Tuoteryhmä

Lucky FF1108-1 Kannettava Kaikuluotain Hälytys Fish Finder Kaikuluotain 0.7-100M anturi Anturi Syvyys Finder, jossa venäjän manuaalinen #B3

Uusi

€24.72

€32.96

-25 %

Varastossa

Asiasanat: kala finder, syvyys finder, lucky ff1108-1, Halvat kala finder, Korkea Laatu syvyys finder, Kiinan onnekas ff1108-1 Toimittajia.

Lucky FF1108-1 Kannettava Kaikuluotain Hälytys Fish Finder Kaikuluotain 0.7-100M anturi Anturi Syvyys Finder-venäjän Valikko

Ominaisuudet: Hanki likimääräinen sijainti kala-ja veden syvyys. Näyttää luonto tai olosuhteen pohjassa Meren (eli ruoho, rock ja hiekkaa). Kierros anturi anturi 7,5 m kaapeli, 45 asteen avautumiskulma. Kala syvyys mittakaavassa ja kuuluva kala hälytys. Käyttäjän valittavissa mittari tai jalat lukemat. Valikoima syvyys lukema jopa 100 metriä. Irrotettava float

Erittely: Näyttö : TN/ANTI-UV LCD-Taustavalo: vihreä LED-Powered by : 4 x AAA-paristoa ( EI mukana ) mittayksiköt: Jalat ja metriä, Syvyys-alue :100m-Anturi Valokeilan Kulma :45 astetta käyttölämpötila : -20 Astetta 70 Astetta (-4 158 Fahrenheit Fahrenheit)

Miten Käyttää:

A. Korjata sen veneen rungon

B. Käytä float kaapeli asentaa sonar sisällä vettä

C. Korjata se napa ja työnnä se toivottavaa kannan sisällä vettä

D. Leikkaa reikä jään pintaan ja aseta sonar veden alla

Huomautus: Emme muuttaa retail package tämän mallin, ja me lähetämme vähittäiskaupan paketti satunnaisesti lähtien. Kiitos

Huomautus:sonar ei toimi likainen vesi. Se ei toimi alle paksu jää joko.

1) Emme hyväksy Alipay, Länsi-Unionin, TT.?Kaikki tunnetuimmat luottokortit hyväksytään kautta turvallinen maksu-prosessori ESCROW.

2) Maksu on suoritettava 3 päivän kuluessa tilauksen.

3) Jos et voi kassalle heti huutokaupan lähellä, odota muutama minuutti ja yritä uudelleen Maksut on suoritettava 3 päivää. ?? 1. MAAILMANLAAJUISESTI SUOMI. ?(Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO)

2. Tilaukset käsitellään?oikea-aikainen jälkeen?maksu todentaminen.

3. Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite.

4. Kuvissa ei ole varsinainen kohde ja ovat vain viitteeksi.

5. PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-ajat voivat vaihdella, erityisesti lomakaudella.

6. Jos et ole saanut lähetyksen 30 päivän kuluessa maksun, ota meihin yhteyttä. Meidän tulee seurata lähetyksen ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys!

7. Koska kannan tila ja aika eroja, me valita postittaa kohteen ensimmäinen saatavilla varastoon nopea toimitus. 1. Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu. Jos tämä tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, katsotaan käytetyn emmekä NUMEROSSA HYVITYSTÄ TAI VAIHTO. EI ole POIKKEUKSIA! Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia.

2. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja sinun po#.

3. Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Consultor.news. TAI, voit valita korvaavan.

4.??Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan.

1. 12 kuukautta Valmistajan rajoitettu?Takuu vialliset tuotteet (pois lukien kohteita vaurioituneet ja/tai väärin vastaanottamisen jälkeen). Tarvikkeet tulevat, jossa on 3 kuukauden takuu.

2. Vialliset tuotteet ON raportoitava ja palautetaan takuuaikana (ja alkuperäisessä pakkauksessa, jos mahdollista). Sinun täytyy kertoa meille, mikä vika on, ja anna meille tilausnumerosi. EMME KORJAA TAI VAIHDA KOHTEITA KANSSA PÄÄTTYI TAKUU.

Hyväksyt kaikki edellä lueteltujen politiikkojen kun tilaus Consultor.news!

Paketin Koko 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Pakkauksen Paino 0.5kg (1.10lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Sonar Taajuus kaapeli
Tuotemerkki Onnekas
Sonar Kattavuus sb01FF04
Ottoteho AAA
Kieli Englanti
Virtalähde Nro 7 Akku
Tunnistusalue 0.6-183 Metriä

Kirjoita arvostelu

Lucky FF1108-1 Kannettava Kaikuluotain Hälytys Fish Finder Kaikuluotain 0.7-100M anturi Anturi Syvyys Finder, jossa venäjän manuaalinen #B3

Lucky FF1108-1 Kannettava Kaikuluotain Hälytys Fish Finder Kaikuluotain 0.7-100M anturi Anturi Syvyys Finder, jossa venäjän manuaalinen #B3

Lucky FF1108-1 Kannettava Kaikuluotain Hälytys Fish Finder Kaikuluotain 0.7-100M anturi Anturi Syvyys Finder-venäjän Valikko Ominaisuudet: Hanki likimääräinen sijainti kala-ja veden syvyys. Näyttää luonto tai olosuhteen pohjassa Meren (eli ruoho, rock ja hiekkaa).

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!