Tuoteryhmä

UV-Eprom Pyyhekumi Poistaa ultraviolettivalolla Pyyhittävät Ajastin

Uusi

€12.21

Varastossa

Asiasanat: pyyhekumi kumit, ajastin ajastin, eprom pyyhekumi, Halpa pyyhekumi kumit, Korkea Laatu ajastin ajastin, Kiina eprom pyyhekumi Toimittajat.

UV-Eprom Pyyhekumi Poistaa ultraviolettivalolla Pyyhittävät Ajastin,Ilmainen laiva

Tuotteen Kuvaus UV poistaa EPROM laite on suunniteltu pyyhkiä muisti pelimerkkejä, joka voi olla niin kauan kuin 10 minuuttia täysin poistaa kaikki tiedot EPROM, hyötysuhde on erittäin korkea, vaikka enemmän ja enemmän suosittu FALSH-muisti, EPROM, mutta hinta halvempi, niin joissakin tapauksissa, kuten verkkokortit käynnistyksen sirut ovat laajalti käytetty. EPROM tietoja vain UV poistaa. Ennen käyttöä, voit poistaa ikkunan EPROM-muisti siru varjostus liimaa paperia, pyyhin voi samanaikaisesti poistaa jopa 16 pelimerkkejä, aseta ajastin 10 minuuttia, voit kytkeä virran. Vanhempi pelimerkkejä, yleensä lisätä erase-aika voidaan asettaa 20 minuuttia.

Tuotteen vastaanotettuaan Ilmoituksen lähetämme paketteja paras pikatoimituksena yritykset turvallisuutta, DHL, TNT, UPS,

Tarkista tavaroiden paketit OK ennen allekirjoittamista, jos on vaurioita, älä pyydä ilmaista toimitus yritys antaa Vahingon Todistus

Jos Ostaja lähettää meille Vahinkoa todistus, Voimme tarjota ilmainen varaosat varten rikkoutuneet osat. Tai voimme periä joitakin maksuja jälkeen-myynti

Toivomme, että ostajat ymmärtäisi.

1.Lue huolellisesti kaikki politiikat ennen kuin teet tilauksen

2.Älä tilauksen, joka olet aio ostaa

3.Lähetämme tavarat kautta parhaiten Ilmaista sijainnin mukaan(DHL/ USP/FEDEX/TNT...) teidän ensisijainen toimitustapa on vain viittaus toivottavasti voit ymmärtää

4.VERO-venäjän customerswe tulee lähettää Ruston(special line Venäjälle ei veroa). Sinun täytyy poimia kone itse .Jos et halua noutaa voit kysyä Express lähettää sinulle(tässä tapauksessa)sinun pitää maksaa hieman toimituskulut Ota ystävällisesti kertoa meille, mikä kaupunki olet, kun teet tilauksen.

Huomautus

Noin ilmainen toimitus tuotteet

1 ei sisällä osoite kuuluvat asiakkaat syrjäisillä alueilla, ostajia, karhu lisää kuriiri yritys syrjäisillä alueilla, toimituskulut.

2 ei sisällä osoitteet kuuluvat yksityiset asuin-asiakkaita, ostajia, karhu lisää kuriiri yritys yksityiset asuin-toimitus maksuja.

3 Me valita edullisin toimitustapa sinulle(Random Fedex/DHL/UPS.")

Ystävällisesti muistutus

Jos et halua lisätä syrjäisen alueen maksua, voit valita EMS. Ei lisäkustannuksia syrjäseuduilla toimitus

Palata ja palauttaa

1 ole hyvä ja lue kohteen kuvaus ja tarkista kuvia huolellisesti, ennen kuin järjestyksessä.

2 palautus tai hyvitys on käytettävissä vain, jos tuote ei toimi tai on virhe erä kuvaus aiheuttaa kohteen sovi sinun tarvitse. Tällaisissa tapauksissa myyjä maksaa kaikki siihen liittyvät toimituskulut, jos mitään.

3.Palautukset ovat myös hyväksyttävä, jos ostaja ostanut tämän virheen vuoksi, ja erä edelleen hyvässä kunnossa varten jälleenmyynti. Ostaja on vastuussa kaikki siihen liittyvät toimituskulut.

Ota yhteyttä

On kohteita, jotka on ostettu ilmainen toimitus, vähennämme meidän postikulut teidän hyvityksen määrää. Ota meihin yhteyttä kanssa TradeManager tai sähköpostitse tahansa.

Koska aikavyöhykkeet, me vastaamme viestiisi 1 päivän sisällä.

Jos et ole tyytyväinen tuotteisiimme tai tuntuu, että toimitus aika on liian pitkä, ota meihin yhteyttä, ennen kuin lähdet negatiivista palautetta, olemme aina täällä auttaa mahdollisimman pian.

Tariffi & Puhdistuma Huomautus

1.Myyjien vastuulla on vain myynti ja toimitus tulliselvitys kysymys, emme voi ottaa vastaan

2.Ostajan on tehtävä yhteistyötä tullin kanssa ja hoitaa tulliselvityksen kysymys.

3.Jos ei käsitellä määräaikaan mennessä tavarat tuhotaan tulli

4.Ostajan on otettava vastuussa mistään aiheuttamat kustannukset tullaus viive.

Paketin Koko 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Pakkauksen Paino 0.5kg (1.10lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
DIY Tarvikkeet Sähkö
Tuotemerkki MISIMI
Malli Numero -

Kirjoita arvostelu

UV-Eprom Pyyhekumi Poistaa ultraviolettivalolla Pyyhittävät Ajastin

UV-Eprom Pyyhekumi Poistaa ultraviolettivalolla Pyyhittävät Ajastin

UV-Eprom Pyyhekumi Poistaa ultraviolettivalolla Pyyhittävät Ajastin,Ilmainen laiva Tuotteen Kuvaus UV poistaa EPROM laite on suunniteltu pyyhkiä muisti pelimerkkejä, joka voi olla niin kauan kuin 10 minuuttia täysin poistaa kaikki tiedot EPROM, hyötysuhde on erittäin

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!