Tuoteryhmä

SJCAM SJ7 Star 2kpl SJCAM Akkujen 1000mAh Ladattava Li-ion Akku+Dual Laturi SJ Cam SJ7 Urheilu DV-Kamera

Uusi

€12.85

€16.06

-19 %

Varastossa

Asiasanat: sjcam akku, sport cam akku, action cam-akku, Halpa sjcam akku, Korkea Laatu urheilu cam akku, China action camin akku Toimittajia.

SJCAM SJ7 Star 2kpl SJCAM Akkujen 1000mAh Ladattava Li-ion Akku+Dual Laturi SJ7 Urheilu DV-Kamera

Tuote Kuvaus:

1) SJCAM SJ7 AKKULATURI

2) Input: Micro USB 5V/2A

Mini USB 5V/2A

3) Lähtö:4.35 V/0,8 A*2

4) Sopii: SJCAM SJ7 Tähti

Paketti sisältää: 1 x Dual Laturi SJ7 Star 2 kpl SJCAM Akkuja SJ7 Star 1 x USB-Kaapeli

huomaa: ei sisällä kameraa

Maksu: 1. Voimme hyväksyä T/T , Paypal, Western Union ja Escrow maksu, paras tapa on online Escrow-maksun, voit valita itse. Jos haluat muita maksuehtoja, ota meihin yhteyttä ennen kun tilaat. 2. Koko maksu on tehtävä 7 päivän kuluessa tilauksen, tai tilaus tulee olla virheellinen tai peruuttaa järjestelmä. 3. Varmista, että olet suorittanut kaikki yksityiskohtaiset tiedot, kuten yhteyshenkilö, osoite, postinumero ja puhelinnumero kun täyttö sinun ostajan tiedot. Toimitus: 1. Lähetämme tavarat vajaan 3 arkipäivää sen jälkeen, kun koko maksu on vahvistettu. Jos maksu ei ole saatavilla, jotta suljetaan automaattisesti. 2. Ostaja on vastuussa kaikista vakuutus -, ongelmia ja vahinko, joka on aiheutunut shipping service tällaisia onnettomuuksia, viivästyksiä tai muita asioita. Lisäksi ostajan tulee olla vastuussa kaikista veroista ja/tai tullin perimät maansa. Takuu ja Takuu: 1. Kaikki tavarat on tarkastettava ennen kuljetusta, joten jos et ole tyytyväinen osto, voit vaihtaa kohteet yhdessä viikossa, ja sinun tulee ottaa meihin yhteyttä 24 tunnin kuluessa vastaanottamisesta ostoksesi 2. Toimitus-ja käsittelykuluja ei ole palautettavissa ja asiakas on vastuussa kaikkien maksujen palauttamisesta ja reshipping. 3. Kaikki palauttaa tuotteet pitää olla alkuperäisessä olosuhteet, mukaan luettuina-ruutuun ja tarvikkeet. Miehet tekivät vikoja ei ole taattu, kuten rikki, naarmuja ja niin edelleen. 4. Tahansa tuotteita, lähetä EMS-tai paikallisesta post kun lähettää takaisin. Palaute : 1. Ostajan alussa vahvistus tulee erittäin arvostettu saatuaan kohteita. 2. Koska palautteesi on erittäin tärkeää meidän liiketoiminnan kehitystä, olemme vilpittömästi kutsua sinut jättää positiivista palautetta meille, jos olet tyytyväinen meidän tuote ja palvelu. Se tulee vain vie 1 minuutti, mutta tämä 1 minuutti on erittäin tärkeä merkitys meille. 3. Ota meihin yhteyttä ennen lähtöä mitään negatiivista tai neutraalia palautetta. Meidän tulee työskennellä voit ratkaista ongelmia. Kiitos ymmärrystä!

Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Pakkauksen Paino 0.15kg (0.33lb.)
Paketti Sisältää 2kpl akkuja+1kpl dual laturi
Tuotemerkki sjcam
Materiaali sillä SJCAM SJ7 tähti
Malli Numero SJCAM SJ7 Akku ja Laturi
Yhteensopiva Action-Kamera Tuotemerkin sjcam
Nippu Nippu 1
Tyyppi Action Kamera Tarvikkeet Sarjat

Kirjoita arvostelu

SJCAM SJ7 Star 2kpl SJCAM Akkujen 1000mAh Ladattava Li-ion Akku+Dual Laturi SJ Cam SJ7 Urheilu DV-Kamera

SJCAM SJ7 Star 2kpl SJCAM Akkujen 1000mAh Ladattava Li-ion Akku+Dual Laturi SJ Cam SJ7 Urheilu DV-Kamera

SJCAM SJ7 Star 2kpl SJCAM Akkujen 1000mAh Ladattava Li-ion Akku+Dual Laturi SJ7 Urheilu DV-Kamera Tuote Kuvaus: 1) SJCAM SJ7 AKKULATURI 2) Input: Micro USB 5V/2A Mini USB 5V/2A 3) Lähtö:4.35 V/0,8 A*2 4) Sopii: SJCAM SJ7 Tähti Paketti

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!