Tuoteryhmä

BON LUOMINEN 1kpl Ammatillinen Optinen Lasi LCD-Näytön Suojus Canon 6D Kompakti Lasi Suojakalvo kamera tarvikkeet

Uusi

€2.99

Varastossa

Asiasanat: Näytön Suojus, 6d näytön suojus, canon 6d näytön suojus, Halvat näytön suojus, Korkea Laatu 6d näytön suojus, Kiina canon 6d screen protector Toimittajat.

Venäjän ystäviä, jätä koko nimi englanniksi, kun teet tilauksen meille, niin että voit noutaa paketin ilman mitään ongelmia, kun se saavuttaa paikka. Kiitos.

Jos tilauksesi määrä on pienempi kuin 10 dollaria, me jättää sinut toimitus numero tilauksen, mutta toimitus tietoja voi seurata verkossa. Toimitamme kohteen kautta tavallinen sähköposti. Tällä tavalla, se voi säästää rahaa, ja olemme varma, että voit saada kohteen luvattua aikaa.

LCD-Näyttö Paneelin Protector Lasi Canon 6D

Tämä suojelija rikkoa pois tavallisten ajatus suojaavia tuotteita, aluksi tuoda ulkomaisia ultra-ohut ammatillinen optinen lasi materiaalit ja erityinen hoitoon prosessin osaksi. Kaikki nämä tekee tästä tuotteesta olla super-läpinäkyvyys, kulutusta-kestävyys-ja scratch-résistance, korkea laatu, Anti-collision, ja helppo asentaa, ja niin edelleen. 6-kerros protector elokuva tekee täydellisen suojan.

1. Käyttö tuominen 0.5 mm ultra-ohut optinen lasi materiaali, joka on korkea-läpinäkyvyys (yli 90% valoa läpäisevän rate) tekee selkeän imaging.

2. Erityinen hoitoon prosessi tekee kirurginen kovuus protector olla lähellä olla 8H.

3. Toleranssi 8kg/m2 on elastinen paine estää LCD-näytön vahinko äkillinen puuttumatta.

4. Tuominen 3M double-puolella liima on hyvä tiiviys .Helppo asentaa. Normaali korkea tai matala lämpötila tekee mitään vaikutusta siihen, Ei ole kupla, ei putoamisen alle normaali käyttö.

5. Erityinen optinen lasi voidaan tehokkaasti välttää eroosiota hiki, öljy-ja happo koostumus pidentää elämää LCD-näyttö.

6. Suojelija voi purkaa ja käyttää uudelleen lähtökohta ei vaurioita double-puolella liima.

Asentaa:

1. Avata paketin, ja ota suojus pois, kuori pois muovinen suojella elokuva.

2. Selkeä LCD-näyttö pehmeällä liinalla ja varmista, että on olemassa mo hikeä, pölyä ja öljyä se.

3. Irrota tarra takana suojelija.

4. Pidä kamera vakaana paikka, laita suojus pehmeästi kohdista, jossa on kaksi puolta, joka on vieressä LCD-näytön. Tarkistaa, jos suojelija ja näytön kohdista, Jos ei, voit säätää niitä, joita puolella. Vahvistuksen jälkeen, paina suojus jopa vahvuus LCD-näyttö. Kirkas pinta suojelija pehmeällä liinalla.

Purkaa:

Jos löytää tikku ei niin hyvä tai haluat kuori se pois, laita kortti (kuten business-kortti) osaksi verkkojen osa suojelija ja näytön pehmeästi, Spin kortti noin puolet suojelija, ja pura suojus kamerasta näytöllä. Sitten kuori suojelija pois pehmeästi. Voit käyttää sitä uudelleen sen jälkeen, kun selvitys.

Varoitus:

1, älä irrota suojus sormella kun raja ei ole löysällä tai se voi vahingoittaa suojelija rikkoa tai satuttaa sormella ja vahingoittaa kameraa.

2, kun selkeä suojelija, olkaa hyvä olla pehmeä. Tai se voi vahingoittaa suojelija.

3, pidä se paikka, että lapset eivät voi saavuttaa.

Pakkauksen Paino 0.05kg (0.11lb.)
Paketin Koko 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
Yksikkö Tyyppi pala
Tuotemerkki BON LUOMINEN
Käytä Kamera
Paikka tuotanto Kiina
Malli Numero näytön suojus 6D
Paketti Kyllä
Yhteensopiva Canon 6D

Kirjoita arvostelu

BON LUOMINEN 1kpl Ammatillinen Optinen Lasi LCD-Näytön Suojus Canon 6D Kompakti Lasi Suojakalvo kamera tarvikkeet

BON LUOMINEN 1kpl Ammatillinen Optinen Lasi LCD-Näytön Suojus Canon 6D Kompakti Lasi Suojakalvo kamera tarvikkeet

Venäjän ystäviä, jätä koko nimi englanniksi, kun teet tilauksen meille, niin että voit noutaa paketin ilman mitään ongelmia, kun se saavuttaa paikka. Kiitos. Jos tilauksesi määrä on pienempi kuin 10 dollaria, me jättää sinut toimitus numero tilauksen, mutta

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!