Tuoteryhmä

Aventik Paino Eteenpäin Kelluva perhokalastus Line PVC Silmukka 4 Värit Värit siima Taimen Lentää Line Valu Linja

Uusi

€5.93

Varastossa

Asiasanat: Siima, Lentää Line, lentää siima, Halpaa siimaa, Korkea Laatu lentää line, Kiina lentää siima Toimittajat.

Aventik Paino eteenpäin Kelluva perhokalastus mukaisesti Hitsatut Silmukka 4 Värit Line ID Kuvaus: Ultra low venyttää ydin on herkempi, joka yhdistää enemmän kalaa kuin koskaan. Dynaaminen kartio eri linja painoja, paras etäisyys ja tarkkuus Dual-Tone-tech-viittaus pistettä Hitsattu silmukka nopea line muutos. Helppo line ID etupäähän nopeaa tunnistamista Erinomainen sekä makean ja suolaisen veden,Kylmä ja keskipitkällä lämpötila. Se on paras valu linja. Paino eteenpäin suunnittelu kelluva perhokalastus-line. linja paino 5 6 7 8 wt ja 95ft kauan. Erityistä kartio suunnittelu ja eri core kansi muotoilut tekevät johdonmukainen, täsmällinen ja tarkka heittää missään tilanteessa. Paino eteen-line auttaa pitkiä heittoja ja parempi tarkkuus jopa tuulisissa olosuhteissa (hitsatut silmukka) .

Toimitus: tuote lähetetään sinulle 24 tunnin kuluessa saatuaan maksun. United State toimitus: Emme lähetä tuotteita e-Paketin,se maksaa 3 dollaria. Ja saat paketin noin 7-15 business day, joskus se kestää hieman kauemmin aikaa. Worldwide Toimitus: Me aluksen kautta China post-mail, se voi kestää kauemmin, ennen kuin voit saada kohteen, normaalisti toimitus worldwide on ottaa 18-35 työpäivää. Lähetämme seuranta ei. sinulle lähettämisen jälkeen tavarat, joten voit seurata lähetyksen ja tietää, kun voit saada kohteen. Alennus yhdessä toimitus : tallenna toimituskulut, olet suositeltavaa tilata eri kohteita ja maksaa yksi maksu. Jos haluat tilata lisää, ota rohkeasti yhteyttä meihin saadaksesi mahdollinen alennus toimituskulut. Kiitos ystävällisistä luottaa. Palaa kuvaus: 1. Kolme kuukautta takuu on säädetty. 2. Palautuksen toimituskulut maksut katetaan ostaja. 3. Palauta 7 päivän kuluessa saatuaan kohteen, jos tuote on viallinen, me korvaa uusi. 4. Hyväksymme vain käyttämättömiä tavaroita, jotka on hyvässä kunnossa. Jätä meille 5 tähden palautetta. Jos et ole tyytyväinen, ota rohkeasti yhteyttä meihin, ja me ratkaisemme ongelman heti. On hyvä päivä!

Pakkauksen Paino 0.33kg (0.73lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)
Asema Säiliö Lampi,Joki,Ocean Vene Kalastus,Ocean Beach Kalastus,Ocean Rock Fshing,Järvi,Stream
Rivin Numero 3.0, 4.0, 5.0, 6.0, 7.0, 8.0
Materiaali Polyeteeni
Kanssa Hallitsija tai Ei No
Muoto Paino Eteenpäin
Metriä 95FT
Asteikon tai Ei No
Tuotemerkki Aventik
Noste Ominaisuus Kelluva Line
Malli Numero 95FT

Kirjoita arvostelu

Aventik Paino Eteenpäin Kelluva perhokalastus Line PVC Silmukka 4 Värit Värit siima Taimen Lentää Line Valu Linja

Aventik Paino Eteenpäin Kelluva perhokalastus Line PVC Silmukka 4 Värit Värit siima Taimen Lentää Line Valu Linja

Aventik Paino eteenpäin Kelluva perhokalastus mukaisesti Hitsatut Silmukka 4 Värit Line ID Kuvaus: Ultra low venyttää ydin on herkempi, joka yhdistää enemmän kalaa kuin koskaan. Dynaaminen kartio eri linja painoja, paras etäisyys ja tarkkuus Dual-Tone-tech-viittaus pistettä

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!