Tuoteryhmä

Kuuma myymällä> LUONNOLLISTA 18"12X9MM TAHITIAN AITO PEACOCK SININEN VIHREÄ HELMI KAULAKORU AAA+ -Morsiamen koruja ilmainen toimitus

Uusi

€14.24

€17.80

-20 %

Varastossa

Asiasanat: koruja luonnollinen, todellinen helmi, Koruja Ilmainen Toimitus, Halpoja koruja luonnollinen, Korkea Laatu aito helmi, Kiina koruja ilmainen toimitus Toimittajat.

Pienempi Postitus-ja Käsittelykulut Hinnat

Voimme vaihtaa palasi kohteita sinulle, jos on ongelma kohteen. Jokaisen kohteen meidän tarjous on tukena 100% tyytyväisyys takuu. Jos tuote ei ole oikea tai et pidä siitä jostain syystä, ota meihin yhteyttä välittömästi palata ohjeita ja me tehdä se oikea sinulle. Kohteet on lähetetty meille alkuperäisessä kunnossa ja ehjä 14 päivän kuluessa. autamme sinua varmistamaan, että kaikki ongelma on ratkaistu. Huomaa, että toimitus maksua ei palauteta.

Se on meidän tehtävämme varmistaa, että kaikki kysymyksiin vastataan ajoissa. Ota rohkeasti eteenpäin kaikki kysymykset ja kommentit meille , mutta älä piilota sähköpostiosoitteesi.

Me vastauksen sähköpostit maanantai-perjantai (ei viikonloppuisin tai lomilla).

Kiitos vierailevat myymälästämme. Oman paketin, tarvitsemme aina 15-20 minuuttia pack vaikka olemme ammatillinen tarpeeksi, koska meillä olisi kaksinkertainen vahvista osoite ja sitten täyttää 4 kappaletta tulli hakulomakkeet. Kun paketti on lähetetty, meidän täytyy seurata sitä lähes päivittäin. Vaikka kiireinen koko päivän yhdessä, olemme onnellisia tehdä sinusta sisältöä vastaava palvelu.

Jos olet tyytyväinen tavaroiden ja palvelujen, antakaa minulle viisi tähteä kannustaa minua tekemään paremmin ja paremmin. Ja alle viisi tähteä osoittaa huonoa seisoo minulle, siinä tapauksessa ota rohkeasti yhteyttä minuun ratkaista se.

Paljon kiitoksia jälleen.

Kuvassa näkyy miten jättää minulle palautetta, seuraa, thx

Pakkauksen Paino 0.1kg (0.22lb.)
Paketin Koko 12cm x 9cm x 6cm (4.72in x 3.54in x 2.36in)
Yksikkö Tyyppi pala
Materiaali Helmi
Riipukset Tyyppi Solitaire
Tyyli Klassinen
Metallit Tyyppi hopea
Kohteen Tyyppi Riipukset
Muoto\kuvio Pyöreä
Helmi Tyyppi Makeanveden Helmiä
Hieno tai Fashion muoti
Sukupuolten Naiset
Malli Numero hyvä

Kirjoita arvostelu

Kuuma myymällä> LUONNOLLISTA 18

Kuuma myymällä> LUONNOLLISTA 18"12X9MM TAHITIAN AITO PEACOCK SININEN VIHREÄ HELMI KAULAKORU AAA+ -Morsiamen koruja ilmainen toimitus

Pienempi Postitus-ja Käsittelykulut Hinnat Voimme vaihtaa palasi kohteita sinulle, jos on ongelma kohteen. Jokaisen kohteen meidän tarjous on tukena 100% tyytyväisyys takuu. Jos tuote ei ole oikea tai et pidä siitä jostain syystä, ota meihin yhteyttä välittömästi

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!