Tuoteryhmä

Casio katsella tyylikäs naisten rannekello LTP-V300D-1A LTP-V300D-2A LTP-V300D-4A LTP-V300D-7A LTP-V300L-1A LTP-V300L-2A LTP-V300L-4A

Uusi

€58.00

€111.53

-47 %

Varastossa

Asiasanat: katsella tyylikäs, katsella casio, katsella casio kellot, Halpa katsella tyylikäs, Korkea Laatu katsella casio, Kiina katsella casio kellot Toimittajiin.

Saada kuponkeja ennen ostoa nauttia enemmän alennusta!

Kunnioittaa asiakkaan hello:

Istutuksia suoraan ostaa tämä kauppa kaikki tuotteet ovat tuotemerkin upouusi alkuperäinen aito, riippumatta siitä, hihna, liikkumisesta, lukko, 100% alkuperäinen tehdas, tervetuloa havaitsemiseen erikoistuneet laitokset, kuten väärä hinta.tarkoittaa-aikaa. Me katsella monta vuotta, Alibaba, kellot ja kellot Express luokka on myös johtava myyjä, on monia jäseniä, meidän tavarat, joiden alkuperäinen tuotemerkin international group kortti, nauttia kansainvälisiä ryhmä yhden vuoden palvelun, minimoidaan riski, että ongelmia kotona, voit olla varma, että valita ja ostaa. Toivotan teille onnellista elämää, työtä, kiitos!

Hyvät asiakkaat,se on minun ilo tehdä palveluja sinulle.Lue sisältöä ennen ostoksia,se on erittäin tärkeää.

1.Järjestys on kirjoitettu oikea osoite, postinumero, joka on varmistaa, että pakettisi on erittäin kriittistä tietoa. Jos et kirjoita oikea postinumero,se johtaa pakettia ei voida toimittaa,me ei ota mitään vastuuta.

2. Tilauksen tiedot on kirjoitettu oikein koko nimi vastaanottajan osoite on tarkasti kirjoitettu rakennuksen tai talon numero, osoite on tarkkuuden varmistamiseksi toimituksen avain linkkejä. Älä kirjoita lyhenne vastaanottajan nimi. Jos osto ei noudata kauppa ilmoittaa oikeat tiedot,me ei ota mitään vastuuta.

3. Noudatamme lakeja lähettäjän ja tullaus politiikan vaatimuksista, kieltäytyi julistaa missään muodossa paketti-arvo vaatimukset, alkaen avauspäivä lähettää mihin tahansa maahan paketti, ei koskaan ilmoitettu tavaroiden arvo. Jos asiakkaat, jotka väittävät, tavaroiden arvo, ole hyvä ostaa huolellisesti.

4. Me näytä hinta tavaroiden sivu, ja myös käytämme kuponkeja ja osallistua foorumin toimintaan ja muut myynninedistämiseen menetelmiä. Me ei hyväksy minkäänlaista premium, hakea edullisia myönnytyksiä, kauppa varmistaa, että jokainen asiakas kaupassa ostaa tavaroita hintapyyntö on reilu ja oikeudenmukainen kohtelu, ei mielivaltaisesti muuttaa kauppahinta ja tavata ostajat täytyy saada hinta käyttäytymistä .Älä koske asiakkaita kaupassa hinta, myönnytyksiä ja muita myyntiä. Kiitos ymmärrystä ja yhteistyötä.Onnea sinulle.

Venäjän, Jotta Lausuman:

Koska venäjän posti-politiikan säätö, ostaja on täytä vastaanottajan täydellinen nimi normaali poimia, ostaja, ennen kuin myyjä lähetti viestin shop asiakaspalvelu henkilökunta tai huomautus jotta tiedot vahvista koko nimi vastaanottaja, koko nimi aiheuttamat virheet osto Venäjällä voi saada express mail, myyjä ei ole mitään merkitystä vastuu. Kiitos tukea ja ymmärrystä, Kiitos!

Me hyväksymme Alipay, Länsi-Unionin, TT. Kaikki tunnetuimmat luottokortit hyväksytään kautta turvallinen maksu-prosessori ESCROW.

Maksun on oltava valmis 3 päivän kuluessa, jotta voidaan varmistaa, että saat meidän korkea laatu kellot niin pian kuin mahdollista.

- Jos et voi tarkistaa heti huutokaupan, odota muutama minuutti ja yritä uudelleen maksu on suoritettava 3 päivää.

- Räätälöidyt / Tuonnin Verot: ostaja on velvollinen maksamaan veroja tai ALV (jos sellainen on) maassa. Maksamasi summa ei sisällä mitään custom veroja. Meillä ei ole mitään asemaa kohdemaassa. Toimitus on yleensä totesi "watch (lahja)" minimoida mahdolliset tuonti-vero / ALV / kulutusvero. Mutta me ei voida vapauttaa, koska se riippuu maan politiikkaa.

- kansainvälinen toimitus. (Paitsi joissakin maissa ja APO / FPO)

- Tuote toimitetaan kun maksu vastaanotettu (lukuun ottamatta viikonloppuisin ja pyhäpäivinä)

- Emme aluksen Consultor.news Toimitus-ja China Post paketti shipping provider Toimitus Paketti maailmanlaajuisesti, riippuen siitä, post office on off-season ja mausta. Tästä lähtien käytämme Alibaba on nopea myydä alustan kautta Toimitus: Express shipping. Consultor.news Toimitus tarjoaa paketteja Kiinasta muualle maailmaan, ja teemme suuria logistiikkapalvelujen tarjoajat, kuten Singapore Post, OMNIVA-Viro Post, Correos, Posti Suomi, SPSR, DHL.

- mikä on Consultor.news Toimitus?

- kestää yleensä 7 45 työpäivää maailmanlaajuisesti, riippuen määränpäähän. Odotetaan toimitus aika:

1. Valko-venäjän Federaation: 8-25 työpäivää.

Toiseksi, Yhdistynyt Kuningaskunta: 15-29 työpäivää.

3. Espanja: 10-25 työpäivää.

Brasilia: 20-40 arkipäivän kuluessa.

Yhdysvallat: 7-20 arkipäivän kuluessa.

6. Australia Irlanti: 18-25 arkipäivän kuluessa.

7. Muut maat: enintään 10-45 työpäivää.

- jos paketti ei ole saanut tai palauttaa täyden hyvityksen.

- Tuotteemme ovat valtuutettujen myyjien Consultor.news. Keskitymme jokainen osa, jokainen katsella on herkkä ja kestävä. Olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukkaita kelloja ja parasta palvelua kaikille asiakkaillemme. Tarjoamme 12 kuukauden kansainvälinen takuu kaikki kellot.

Paketin Koko 19cm x 14cm x 13cm (7.48in x 5.51in x 5.12in)
Pakkauksen Paino 0.5kg (1.10lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Tyyli yksinkertainen
Veden Vastus Syvyys 3Bar
Lukko Tyyppi Solki
Dial Halkaisija 34mm
Dial Ikkuna Materiaali Tyyppi Hardlex
Kotelo Ruostumaton Teräs
Asia Paksuus 9MM
Ominaisuus Vedenpitävä,Taustavalo,Täydellinen Kalenteri -, Viikko-Näyttö
Tuotemerkki Casio
Band Pituus 21cm
Kohteen Tyyppi Kvartsi Rannekellot
Tapauksessa Muoto Pyöreä
Bändi Materiaali Tyyppi Nahka
Malli Numero LTP-V300
Sukupuolten Naiset
Bändi Leveys 17mm
Liikkeen Kvartsi

Kirjoita arvostelu

Casio katsella tyylikäs naisten rannekello LTP-V300D-1A LTP-V300D-2A LTP-V300D-4A LTP-V300D-7A LTP-V300L-1A LTP-V300L-2A LTP-V300L-4A

Casio katsella tyylikäs naisten rannekello LTP-V300D-1A LTP-V300D-2A LTP-V300D-4A LTP-V300D-7A LTP-V300L-1A LTP-V300L-2A LTP-V300L-4A

Saada kuponkeja ennen ostoa nauttia enemmän alennusta! ​ Kunnioittaa asiakkaan hello: Istutuksia suoraan ostaa tämä kauppa kaikki tuotteet ovat tuotemerkin upouusi alkuperäinen aito, riippumatta siitä, hihna, liikkumisesta, lukko, 100% alkuperäinen

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!