Tuoteryhmä

TASP 5PC Puu Forstner poranterä Leikkuri Itse Keskitys Reikä Näki, Puunjalostus Työkalut Asettaa

Uusi

€12.20

€16.27

-25 %

Varastossa

Asiasanat: Puu pora, poranterä, poranterä näki, Halpaa puuta pora, Laadukas poranterä, Kiina poranterä näki Toimittajat.

TASP 5PC Puu Forstner poranterä Asettaa Puu

Kuvaus:

Materiaali: Teräs ( Huomautus: Käytetään pehmeä puu). Karkaistu ja päästetty,on valmistettu hiiliteräs. Sopii hand held electric poraa, seistä moottorikäyttöinen porakone ja mobile nauhan tyyppi magnetismi porakone. Shanks koko:( 15mm, 20mm, 25mm, 30mm) varren koko 8mm, ( 35mm, varsi koko 9,5 mm ) Yhteensä pituus:85mm Pakattu puulaatikkoon

Paketti Sisältää: 1 x ⌀ 15 mm poranterä 1 x ⌀ 20 mm poranterä 1 x ⌀ 25mm poranterä 1 x ⌀ 30 mm poranterä 1 x ⌀ 35 mm: n poranterä

Toimitus Aikavälillä

1)Kohteet postitetaan sisällä 1-3 arkipäivän kuluessa tarkistamme maksu. Kiinnittää huomiota, ole hyvä emme voi ottaa mitään vastuuta mistään tulli viivästyminen tai veroja.

2)Noin Declearation Arvo. Kohteen arvo on yli 10 DOLLARIA, me näytä USD 10 lohkolla. Mitään erityistä pyyntöä noin decleration arvo, ota rohkeasti meihin yhteyttä.

3)kerro minulle nykyisen osoitteen kun maksu 1-2 päivän kuluessa; muussa tapauksessa lähetämme kohde perustuu Escrow-osoite, joten varmista, että se on oikea.

4)Ennen tilaamista ota yhteyttä vahvista haluamasi lähetyksen menetelmä. Normaalisti se kestää 20-50 arkipäivää saapumista Postitse rekisteröity Air Mail, ja kestää 3-10 arkipäivää Express.

5)Useimmat seurantanumeron, voit seurata sen www.17track.net.

Joskus se olisi pitempi, koska huono sää, ajanhukkaa tullaus. Näin ollen odota kärsivällisesti, kun ei saada kohteen ajoissa. Jos sinulla ei saada kohteen kolmenkymmenen päivän kuluessa, ota meihin yhteyttä, ja sitten auttaa sinua seurata sitä.

Palaa Jos et ole tyytyväinen ostokseesi jostain syystä, yksinkertaisesti palauttaa sen yk-avataan 30 päivän kuluessa, ja me palautamme koko summan. Palautukset ovat käytettävissä vain, jos kohde on palautettu meille sen kulumaton, alkuperäisessä kunnossa tarra täysin ehjä. Ostajat ovat vastuussa maksaa palata postikulut. Vaihtoon lähetetään ulos, kun ostajat maksaa uudelleen toimituskulut. Ota kaikki ostajat sijoittaa pieni huomautus niiden palasi kohta, jossa todetaan, niiden järjestys numero, täydellinen nimi ja osoite. Ilmoitus lähetetään sinulle, kun palautettu tuote on vastaanotettu ja toinen kun palautus/vaihto on käsitelty. Edellä mainitut ehdot eivät koske väärin/viallinen kohteita lähetetään ulos. Siinä harvinaisessa tapauksessa, tämän pitäisi tapahtua, kaikki kulut katetaan itseämme ja vaihdot lähetetään ulos välittömästi mikäli ostajat yhteyttä meihin etukäteen. Palaute

1)Palautetta on todella tärkeää meille, ole hyvä ja kestää muutaman sekunnin jättää hienoa palautetta, jos olet tyytyväinen meidän tuote ja palvelu, kiitos niin paljon !!

2)Olemme aina tarjota parasta palvelua sinulle. Ota yhteyttä 1)Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, ota rohkeasti yhteyttä! Kiitos !

2)Emme yritä vastata mahdollisimman nopeasti.mutta sallikaa viive vastaus ei-liiketoiminta-aikaa. tulemme mielellämme vastata kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla niin ota rohkeasti yhteyttä minuun.

Kiitos tuestanne !

Pakkauksen Paino 0.5kg (1.10lb.)
Paketin Koko 25cm x 20cm x 5cm (9.84in x 7.87in x 1.97in)
Yksikkö Tyyppi Asettaa
Tyyppi Center Poranterä
Koko 15/20/25/30/35MM
DIY Tarvikkeet Puunjalostus
Käytä Puunjalostus
Tuotemerkki TASP
Malli Numero MDBK009 puu Forstner poraa bittiä
Materiaali Runsashiilinen Teräs
pituus 85mm

Kirjoita arvostelu

TASP 5PC Puu Forstner poranterä Leikkuri Itse Keskitys Reikä Näki, Puunjalostus Työkalut Asettaa

TASP 5PC Puu Forstner poranterä Leikkuri Itse Keskitys Reikä Näki, Puunjalostus Työkalut Asettaa

TASP 5PC Puu Forstner poranterä Asettaa Puu Kuvaus: Materiaali: Teräs ( Huomautus: Käytetään pehmeä puu). Karkaistu ja päästetty,on valmistettu hiiliteräs. Sopii hand held electric poraa, seistä moottorikäyttöinen porakone ja mobile nauhan tyyppi magnetismi

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!