Tuoteryhmä

UUDESTISYNTYMINEN Watch Työkalut, Katsella Tarvikkeet Kellot Hihna Korjaus Irrotat Laitteen Sarjat Purkaminen Katsella Bändi Avaaja Säätää Työkalu

Uusi

€1.02

€1.13

-9 %

Varastossa

Asiasanat: Katso Työkalut, Säätö Työkalu, katsella hihna korjaus, Halpa katsella työkalut, Korkea Laatu säätö työkalu, Kiina katsella hihna korjaus Toimittajat.

Watch Työkalut, Katsella Tarvikkeet Kellot Hihna Korjaus Irrotat Laitteen Sarjat Purkaminen Katsella Bändi Avaaja Säätää Työkalu

Noin Maksu

* Hyväksymme Alipay, Länsi-Unionin, TT. Kaikki yleisimmät luottokortit hyväksytään läpi turvallinen maksu prosessi tai ESCROW.

* Maksu on suoritettava 3 päivän kuluessa tilauksen.

* Jos voit\\ \ 't tutustu heti huutokaupan lähellä, odota muutama minuutti ja yritä uudelleen Maksut on suoritettava 3 päivää.

Noin Toimitus

** POSTIKULUJA. (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO)

** Tilaukset käsitellään ajallaan jälkeen maksunvarmentamisvälineen.

** Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite on ottelu toimitusosoite.

** Kuvat näytetään ei varsinainen kohde ja ovat vain viitteeksi.

** PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-ajat voivat vaihdella, erityisesti lomakaudella.

** Jos et ole saanut lähetyksen 30 päivän kuluessa maksun, ota meihin yhteyttä. Meidän tulee seurata lähetyksen ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys!

** Johtuen kannan tila ja aika eroja, me valita postittaa kohteen ensimmäinen saatavilla varastoon nopea toimitus.

Return & Palautus

*** Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu. Jos tämä tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, katsotaan käytetyn emmekä NUMEROSSA HYVITYSTÄ TAI VAIHTO. EI ole POIKKEUKSIA! Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia.

*** Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata.

*** Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Consultor.news. TAI, voit valita korvaavan.

*** Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan.

Noin Takuu

**** 12 kuukauden Valmistajan rajoitettu Takuu vialliset tuotteet (pois lukien kohteita vaurioituneet ja/tai väärin vastaanottamisen jälkeen). Tarvikkeet tulevat, jossa on 3 kuukauden takuu.

**** Vialliset tuotteet ON raportoitava ja palautetaan takuuaikana (ja alkuperäisessä pakkauksessa, jos mahdollista). Sinun täytyy kertoa meille, mikä vika on, ja anna meille tilausnumerosi. EMME KORJAA TAI VAIHDA KOHTEITA KANSSA PÄÄTTYI TAKUU.

****Hyväksyt kaikki edellä lueteltujen politiikkojen kun tilaus Consultor.news!

Noin Palautetta

Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen! Palaute on erittäin tärkeää, pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ENNEN kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute, jotta voimme tyydyttävästi osoite huolesi.

Se on mahdotonta käsitellä asioita, jos emme tiedä niistä!

Paketin Koko 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Pakkauksen Paino 0.05kg (0.11lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Lahja työkalu
Kohteen Paino 30g
Kohteen Tyyppi Korjaus Työkalut & Sarjat
Kohteen Halkaisija 3.5cm
Tyyppi Työkalut
tavaroiden tyyppi Katsella Avaaja
Tuotemerkki UUDESTISYNTYMINEN
Materiaali Muovi
style2 mekanismi kellot
Kohteen Leveys 4.7cm
Tuote Kello tool
Tuotteet katsella korjaus
style1 Katso Työkalut
Ominaisuudet katsella korjaus
Kohteen Pituus 11.5cm
Style4 Katsella Korjaus Työkalu asettaa
Ominaisuus katsella korjaus
Tuotteen Tyyppi horloge gereedschap
Kohteen Korkeus 1cm
Malli Numero Työkalut
style3 Kello tool

Kirjoita arvostelu

UUDESTISYNTYMINEN Watch Työkalut, Katsella Tarvikkeet Kellot Hihna Korjaus Irrotat Laitteen Sarjat Purkaminen Katsella Bändi Avaaja Säätää Työkalu

UUDESTISYNTYMINEN Watch Työkalut, Katsella Tarvikkeet Kellot Hihna Korjaus Irrotat Laitteen Sarjat Purkaminen Katsella Bändi Avaaja Säätää Työkalu

Watch Työkalut, Katsella Tarvikkeet Kellot Hihna Korjaus Irrotat Laitteen Sarjat Purkaminen Katsella Bändi Avaaja Säätää Työkalu Noin Maksu * Hyväksymme Alipay, Länsi-Unionin, TT. Kaikki yleisimmät luottokortit hyväksytään läpi turvallinen maksu prosessi

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!