Tuoteryhmä

BlueSardine 5KPL 11.9 G 6CM Metalli-VIB Kalastus Uistin Tärinä Uistin Kova Syötit kalastusvälineet

Uusi

€6.16

€9.48

-35 %

Varastossa

Asiasanat: Uistimien, Halvat Uistimien, BlueSardine 5KPL 11.9 G 6CM Metalli-VIB Kalastus Uistin Tärinä Uistin Kova Syötit kalastusvälineet.

Toimitus

Kun teet tilauksen, valitse toimitustapa ja maksaa tilauksen myös toimituskulut ilmaiseksi. Hyvin lähettää Kohteita sisällä 2-7 päivää kun maksu on suoritettu.

Emme voi taata toimitusta aikaa kaikki kansainväliset lähetykset erojen vuoksi tulli-selvitys kertaa yksittäisissä maissa, mikä voi vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti tuote on tarkastettu.

Huomaa, että ostajat ovat vastuussa kaikki ylimääräisiä tullimaksuja , välitys maksuja, tulleja ja veroja tuotaviksi maa. Nämä lisämaksuja voidaan kerätä toimitusaika. Emme palauta toimituskulut varten kieltäytyi lähetykset. Toimituskulut ei sisällä mitään tuontiverot, ja ostajat ovat vastuussa tullien.

Palaa

Teemme parhaamme palvellaksemme asiakkaitamme parhaan, että voimme.

Hyvitämme sinulle, jos palautat kohteita kuluessa 15 päivää kuitista kohteita mistä tahansa syystä. Kuitenkin ostajan tulisi varmista, että kohteet palannut ovat alkuperäisessä olosuhteissa. Jos tuotteet ovat vaurioituneet tai katoaa, kun he ovat palanneet, ostaja on vastuussa tällaisesta vahingosta tai menetyksestä, ja me emme anna ostaja täyden hyvityksen. Ostajan pitäisi yrittää tiedosto vaatia logistiikka yritys palauttaa kustannuksia, vahinkoa tai tappiota.

Ostaja on vastuussa toimituskulut palauttaa kohteita.

Takuu & Huolto

Tarjoamme 1 kuukauden ilmainen vaihto. Ostajat voivat pyytää korvaavan 15 päivän kuluessa teidän on vastaanottanut tuotteen. Ostajan tulee palauttaa tuotteen alkuperäinen edellytykset meille ja pitäisi kantaa postikulut palata.

Tarjoamme myös ilmainen ylläpito. Ostajan tulee palauttaa tuotteen alkuperäinen edellytykset meille ja pitäisi kantaa postikulut palata. Jos jokin osa on pakollinen vaihdettava, ostajan tulee myös maksaa kustannukset osat on vaihdettava.

Ennen paluuta kohteita, ole hyvä ja vahvista lähettäjän osoite-ja logistiikka-menetelmä kanssamme. Kun olet antanut kohteita logistiikka yritys, lähetä meille seurantanumeron. Niin pian kuin meidän vastaanottaa kohteita, me korjaa tai vaihtaa niitä ASAP.

Koko tai Sovi Kysymyksiä

Koot ovat kuvitettu erityisiä mittaukset yksityiskohtaiset tekniset tiedot. Tarkista tekniset tiedot, ennen kuin teet tilauksen. Yleensä sallitun erot koko on noin 0,5 tuuman mittaus. Jos löydät koko-tuotteet eivät sovi sinulle, voit suoraan yhteyttä meihin.

Väri Ei Täsmää

Erot väri voi johtua joitakin muita syitä, kuten väri pohdinnan näyttö, valaistus, tausta jne. Jos kuitenkin uskot, että kohde saanut on väärän värinen, ota meihin yhteyttä nähdäksesi jos palautus tai hyvitys on mahdollista.

Palaute

Ole hyvä ja jätä positiivista palautetta ja 5 tähteä jos olet tyytyväinen meidän kohteet ja palvelut. Sinun tyytyväisyys ja positiivinen palaute on meille erittäin tärkeää.

Jos sinulla on ongelmia meidän kohteita tai palveluja, ota rohkeasti meihin yhteyttä, ennen kuin voit jättää negatiivista palautetta. Me teemme parhaamme ratkaista ongelmia ja tarjota sinulle parhaat asiakas-palvelut.

Pakkauksen Paino 0.1kg (0.22lb.)
Paketin Koko 20cm x 15cm x 15cm (7.87in x 5.91in x 5.91in)
Yksikkö Tyyppi paljon (5 kpl/erä)
Luokka Uistin
Tyyppi Keinotekoinen Syötti
Malli Numero AE1V08
pituus 6CM
Paino 11.9G
Tuotemerkki BlueSardine
Asema Ocean Vene Kalastus,Ocean Rock Fshing,Ocean Beach Kalastus,Järvi,Säiliö Lampi,Joki,Stream

Kirjoita arvostelu

BlueSardine 5KPL 11.9 G 6CM Metalli-VIB Kalastus Uistin Tärinä Uistin Kova Syötit kalastusvälineet

BlueSardine 5KPL 11.9 G 6CM Metalli-VIB Kalastus Uistin Tärinä Uistin Kova Syötit kalastusvälineet

Toimitus Kun teet tilauksen, valitse toimitustapa ja maksaa tilauksen myös toimituskulut ilmaiseksi. Hyvin lähettää Kohteita sisällä 2-7 päivää kun maksu on suoritettu. Emme voi taata toimitusta aikaa kaikki kansainväliset lähetykset erojen vuoksi tulli-selvitys

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!