Tuoteryhmä

2.4 G Radio-Signaalin Vahvistin Signaalin Tehosterokotus RC Quadcopter Multicopter Drone 2,4 G Kauko-ohjaus

Uusi

€14.51

€21.34

-32 %

Varastossa

Asiasanat: 2.4 g radio-signaalin vahvistin, radio-signaalin tehosterokotus, 2.4 g booster, Halpa 2.4 g radio-signaalin vahvistin, Korkea Laatu radio-signaalin tehosterokotus, Kiina 2.4 g booster Toimittajat.

2.4 G Radio-Signaalin Vahvistin Signaalin Tehosterokotus RC-Malli Quadcopter Multicopter Drone Tyypillinen sovellus: Lisää kantamaa ja luotettavuutta 2.4 G radio-järjestelmä, erityisesti FPV-sovellus. Erityinen ominaisuus: - mittatilaustyönä 2.4 G radio-signaalin vahvistin, joka on suunniteltu erityisesti pitkän kantaman sovellus, kuten FPV. - Nopea vastaanottamisesta ja toimittamisesta auto-kytkentä-piiri, voi vaihtaa vastaanottamisesta ja toimittamisesta tilat automaattisesti. - Yhä edelleen-hallituksen langaton sähköisiä laitteita, kuten FPV-sovellus, häiriöitä eri laitteiden välillä myös saada enemmän ja enemmän vakavia, ja radio-järjestelmä valikoima ja luotettavuus on myös suuresti vaikuttanut, tämä vahvistin on suunniteltu lisäämään alue ja käyntivarmuus-lta sinun radio-järjestelmä. Vihje: 1. Moduuli vaatii 3.7-5,5 V virtalähde, suurempi kuin tämä jännite-alue voi vahingoittaa moduuli pysyvästi ja, jota takuu EI kata. 2. Kun käyttää BEC yksikkö virtalähde, vain laadukkaita BEC voidaan käyttää, muuten se saattaa ottaa häiriöitä järjestelmän. Tekniset tiedot: 2.4 G Radio-Signaalin Vahvistin / Signaali Tehosterokotus Vastaanottaa voitto: 10dB Lähettää vahvistus: 11dB Vastaanottaminen luku: ≤3,0 dB Input power range: 4dBm-20dBm Huipputeho: 33dBm; 2W (input power plus-vahvistimen virta) virtalähde: 3.7-5,5 V (Korkea laatu KYTKIN tarvitaan, kun käyttää BEC-moduuli virtalähde) Antennin vahvistus: 6DBI Paketti Sisältää: 1 x vahvistin moduuli 1 x antenni adapteri 1 x 6db, antennin Tärkein sovellus: 1. käytetään Phantom ja muut kauko-ohjaus; 2. Käyttää 2.4 G malli kaukosäätöinen, 2.4 G FPV, Internet of things, Zigbee-langaton tiedonkeruu alueilla, mainonta koneissa, wireless network pelaajat, langaton reititin (AP), langaton verkkokortti, langaton web-kamera.

Paketin Koko 13cm x 12cm x 15cm (5.12in x 4.72in x 5.91in)
Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 0.25kg (0.55lb.)
Tekniset parametrit Arvo 3
Tuotemerkki Readytosky
Materiaali metalli
Työkalu Tarvikkeet Leikkaus
Päivittää Osat/Tarvikkeet Iskunvaimennin
Ajoneuvon Tyyppi Lentokoneet
RC-Varaosat & Accs Moottorit
Käytä Ajoneuvot & Kaukosäädin Lelut
Malli Numero OEM
Neliveto Attribuutteja Slot
Kauko-Ohjaus-Oheislaitteet/Laitteet ESC

Kirjoita arvostelu

2.4 G Radio-Signaalin Vahvistin Signaalin Tehosterokotus RC Quadcopter Multicopter Drone 2,4 G Kauko-ohjaus

2.4 G Radio-Signaalin Vahvistin Signaalin Tehosterokotus RC Quadcopter Multicopter Drone 2,4 G Kauko-ohjaus

2.4 G Radio-Signaalin Vahvistin Signaalin Tehosterokotus RC-Malli Quadcopter Multicopter Drone Tyypillinen sovellus: Lisää kantamaa ja luotettavuutta 2.4 G radio-järjestelmä, erityisesti FPV-sovellus. Erityinen ominaisuus: - mittatilaustyönä 2.4 G radio-signaalin vahvistin,

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!