat voivat vaihdella, erityisesti lomakaudella. Jos et ole saanut lähetyksen 30 päivän kuluessa maksun, ota meihin yhteyttä. Meidän tulee seurata lähetyksen ja saada palautetta niin pian kuin mahdollista. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys! Koska kannan tila ja aika eroja, me valita postittaa kohteen ensimmäinen saatavilla varastoon nopea toimitus.

Takuu ja Takuu: 12 kuukauden Valmistajan rajoitettu Takuu vialliset tuotteet (pois lukien kohteita vaurioituneet ja/tai väärin vastaanottamisen jälkeen). Tarvikkeet tulevat, jossa on 3 kuukauden takuu. Vialliset tuotteet ON raportoitava ja palautetaan takuuaikana (ja alkuperäisessä pakkauksessa, jos mahdollista). Sinun täytyy kertoa meille, mikä vika on, ja anna meille tilausnumerosi. EMME KORJAA TAI VAIHDA KOHTEITA KANSSA PÄÄTTYI TAKUU. Hyväksyt kaikki edellä lueteltujen politiikkojen kun tilaus Consultor.news! Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu. Jos tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, se katsotaan käyttää. MEILLÄ EI OLE ONGELMA SINULLE PALAUTUSTA TAI VAIHTOA. EI ole POIKKEUKSIA. Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia tässä asiassa. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja sinun po#. Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Consultor.news. TAI, voit valita korvaavan

FAQ: Q:Miten voin maksaa minun ostaa?

A: hyväksymme seuraavat maksutavat: (1) alipay täällä; (2)Kaikki tunnetuimmat luottokortit hyväksytään kautta turvallinen maksu-prosessori ESCROW. Q:Kuinka paljon se maksaa, jotta aluksen maani?

A:Paketti: alle 1 KG toimitetaan mennessä on tulkittava siten, joka on ilmainen toimitus 26 maiden seuraavasti: yhdysvallat; Iso-Britannia; Australia; Brasilia; Kanada; Italia; Turkki; Espanja; Malesia; Ranska; Venäjä; Ruotsi; Uusi-Seelanti; Norja; Sveitsi; Japani; Thaimaa; Irlanti; Israel; Belgia; Puola; Etelä-Korea; Itävalta; Saksa; Tanska; Singapore. Muiden maiden ja-paketti, yli 1 KG, ostajilla on varaa koko toimituskulut. Q:Onko mitään seurantanumeron minun kohta?

A: Kyllä, me lähetämme jokaisen tilauksen niiden Seuranta Numero, ja voit katsoa lähetyksen tila vastaavan verkkosivuston. Q:Onko tämä tuote tulevat retail package?

A: Meillä on ilmoitettu pakkaus yksityiskohta on kuvaus kunkin tuotteen, tarkista se, kiitos! Q:olen jälleenmyyjä,haluaisin ostaa monta kappaletta kohteen, mitä tukkuhinta?

A: Hi,kiitos tiedustelu, jos haluat ostaa suuria määriä, lähetä meille sähköpostia, me annamme sinulle parhaan hinnan, kiitos!

Paketin Koko 15cm x 18cm x 4cm (5.91in x 7.09in x 1.57in)
Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 0.2kg (0.44lb.)
Tyyppi Kitaran Nauhat
huomautus Kitara kuvia ei sisälly
Malli Numero Korkea laatu hihnat
Laajentaa 5 cm
pituus 145 cm (adjustable)
Materiaali PU Nahka
Paketti 1 pc pp laukku

Kirjoita arvostelu

PU-nahka Hihna Basso tulostus America / Britannian lippu guitarra osat vyö Säädettävä StrapsFree Toimitus

PU-nahka Hihna Basso tulostus America / Britannian lippu guitarra osat vyö Säädettävä StrapsFree Toimitus

käynnistä Hinta: $16.50 Hinta: $35.20 Hinta: $55.55 Hinta: $69.00 Hinta: $14.40 Hinta: $51.00 lopussa Maksu: Hyväksymme Alipa. Kaikki tunnetuimmat luottokortit hyväksytään kautta secure maksu-prosessori ESCROW. Maksu on suoritettava 3

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!