Tuoteryhmä

M10*1.5 T1121-Korea Yg-1 Sopii Hiiliteräksestä Ja Alloy Sokea Reikä Käsittely, Hyvä Siru Poisto

Uusi

€62.62

Varastossa

Asiasanat: poista kylpyhuone hana kahva, poista red eye ilmaiseksi, poistaa akne arvet kasvot, Halvat poista kylpyhuone hana kahva, Korkea Laatu poistaa punasilmäisyyden ilmainen, Kiina poistaa akne arvet kasvot Toimittajat.

Materiaali: HSS-EX (korkea vanadiini pikaterästä), ei vain on korkea kovuus ja sitkeys, mutta myös on vahva kulutuskestävyys. Viisteen pituus: 2.5 p Yksikkö: 1 Tekniset tiedot: Metrinen M2-M20 Käsittely: ruostumaton teräs, kupari, kestomuovien Pakkaus: M12 tekniset tiedot alla laatikko 10, M14 edellä tiedot yhden paketin Ketjuttaminen UKK Hanat rikkoa: 1, pohjan reiän halkaisija on liian pieni, mikä huonontaa leikkaus siru tukos; 2, kun napauttamalla leikkaus liian nopeasti; 3, napauttamalla napauta napauta poraa reiän halkaisija eri akseleita; 4. Napauta hionta parametrit sopimatonta valinta työkappaleen kovuus epävakaus; 5, hanat käytetään liian kauan, liiallista kulumista. Hanat romahtaa hampaat: 1. Napauta rake-kulma valinta on liian suuri; 2. Napauta kutakin leikkaus hampaan paksuus liian; 3. Napauta karkaisun kovuus on liian korkea; 4, hanat käytetään liian kauan, pahasti kuluneet. Napauta halkaisija on liian suuri: Halkaisija tarkkuusluokka valinta napauttamalla sopimatonta; leikkaus kohtuutonta valinta; napauttamalla leikkaus nopeus on liian korkea; kosketa ja työkappaleen Alkaen reikä tiivisteen huono; kosketa teroitus parametrin valinta on sopimatonta; Hanat Kartion pituus on liian lyhyt. Napauta halkaisija on liian pieni: Napauta halkaisija tarkkuus sopimatonta valinta; kosketa reuna parametrin valinta on kohtuuton, napauta käyttää; sopimaton valinta leikkuunesteet.

Paketin Koko 10cm x 10cm x 8cm (3.94in x 3.94in x 3.15in)
Pakkauksen Paino 0.4kg (0.88lb.)
Yksikkö Tyyppi paljon (10 kpl/erä)
Hanat Materiaali HSS-EX
DIY Tarvikkeet Metallintyöstöön
Hanat Tarkkuus YH
Hanat muoto I-GP
Koneistettu reikä muoto kautta-reikä
Malli Numero M10*1.5 T1121
Pintakäsittely Homo
Määrä Kpl 10
Tyyppi napauta

Kirjoita arvostelu

M10*1.5 T1121-Korea Yg-1 Sopii Hiiliteräksestä Ja Alloy Sokea Reikä Käsittely, Hyvä Siru Poisto

M10*1.5 T1121-Korea Yg-1 Sopii Hiiliteräksestä Ja Alloy Sokea Reikä Käsittely, Hyvä Siru Poisto

Materiaali: HSS-EX (korkea vanadiini pikaterästä), ei vain on korkea kovuus ja sitkeys, mutta myös on vahva kulutuskestävyys. Viisteen pituus: 2.5 p Yksikkö: 1 Tekniset tiedot: Metrinen M2-M20 Käsittely: ruostumaton teräs, kupari, kestomuovien Pakkaus: M12 tekniset tiedot alla

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!