Tuoteryhmä

Kalastusvälineet Okuma magda Ma-45dx rumpu kaapeli pituusleikkurin kiekon kalastus pyöreä Count KIEKON Meri kalastus kiekon Oikea käsi kiekon

Uusi

€76.93

€96.16

-19 %

Varastossa

Asiasanat: Meri Kalastus Kela, Kalastus Reel, Rumpu Kiekon, Halvat meri kalastus kela, Korkea Laatu kalastus kiekon, Kiina rumpu kiekon Toimittajat.

VINKKEJÄ: 1. Hinta on MA-45DX.

2. se on Oikea käsi kiekon.

3. milloin on helppo hallita irtoa kalastus !

tavoitteena offshore-aluksen kalastus , säiliö kalastus lauttaa , eri kerros domain kalastus irtoa kohde kala design

ultra-kevyt , korkea lujuus suunnittelu

mekaaninen tuuman mabiao vesimies , sää , kestävä kaatamalla vettä

tpr ergonominen kahva , bobiao kala prosessi pakottaa helpommin

patentti rulidium jarru materiaali drag brake cleaner

yksi pala muodostaen korroosiota kestävä hiilikuitu kehys, runko

suuri, nopea kätevästi säätää nuppi .

4. koko: meike magda reach-malli jumbo useimmat unconcernedly kauan

cm ( / knopper ympyrä ) välityssuhde laakeri numero linjan kapasiteetti

( kpl / m ) itsetunto

( g ) suurin jarru-arvo

( kg ) ma-15dx 59 5.1 : 1 2 3/340 , 5/210 , 7/140 374 7 ma-20dx 59 5.1 : 1 2 4/310 , 6/200 , 8/150 391 7 ma-30dx 61 4.0 : 1 2 6/410 , 8/130 , 10/240 490 8 ma-45dx 66 4.0 : 1 2 8/440 , 10/340 , 12/290 527 8

säädettävä tyyppi ampui linja nopeus ohjaus järjestelmä

säädettävä tyyppi ampui linja nopeus ohjaus järjestelmä käytön varmistamiseksi valvontaa puola keskipakovoima instant nopeus , estää linjan spiraalimaisesti-haava , voi säätämällä yhteyspiste todeta 's , ohjaus linja tarpeen, kun kiekon nopeus HI-Lo , kunnioittaen eri tutkimuksia ja koukku voi olla kaikkein korkea hyötysuhde suorituskyky .

quick release puolella kansi

erityisesti yleisurheilu ammatillinen suunnittelu patentti peikko-löydämme nopeasti puoli kansi , tarvitset nopea korvaaminen kelan jarru-ja keskipakoisvoima .

crc anti korroosiota järjestelmässä

okuma antioksidantti pinnoite hdg-ii toisen sukupolven korkea tiheys vaihde , antaa yleisiä vaihde superior-anti-korroosio , plus käyttö korroosiota x hd rasva korroosionkestävyys laukku ylipurenta kaikki sisäiset ja ulkoiset metalliosat . on tullut soluttautunut ja todellinen agglutinative metalli vaikutus crc anti syöpynyt , järjestelmä , on noteworthily pitkäaikaisen suojan .

multi point ei puhdistuma yksisuuntainen järjestelmä taantumuksellinen

okuma uuden tulokkaan yksi-tapa ei puhdistuma taantumuksellinen , on plus koon mittaus pallo keskimääräinen jako kuusi pivot , taantumuksellinen vakaampi chancy .

Toimitus:

Kun teet tilauksen, valitse toimitustapa ja maksaa tilauksen mukaan lukien postikuluja. Lähetämme kohteet 7 päivän sisällä, kun maksu on suoritettu.

Emme uarantee toimitusaika kaikki kansainväliset lähetykset erojen vuoksi tulli-selvitys kertaa yksittäisissä maissa, mikä voi vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti tuote on tarkastettu. Huomaa, että ostajat ovat vastuussa kaikki ylimääräisiä tullimaksuja, välitys maksuja, tulleja ja veroja tuotaviksi maa. Nämä lisämaksuja voidaan kerätä toimitusaika. Emme palauta toimituskulut varten kieltäytyi lähetykset.

Toimituskulut ei sisällä mitään tuontiverot, ja ostajat ovat vastuussa tullien.

Palautus:

Teemme parhaamme palvellaksemme asiakkaitamme parhaan, että voimme.

Hyvitämme sinulle, jos palautat kohteita kuluessa 15 päivää kuitista kohteita mistä tahansa syystä. Kuitenkin ostajan tulisi varmista, että kohteet palannut ovat alkuperäisessä olosuhteissa. Jos tuotteet ovat vaurioituneet tai katoaa, kun he ovat palanneet, ostaja on vastuussa tällaisesta vahingosta tai menetyksestä, ja me emme anna ostaja täyden hyvityksen. Ostajan pitäisi yrittää tiedosto vaatia logistiikka yritys palauttaa kustannuksia, vahinkoa tai tappiota.

Ostaja on vastuussa toimituskulut palauttaa kohteita.

Takuu & Huolto:

Tarjoamme 1 kuukauden ilmainen vaihto. Ostajat voivat pyytää korvaavan 15 päivän kuluessa teidän on vastaanottanut tuotteen . Ostajan tulee palauttaa tuotteen alkuperäinen edellytykset meille ja pitäisi kantaa postikulut palata.

Tarjoamme myös 12 kuukauden ilmainen huolto( lukuun ottamatta aiheuttamat inhimilliset tekijät). Ostajan tulee palauttaa tuotteen alkuperäinen edellytykset meille ja pitäisi kantaa postikulut palata. Jos jokin osa on pakollinen vaihdettava, ostajan tulee myös maksaa kustannukset osat on vaihdettava.

Ennen paluuta kohteita, ole hyvä ja vahvista lähettäjän osoite-ja logistiikka-menetelmä kanssamme. Kun olet antanut kohteita logistiikka yritys, lähetä meille seurantanumeron. Niin pian kuin meidän vastaanottaa kohteita, me korjaa tai vaihtaa niitä ASAP.

Palaute:

Sinun tyytyväisyys ja positiivinen palaute on meille erittäin tärkeää. Ole hyvä ja jätä positiivista palautetta ja 5 tähteä jos olet tyytyväinen meidän kohteet ja palvelut.

Jos sinulla on ongelmia meidän kohteita tai palveluja, ota rohkeasti meihin yhteyttä, ennen kuin voit jättää negatiivista palautetta. Me teemme parhaamme ratkaista ongelmia ja tarjota sinulle parhaat asiakas-palvelut.

Pakkauksen Paino 1.0kg (2.20lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Malli Numero MA-45DX
Kala kiekon luokitus selvittää rummun kierroksella
Laakerin numero 2 akselin
Luokka Vene Kalastus Kiekon
Kalastus Menetelmä Uistelu
Asema Ocean Vene Kalastus,Ocean Rock Fshing,Ocean Beach Kalastus
Kalastus Kiekkoa Tyyppi Kalastus Pyörä
Syötit Tyyppi Fake Syötti

Kirjoita arvostelu

Kalastusvälineet Okuma magda Ma-45dx rumpu kaapeli pituusleikkurin kiekon kalastus pyöreä Count KIEKON Meri kalastus kiekon Oikea käsi kiekon

Kalastusvälineet Okuma magda Ma-45dx rumpu kaapeli pituusleikkurin kiekon kalastus pyöreä Count KIEKON Meri kalastus kiekon Oikea käsi kiekon

VINKKEJÄ: 1. Hinta on MA-45DX. 2. se on Oikea käsi kiekon. 3. milloin on helppo hallita irtoa kalastus ! tavoitteena offshore-aluksen kalastus , säiliö kalastus lauttaa , eri kerros domain kalastus irtoa kohde kala design ultra-kevyt , korkea lujuus

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!