Tuoteryhmä

Kala Ote Lip-Trigger-Lock Tarttuja Napata Työkalu Joustava Köysi Kalastusvälineet Lisävaruste

Uusi

€0.57

€0.75

-24 %

Varastossa

Asiasanat: tarvikkeet tarvikkeet, Tarvikkeet kalastus, tarvikkeet työkalut, Halvat tarvikkeet tarvikkeet, Korkea Laatu kalastus tarvikkeet, Kiina tarvikkeet työkalut Toimittajien.

Jos pidät tämän kohteen,ole hyvä ja lisää se " Wish List ". Jos haluat meidän store,lisää se " Tallentaa Luetteloon ". Kiitos erittäin paljon. On mukava ostos-aikaa! Kala Ote Lip-Trigger-Lock Tarttuja Napata Työkalu Joustava Köysi kalastusvälineet Lisävaruste Paketti sisältää: 1 kpl x Köysi ( väri satunnainen, älä hyväksy värin valinta. )

Huomautuksia: 1. Sallikaa 1-2CM eroaa, koska manuaalinen mittaus. 2. Todellinen väri saattaa hieman erilaisia kuvia, koska tietokoneen näytön resoluutio, kirkkaus, kontrasti jne. Kiitos ymmärrystä. Mitään ongelmia, vain rohkeasti yhteyttä meihin, me yritämme parhaamme ratkaista ongelmat kerralla. >>Toimitus: Kun teet tilauksen,valitse toimitustapa ja maksaa tilauksen mukaan lukien postikuluja.Yleensä lähetämme kohteet mahdollisimman pian kun maksu on suoritettu. Emme voi taata toimitusta aikaa kaikki kansainväliset lähetykset erojen vuoksi tulli-selvitys kertaa yksittäisissä maissa,mikä voi vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti tuote on tarkastettu. Huomaa, th t ostajat ovat vastuussa kaikki ylimääräisiä tullimaksuja,broderage maksuja,tulleja ja veroja tuotaviksi maa.Nämä lisämaksuja voidaan kerätä toimitusaika.Emme palauta shipp ng maksut kieltäytyi lähetykset. Emme ole vastuussa mistään custom velvollisuus tai tuonnin verot. Toimituskulut ei sisällä mitään tuontiverot,ja ostajat ovat vastuussa tullien. Ymmärrän, että olet huolissasi mahdollisia ylimääräisiä kustannuksia kohteita.Aiempien kokemusten perusteella. >>Usein kysytyt kysymykset: 1.Onko mitään seurantanumeron minun kohta? Kyllä, toimitamme jokaisen tilauksen niiden Seuranta Numero, ja voit tarkastella siirron staus vastaavaan verkkosivuilla. 2. Tuote on sama kuin kuvia? Kyllä, kaikki kuvat ovat todellisia. Otimme nämä kuvat itse. 3. Mikä koko sopii minulle? Suosittelemme katso koko ehdotus kaavio alla ja meidän tuotteen koko kaavion, jos olet normaali kuva. jos sinulla on erityinen hahmo, ota meihin yhteyttä ( kerro meille pituus ja paino, rintakuva, vyötärö, hip koko ) 4. Voit ilmoittaa alempaan arvoon? Kyllä, yleensä meillä\\'ll julistaa $10-$20 pienten pakettien (1-5 kpl). Jos sinulla on erityinen pyyntö, ota meihin yhteyttä. 5. Olen jälleenmyyjä,haluaisin ostaa monta kappaletta kohteen, mitä\\ \ 's tukkuhinta? Hei,kiitos tutkimus, jos haluat ostaa suuria määriä, lähetä meille sähköpostia, me annamme sinulle parhaan hinnan, kiitos! >>Palaa: teemme parhaamme palvellaksemme asiakkaitamme parhaan, että voimme. Ostajan tulisi varmista, että kohteet palannut ovat alkuperäisessä olosuhteissa.Jos tuotteet ovat vaurioituneet tai katoaa, kun he ovat palanneet.ostaja on vastuussa tällaisesta vahingosta tai menetyksestä, ja me emme anna ostaja täyden hyvityksen. Ostajan pitäisi yrittää tiedosto vaatia logistiikka yritys palauttaa kustannuksia, vahinkoa tai tappiota. Ostaja on vastuussa toimituskulut palauttaa kohteita.

Pakkauksen Paino 0.035kg (0.08lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
Tyyppi Kala Ote
Tuotemerkki PGM

Kirjoita arvostelu

Kala Ote Lip-Trigger-Lock Tarttuja Napata Työkalu Joustava Köysi Kalastusvälineet Lisävaruste

Kala Ote Lip-Trigger-Lock Tarttuja Napata Työkalu Joustava Köysi Kalastusvälineet Lisävaruste

Jos pidät tämän kohteen,ole hyvä ja lisää se Wish List . Jos haluat meidän store,lisää se Tallentaa Luetteloon . Kiitos erittäin paljon. On mukava ostos-aikaa! Kala Ote Lip-Trigger-Lock Tarttuja Napata Työkalu Joustava Köysi kalastusvälineet Lisävaruste Paketti

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!