Tuoteryhmä

ENZE Ilmainen toimitus Uusi muoti pitkä musta köysi scalloped kaulakoru riipus kaulakoru hartsi persoonallisuus

Uusi

€2.34

€2.61

-10 %

Varastossa

Asiasanat: hartsi vyö, hartsi irtoa, kaulakoru tie, Halpa hartsi vyö, Korkea Laatu hartsi irtoa, Kiina kaulakoru tie Toimittajat.

toimitus politiikan hz-fileserver-upload3_hewl68a8 - Useimmat tilaukset toimitetaan sisällä 1-3 arkipäivän kuluessa selvitetty maksun air mail seurantanumeron. - MEILLE ostajat - useimmat kertaa, saat tilauksesi sisällä 7-15 arkipäivää sen jälkeen, kun olemme siirtää paketin China Post. Se toimitetaan mennessä USPS, kun se saapuu MEILLE. Emme voi taata toimitusta ajassa, jos posti on jokin odottamattomia viivästyksiä, koska loma -, sää-tai muut olosuhteet. - Non-US-ostajat - Useimmat kertaa, saat tilauksesi sisällä 10-25 työpäivää sen jälkeen, kun olemme siirtää paketin China Post. Emme voi taata toimitusta ajassa, jos posti on jokin odottamattomia viivästyksiä, koska loma -, sää -, tulli-tai muita ehtoja. Joissakin maissa, kuten Venäjällä, Brasiliassa, tai joissakin Euroopan maissa voi kestää 30-45 liiketoiminnan päivän tai kauemmin toimitus. Palautetta Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle Parasta asiakaspalvelua ja Laadukkaita Tuotteita. Kun ostaa tuotteen, Ostaja hyväksyy yhteyttä, jos negatiivinen kokemus ennen lähtöä negatiivinen tai neutraali palaute antaa meille mahdollisuuden korjata ongelman. Ole hyvä ja jätä meille neljä "5 Star" Positiivisia Palautteita, jos olet tyytyväinen oman kohteen, kun sai. Otamme ilomielin tehdä saman sinulle.

Pakkauksen Paino 0.02kg (0.04lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Tyyli Trendikäs
Malli Numero BJ-22
Riipus Kokoa 11,5 cm
Muoto\kuvio Geometrinen
Kohteen Tyyppi Kaulakorut
Kaulakoru Tyyppi Riipus Kaulakorut
Hieno tai Fashion muoti
Tuotemerkki ENZE
Metallit Tyyppi Sinkki Metalliseos
Toiminto Muut
Yhteensopivuus Muut
Ketjun Tyyppi Linkki Ketjussa
pituus other
Sukupuolten Naiset
Materiaali Hartsi

Kirjoita arvostelu

ENZE Ilmainen toimitus Uusi muoti pitkä musta köysi scalloped kaulakoru riipus kaulakoru hartsi persoonallisuus

ENZE Ilmainen toimitus Uusi muoti pitkä musta köysi scalloped kaulakoru riipus kaulakoru hartsi persoonallisuus

toimitus politiikan hz-fileserver-upload3_hewl68a8 - Useimmat tilaukset toimitetaan sisällä 1-3 arkipäivän kuluessa selvitetty maksun air mail seurantanumeron. - MEILLE ostajat - useimmat kertaa, saat tilauksesi sisällä 7-15 arkipäivää sen jälkeen, kun olemme siirtää paketin

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!