Tuoteryhmä

FrSky L9R Pitkän Kantaman Vastaanotin (9/12ch Ei-Telemetria) FPV, Multicopter-vastaanotin

Uusi

€30.03

Varastossa

Asiasanat: range rover auto ja kuljettaja, vastaanotin tietokoneen, iptv-vastaanotin, Halpa range rover auto ja kuljettaja, Korkea Laatu-vastaanotin tietokoneeseen, Kiina-vastaanottimen iptv-Toimittajat.

FrSky L9R Pitkän Kantaman Vastaanotin (9/12ch Ei-Telemetria) FPV, Multicopter-vastaanotin

Se L9R vastaanotin (9/12ch ei-telemetria pitkän kantaman vastaanotin).

Laajentaa valikoima FrSky 2,4 GHz: n järjestelmä, jossa tämä L9R pitkän kantaman vastaanotin. Tämä vastaanotin antaa sinulle jopa 3x valikoima vakio V8-tai D-sarjan ja 2x välillä X-sarjan.

Ominaisuudet

Enemmän kanavia: 1~9ch perinteisistä-kanavan lähtöä, 1~12ch päässä sbus-väylälle-porttiin.

Kanssa RSSI-lähtö: Analoginen jännite teho (0~3,3 V).

Enää toiminta-alue: Jopa kolme kertaa toiminta-alue V8-tai D-sarjassa.

Tekniset tiedot:

Ulottuvuus: 46.25x26.6x14.2mm (L x W x H)

Paino: 19gm

Antenni: PCB-Antenni

Kanavien määrä: 1-9ch perinteisistä-kanavan lähtöä, 1-12ch päässä sbus-väylälle port

RSSI-lähtö: Analoginen RSSI-lähtö (0-3.3 V)

Käyttöjännite: 4.0-10V

Liiketoiminnan Nykyinen: [email protected]

Toiminta-Alue: Noin. 2 kertaa X-sarjan vastaanottimet

Yhteensopivuus:

FrSky X-series-Moduuli (XJT) jne LR12-tilassa (Kytkin 1 on OFF-Kytkin 2 on PÄÄLLÄ)

FrSky Taranis X9D jne. vuonna LR12-tilassa

L9R vastaanotin ei toimi FrSky V8, D8, ja D16-Tilassa.

Huomautus: L9R on sitoa protokolla, joka poikkeaa X-sarja - PLUS failsafe on asetettu viime signaalin oletuksena käytössä, joten käyttäjän on varmistettava, asettaa failsafe toimii mahdollisimman edullinen. Failsafe ei voida asettaa TX, jotta käsikirja olisi kuultava asiaan liittyviä tietoja.

1* L9R rx

Huomiota, ennen kuin Järjestyksessä:

Oletuksena ilmainen toimitus Kiina Rekisteröityä Air Mail , joka antaa nopeus ei ole vakaa, joskus useita päiviä nousee käsi, joskus tarvitsevat enemmän kuin kaksi kuukautta, ota tunnustaa se!

Jos tarvitset nopeammin ja luotettava toimitus menetelmä, tai kiireellisesti, ota valita EXPRESS !! Tämä konsensus on vähintään kunnioitusta vakavaa työtä, koska kukaan ei voi hallita post air mail toimitus nopeus!

****

Emme ole tervetulleita ja vastustaa ilkeä ostajat, jotka ostavat ja tietää, post air mail toimitus haitta , ja avoin toimitus viive riitoja tarkoituksena on tukea ja vapaa vastaanottaa tuotteet. Tällaisia ostajia, kun löytyi vetää osaksi musta nimi-luettelossa, ei koskaan tehdä yhteistyötä uudelleen!

***** Useimmat kohteita lähetetään viimeistään 1~4 työpäivää .Muista jättää puhelinnumero täytettäessä ostaja tiedot. Jotta saat, kun vähintään vero -, paketti lähetetään LAHJA ja tehdä pieni tullaus-arvo(kuten $5), ostajat ovat vastuussa mistään tulli maksuja tai ARVONLISÄVERO. ( Pls jättää mesaage jos on erityisiä vaatimuksia. ) Huomaa, kansainvälisen toimitus hightly riippuu paikallisesta tulli-ja post-palvelu. Chinapost Air mail kestää yleensä 18 - 35 työpäivää useimmissa Euroopan maissa,30 -40+ työpäivää venäjä, Brasilia, Etelä-Amerikka .Toimitusaika riippuu kohde-ja muu tekijä, Emme voi olla vastuussa viivästyksistä aiheuttama Post, paikallisen postin tai Kansainvälisen Tulli Tarkastukset.

Palautteesi on erittäin tärkeää meidän liiketoiminnan kehitystä, olemme vilpittömästi kutsua sinut jättää Positiivista Palautetta meille, jos olet tyytyväinen meidän tuote ja palvelu. Se tulee vain vie 1 minuutti. Järjestelmämme palaa automaattisesti samaan palaute jälkeen saanut Positiivista Palautetta. Jos löydät mitään ongelmia meidän kohteita tai palvelua, vain rohkeasti yhteyttä meihin, ensinnäkin ennen kuin lähdit mitään neutraali tai negatiivinen palaute, me teemme parhaamme varmistaa tyytyväisyytesi.

Paketin Koko 4cm x 5cm x 6cm (1.57in x 1.97in x 2.36in)
Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 0.2kg (0.44lb.)
Muovi-Tyyppi PE
Työkalu Tarvikkeet Muut
Käytä Ajoneuvot & Kaukosäädin Lelut
RC-Varaosat & Accs Lähettimet
Kauko-Ohjaus-Oheislaitteet/Laitteet Kauko-Ohjain
Tekniset parametrit Arvo 2
Päivittää Osat/Tarvikkeet Muut
Materiaali Muovi
Neliveto Attribuutteja Muut
Malli Numero L9R
Ajoneuvon Tyyppi Lentokoneet
Tuotemerkki SKYAREA

Kirjoita arvostelu

FrSky L9R Pitkän Kantaman Vastaanotin (9/12ch Ei-Telemetria) FPV, Multicopter-vastaanotin

FrSky L9R Pitkän Kantaman Vastaanotin (9/12ch Ei-Telemetria) FPV, Multicopter-vastaanotin

FrSky L9R Pitkän Kantaman Vastaanotin (9/12ch Ei-Telemetria) FPV, Multicopter-vastaanotin Se L9R vastaanotin (9/12ch ei-telemetria pitkän kantaman vastaanotin). Laajentaa valikoima FrSky 2,4 GHz: n järjestelmä, jossa tämä L9R pitkän kantaman vastaanotin. Tämä

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!