Tuoteryhmä

Silicon Kumi 16/18/20/22/24/26/28mm Kirkkaan Värinen Kiinteä Katsella Multi Väri Armeijan Sotilaallinen watchbands Hihna Bändejä Solki 18mm

Uusi

€3.13

€4.06

-22 %

Varastossa

Asiasanat: ranneke hihna, Hihna Bändi, sotilaallinen watchbands, Halpa ranneke hihna, Korkea Laatu hihna bändi, Kiinan sotilaallinen watchbands Toimittajat.

Hyvä asiakas

Kiitos erittäin paljon käymällä myymälässämme.

Tässä muutamia muistutuksia listalle.

---Hinta listaus on 1 hihna.

---Koska listalle ei voinut valita värin, kerro minulle, väri kun olet ostanut.

Kiitos paljon !

Materiaali: Silikoni Hihna, Ruostumaton teräs solki Materiaali: Silikoni/Kumi hihna, Ruostumaton teräs solki Bändi Pituus : Pitkä Osa: 120mm-125mm/ Lyhyt osa: noin 80mm(Ei Sisälly solki) Lukko Tyyppi: Solki Väri: Useita värejä, joista voit valita. Hyvä asiakas, Meillä on Nato hihna 18mm, 20mm, 22mm, 24mm. ja siellä on kymmeniä värejä. jos haluat ostaa niitä, vieraile kaupassa. Jos sinulla on muita huolenaiheita, ota rohkeasti yhteyttä meihin. me vastaamme sinulle 24 tunnin kuluessa. Alla linkki on koko Nato hihnat myymälästämme.

Toimitus

Erät lähetetään ulos 2 työpäivää, kun maksu selvitetty , Se tulee toimituksen sisällä 20-40 arkipäivän kuluessa.

Tuotteet toimitetaan nopeasti, mutta emme ole vastuussa tulli viivästyksiä, sää viivästyksiä tai yleisen postin viivästyksistä. Jos et voi vastaanottaa sen jälkeen 40 työpäivää, ota

Lähetämme osoitteeseen. Varmista, että osoite on oikea ennen kuin maksat. Koska emme ole vastuussa mistään väärin tai virheellinen toimitusosoite.

Huomaa: Tuo tullit, verot ja maksut eivät sisälly kohteen hinta tai toimituskulut. Nämä maksut ovat ostajan vastuulla.Tarkista oman maan tulli-toimisto selvittää, mitä nämä ylimääräiset kustannukset tulee olla ennen hintatarjouksia tai ostaa

Maksu

Me vain hyväksyä maksun kautta ESCROW.

Noin Return & Palautus

Palautus hyväksytään mikä tahansa tuote, joka on käyttämätön ja/tai kulumaton ja alkuperäisessä kunnossa. Pleasewithin 5 päivää voit vastaanottaa lähetyksen.

Tuote tulee lähettää takaisin meille viimeistään 14 arkipäivän kuluessa sen jälkeen, kun tuote on vastaanotettu.

Ostaja on vastuussa palata postikulut. Kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet tuotteen, me antaa hyvityksen kautta ESCROW osto-hintaa, josta on vähennetty alkuperäisen toimituskulut.

Palaute

Me arvostamme positiivista palautetta ja 5 star rating kommenttia! Jos kaikki on OK kanssa tilauksen, jätä meille positiivista palautetta ja viiden tähden DSR-luokitus, kun sinulla on hetki aikaa.

Jos et jostain syystä tuntuu, että tämä kauppa ei jopa teidän standardeja, ota ennen lähtöä palautetta ja me lupaamme mennä ulos meidän tapa auttaa millään tavalla voimme.

Ole kiltti, älä avaa tapauksessa suoraan tai antaa meille Neutraali tai Negatiivinen palaute(mukaan lukien 1~2 alhainen luokitus palaute) suoraan.

Ota yhteyttä

Kysyttävää, ota f yhteyttä meihin.

Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 25cm x 25cm x 25cm (9.84in x 9.84in x 9.84in)
Pakkauksen Paino 0.01kg (0.02lb.)
Bändi Leveys 16mm, 18mm, 20mm, 22mm, 24mm, 26mm, 28mm
Bändi Materiaali Tyyppi Silikoni
Kunto Uusi ilman tagit
Lukko Tyyppi Solki
Band Pituus pitkä osa 120mm-125mm/ Lyhyt Osa 80mm
väri Valita värin haluat
Malli Numero SRF
Kohteen Tyyppi Watchbands
Tuotemerkki SeaTopTon

Kirjoita arvostelu

Silicon Kumi 16/18/20/22/24/26/28mm Kirkkaan Värinen Kiinteä Katsella Multi Väri Armeijan Sotilaallinen watchbands Hihna Bändejä Solki 18mm

Silicon Kumi 16/18/20/22/24/26/28mm Kirkkaan Värinen Kiinteä Katsella Multi Väri Armeijan Sotilaallinen watchbands Hihna Bändejä Solki 18mm

Hyvä asiakas Kiitos erittäin paljon käymällä myymälässämme. Tässä muutamia muistutuksia listalle. ---Hinta listaus on 1 hihna. ---Koska listalle ei voinut valita värin, kerro minulle, väri kun olet ostanut. Kiitos paljon ! Materiaali:

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!