Tuoteryhmä

Uusi Lenovo G570 G575 Pohja Tapauksessa Kansi ja Kämmentuki isojen kanssa "HDMI" Combo

Uusi

€28.56

Varastossa

Asiasanat: Tapauksessa Kansi, case, Kansi Tapauksessa, Halvat tapauksessa kansi, Korkea Laatu tapauksessa tapauksessa, Kiina kattaa tapauksessa Toimittajat.

tämä lista on Lenovo G570 G575 pohja Pohja Kansi Tapauksessa w "HDMI" & Kämmentuki isoja Kohteen Kunto: tuote on Uusi ja erittäin hyvässä condtion Yhteensopivat Mallit:Lenovo G570 G575 Paketin mukana: 1 X G570 G575 pohja Pohja Kansi Tapauksessa w "HDMI"

1 X G570 G575 Kämmentuki Ylemmässä Tapauksessa

A

B

Kunto: uusi, käyttämätön kohteen kanssa mitään merkkejä kulumisesta. Tuote on tarkastettu, puhdistettu ja korjattu täydessä toimintakunnossa, ja on erinomaisessa kunnossa.Kohde voi olla kateissa alkuperäinen pakkaus. Kaikki tuotteet on testattu ennen kuin postikulut Toimitus: Kun teet tilauksen, valitse toimitustapa ja maksaa tilauksen mukaan lukien postikuluja. Lähetämme kohteet 5 päivän kuluessa kun maksu on suoritettu. Yleensä me aluksen paketti osoitteeseen, anna täydellinen osoite, mukaan lukien täydellinen nimi ja yhteystiedot puhelinnumero erä toimitetaan sinulle onnistuneesti. Emme ole vastuussa väärin tai perillesaamattomat-osoite. Toimituskulut ei sisällä mitään tuontiverot, ja ostajat ovat vastuussa tullien. Palautukset& Takuu: teemme parhaamme palvellaksemme asiakkaitamme parhaan, että voimme. Tarjoamme 3 kuukauden huolto. Ostajat voivat pyytää korvaavan 15 päivän kuluessa teidän on vastaanottanut tuotteen. Kaikki ei-myyjä virhe palaa palautukseen sovelletaan 10% uudelleen sileää kustannuksia, ostajan tulee palauttaa tuote alkuperäisessä edellytykset meille ja pitäisi kantaa postikulut palata. Ennen paluuta kohteita, ole hyvä ja vahvista lähettäjän osoite-ja logistiikka-menetelmä kanssamme. Kun olet antanut kohteita logistiikka yritys, lähetä meille seurantanumeron. Niin pian kuin meidän vastaanottaa kohteita, me korjaa tai vaihtaa niitä ASAP. Jos tuotteet ovat vaurioituneet tai katoaa, kun he ovat palanneet, ostaja on vastuussa tällaisesta vahingosta tai menetyksestä, ja me emme anna ostaja täyden hyvityksen. Ostajan pitäisi yrittää tiedosto vaatia logistiikka yritys palauttaa kustannuksia, vahinkoa tai tappiota. Palaute: Sinun tyytyväisyys ja positiivinen palaute on meille erittäin tärkeää. Ole hyvä ja jätä positiivista palautetta ja 5 tähteä jos olet tyytyväinen meidän kohteet ja palvelut. Jos sinulla on ongelmia meidän kohteita tai palveluja, ota rohkeasti meihin yhteyttä, ennen kuin voit jättää negatiivista palautetta. Me teemme parhaamme ratkaista ongelmia ja tarjota sinulle parhaat asiakas-palvelut.

Paketin Koko 40cm x 30cm x 6cm (15.75in x 11.81in x 2.36in)
Pakkauksen Paino 0.6kg (1.32lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Paketti Kyllä
Malli Numero G570 G575
Tuotemerkki Lenovo
Tyyli Laptop Tapauksissa
Tyyppi Kannettava Tietokone, Vaihda Kansi
Sukupuolten Unisex

Kirjoita arvostelu

Uusi Lenovo G570 G575 Pohja Tapauksessa Kansi ja Kämmentuki isojen kanssa

Uusi Lenovo G570 G575 Pohja Tapauksessa Kansi ja Kämmentuki isojen kanssa "HDMI" Combo

tämä lista on Lenovo G570 G575 pohja Pohja Kansi Tapauksessa w HDMI & Kämmentuki isoja Kohteen Kunto: tuote on Uusi ja erittäin hyvässä condtion Yhteensopivat Mallit:Lenovo G570 G575 Paketin mukana: 1 X G570 G575 pohja Pohja Kansi Tapauksessa w HDMI 1 X G570 G575

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!