Tuoteryhmä

7/8"22 mm CNC-moottoripyörän ohjaustangon suojus motocross ohjaustangon kahvat päättyy Honda MSX125 MSX 125 PCX125 400 HORNET 2013-2018

Uusi

€3.21

€4.06

-20 %

Varastossa

Asiasanat: Ohjaustankoon Kahvat, ote päättyy, Moottoripyörän ohjaustanko, Halpa ohjaustankoon kahvat, Korkea Laatu pito loppuu, Kiinan moottoripyörän ohjaustangon Toimittajat.

Kohteen Kuvauksia : Se voi Auttaa suojaamaan tanko ja kahva ja vähentää vahinkoja, kun paini. Ja se tekee oman moottoripyörän enemmän silmät kiinni ja muoti.

Nimikkeen Erittely: Kunto: 100% jälkimarkkinoilla upouusi Materiaali : CNC alumiini Värit: Kultainen, Punainen, Sininen, Musta ,Hopea,vihreä ,oranssi,Harmaa, Helppo asennus ilman muutoksia tarvitaan.

Asennettavaksi :

Kaikki Tuotemerkin moottoripyörä tulossa kanssa 7/8" (22 mm) Halkaisija Kahva Baari

Huomautus:

Tarjoamme tukku, jos haluat tukku-ota meihin yhteyttä saadaksesi viimeisimmät hinta. Varmista, että tämä osat sopivat oman moottoripyörän ennen hintatarjoukset

Kuva näyttää:

Toimitus Ehdot:

Tuote on lähetetty Kiinasta sen jälkeen, kun koko maksu on vastaanotettu

----Voimme myös lähettää kohteen kautta express-palvelu, kuten DHL, EMS, jos olet valmis maksamaan lisämaksua. Tietää yksityiskohtia, ota meihin yhteyttä sähköpostitse.

Huomautuksia:

1.Emme aluksen Consultor.news-osoite. Varmista, että osoite Consultor.news on sovitettu toimitusosoite ennen kuin maksat.

2.Kuvat ovat vain viitteellisiä. Ota kohde saat standardi.

3.Ilmoittakaa henkilökohtaisia vaatimus, kuten värejä, paketit, arvo-ilmoituksen jne, milloin paypal-viesti, kun maksat meille.

4.Emme ole vastuussa viivästymisestä synnytyksen aikana mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, tulli-postikulut tarkistaa, lakko, ylivoimainen este jne.

5.Ostajana, se on sinun velvollisuus maksaa veroa, kun teet tilauksen ulkomailta. Meidän hinta ei sisällä veroja, ARVONLISÄVERO, tai muita piilotettuja maksuja. Maksuehdot:

1.Hyväksymme VAIN Alipay ja aluksen item(s) Alipay on vahvistettu osoite

2.Jos aluksen Consultor.news-osoite. Varmista, että osoite Consultor.news on sovitettu toimitusosoite ennen kuin maksat.

4.Meidän hinta ei sisällä veroja, ARVONLISÄVERO, tai muita piilotettuja maksuja.

5.Emme ole vastuussa viivästymisestä synnytyksen aikana mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, tulli-postikulut tarkistaa, lakko, ylivoimainen este jne. Palautusoikeus:

1. Meidän täytyy vaihtaa item(s) 14 päivän kuluessa sen jälkeen, kun olet saanut sen, jos se on viallinen. Palautukset on on kaikki alkuperäisessä pakkauksessa ja tarvikkeet.

2. Ostaja on vastuussa palata postikulut ja teemme vaihto tai luottoa riippuen meidän varaston

3. Yksikkö(s) palannut ja löytänyt ei-viallinen palautetaan milloin ostaja kulut. Toimitus -, käsittely-ja vakuutus maksuja ei palauteta.

4. Palaa tämän jälkeen ei hyväksytä

Paketin Koko 6cm x 4cm x 4cm (2.36in x 1.57in x 1.57in)
Yksikkö Tyyppi Pari
Pakkauksen Paino 0.025kg (0.06lb.)
Varten Korkea
Ominaisuus Kahva Baarit Pito lopussa
Mallin Nimi HBE-001
Materiaali Tyyppi CNC Alumiini
Kohteen Leveys 0cm
Tuotemerkki R QIANKONG
Kohteen Paino 0g
Kohteen Tyyppi Kahvat
väri Kulta, Punainen, Sininen, Musta ,Hopea,vihreä ,oranssi
Kohteen Pituus 1.1cm
Kohteen Halkaisija 0inch
Kohteen Korkeus 0cm

Kirjoita arvostelu

7/8

7/8"22 mm CNC-moottoripyörän ohjaustangon suojus motocross ohjaustangon kahvat päättyy Honda MSX125 MSX 125 PCX125 400 HORNET 2013-2018

Kohteen Kuvauksia : Se voi Auttaa suojaamaan tanko ja kahva ja vähentää vahinkoja, kun paini. Ja se tekee oman moottoripyörän enemmän silmät kiinni ja muoti. Nimikkeen Erittely: Kunto: 100% jälkimarkkinoilla upouusi Materiaali : CNC alumiini Värit: Kultainen, Punainen,

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!