Tuoteryhmä

Oxeye tyttö Brasilian Kehon Aalto Pre Kynitty Täynnä Pitsi Hiuksista Peruukit Vauvan Hiusten Luonnollinen Musta Ei Remy Hiukset Peruukit Nainen

Uusi

€70.91

€109.09

-34 %

Varastossa

Asiasanat: peruukki, jossa vauvan hiukset, peruukit naisille, peruukki withe, Halpa peruukki, jossa vauvan hiukset, Korkea Laatu peruukit naisille, Kiina peruukki withe Toimittajat.

version=1.7; päivämäärä=201712 hidewords_begin Oxeye tyttö Brasilian Kehon Aalto Pre Kynitty Täynnä Pitsi Hiuksista Peruukit Vauvan Hiusten Luonnollinen Musta Ei Remy Hiukset Peruukit Nainen Oxeye tyttö Brasilian Kehon Aalto Pre Kynitty Täynnä Pitsi Hiuksista Peruukit Vauvan Hiusten Luonnollinen Musta Ei Remy Hiukset Peruukit Nainen Oxeye tyttö Brasilian Kehon Aalto Pre Kynitty Täynnä Pitsi Hiuksista Peruukit Vauvan Hiusten Luonnollinen Musta Ei Remy Hiukset Peruukit Nainen Oxeye tyttö Brasilian Kehon Aalto Pre Kynitty Täynnä Pitsi Hiuksista Peruukit Vauvan Hiusten Luonnollinen Musta Ei Remy Hiukset Peruukit Nainen Oxeye tyttö Brasilian Kehon Aalto Pre Kynitty Täynnä Pitsi Hiuksista Peruukit Vauvan Hiusten Luonnollinen Musta Ei Remy Hiukset Peruukit Nainen hidewords_End

product_details_begin

product_details_end

product_photo_Begin

product_photo_End

choices_begin

choices_End

measure_begin

Pitsi Edessä Peruukki

Keskimääräinen Koko(Tuumaa) Ympärysmitta 22.25 Edessä Nape 15 Korvasta Korvaan Poikki Otsa 11.5 Korvien Päälle Pään 12.75 Temppeli Temple Pyöreä Selkä 15 Niskassa Nack 4.75

caps_begin

Jos haluat, että muut cap pls yhteyttä meihin vapaasti,Acquiescently lähetämme sinulle 130% tiheys peruukki keskikoko kanssa keskikokoinen ruskea pitsi.jos haluat enemmän tiheys peruukki tai bob peruukki ,pls yhteyttä minuun ensimmäisen kerran.

caps_End

haircare_begin

1.pese hiukset säännöllisesti lämpimällä vedellä

2.pese ja syvä ehto hiukset ennen asentamaan.

3.detangle hiukset varovasti ennen pesua,vesi märkää,lisää lievää hiusten hoitoaine,huuhtele ja anna hiusten kuivua luonnollisesti.

4. ole hyvä ja käytä villi-hammastettu kampa, jotta kampaa hiukset.

5.jos hiukset tulee kuiva,lisää muutama tippa Oliver öljyä hiusten hoitoaine,ja pese kerran-kahdesti viikossa,se voi tehokkaasti Säilyttää Kosteutta.

haircare_end

shippment_begin

1.Osoite muistutus

Me tarkista osoitteesi tiedot, ennen kuin voimme lähettää paketin ulos.kun paketti on matkalla ,emme voi muuttaa osoitetta enää.Joten jos haluat tp muuttaa osoitteesi.Pls kerro meille ennen toimitusta.Myös PO.BOX-osoite Ei hyväksytä.PLS varmista, että osoitteesi on oikein.

2.Tulli VERO

Yleensä ostaja on velvollinen maksamaan tuontivero paikallisia tapoja, kun tavaroiden tilaaminen ulkomailta.Syy, miksi meidän pienempi julistaa arvo paketti tai julistaa synteettinen hiukset on vain välttää veroja.joten voit jättää meille hieronta siitä, julistaa arvo, kun asetat järjestyksessä.

shippment_End

jälkeen-sale_begin

1.$5 palautusta

Sinun tyytyväisyys on aina tavoitteemme.jos rakastat hiukset,ota ystävällisesti jätä meille kaikki viiden tähden palautetta.palautetta on meidän motiivi, valta toimittaa laadukkaita hiukset jatkuvasti.Myös me palautamme sinulle $5 osoittaa kiitoksemme.Jos et ole tyytyväinen,pls yhteyttä meihin, ennen kuin mitään negatiivista palautetta tai riita.olen varma, että me 100% ratkaista ongelman.

2.7 päivää helppo palata Ostaja maksaa shiping kustannukset Myyjä maksaa toimituskulut Kuva edellyttäen, Vaihto saatavilla Pidä tai Sopimaton KYLLÄ Vaihda tyyliä tai väri KYLLÄ Suomi väärin kohteita tai värit kyllä kyllä KYLLÄ Laatu kyllä kyllä KYLLÄ Keinotekoinen syy ei ei ei EI

jälkeen-sale_end

faq_begin

Q1: Miksi minun hiusten pidennykset saada tangled?

A1: 1) hiukset voi vyyhti, koska kuivuus, öljy ja lika kerääntyy, suolaa vettä, kloori ja ei kampaus (wide tooth comb) ulos hiukset päivittäin. 2) varmista, pestä ja hoitaa hiukset vähintään kerran viikossa. Käytä kosteuttava laskee, tai pyydä stylisti enemmän apua.

Q2: Miksi hiukseni saada irtoaminen?

A2: 1) älä käytä kampa, harja, että tukka, juuri käynnissä sormilla varovasti; käyttää laaja-hammas suoraan tai laitos aalto-tyyliin. 2) sen Jälkeen pese pls sairaanhoitaja hiukset joitakin hiukset öljy, sitten hiukset tulee olla silkkiä ja pehmeä.

Q3: ne Voivat olla suoristettu, kiertynyt?

A3: Käytä taulu silitysrauta/suorempi tai pihdit, pls älä ylitä 150C, jopa kun ne on asennettu, mutta kun omia hiuksia, älä koskaan käytä kuuma työkalut liian usein, ja pls älä tee sitä liian usein, tai hiukset helposti saada kuiva ja takkuinen.

Q4: Mitä tyyppi hiustenhoitotuotteita pitäisi käyttää?

A4: 1)käytä laadukkaita shampoo ja hoitoaine, ilmastointi hiukset on hyvin tärkeää pitää se pehmeä ja hallittavissa, joten käytä jättää hoitoaine. 2)voi käyttää tuotteita, kuten geeli ja hiuslakkaa pitää curl paikallaan, mutta varmista, pestä hiukset ja jättää näiden tuotteiden pitkän aikaa. Jos et noudata Oxeye Tyttö Hiukset,saat, että:

faq_end

Pakkauksen Paino 0.4kg (0.88lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 30cm x 15cm x 5cm (11.81in x 5.91in x 1.97in)
Peruukit Pituus Pitkä
Tehty Menetelmä Käsi sidottuna
Pitsi Peruukki Tyyppi Täynnä Pitsi Peruukit
Voi Olla Permanentatuille Kyllä
Ihmisen Hiukset Tyyppi Brasilian Hiukset
rakenne Kehon Aalto
Tuotemerkki Oxeye tyttö
Venytetty Pituus 10inches, 12inches, 14inches, 16inches, 18inches, 20inches, 22inches, 24inches, 26inches
Kohteet per Paketti 1 Pala Vain
Pohjan Materiaali Sveitsin Pitsi
Väri Pitsi Keskikokoinen Ruskea
väri Luonnollinen Väri
Sopii Kuolemaa Värit Kaikki värit
Cap koko Keskimääräinen Koko
Materiaali luokalla Ei-remy Hiukset
Kohteen Tyyppi Peruukki
Materiaali ihmisen hiukset
Tiheys 130%

Kirjoita arvostelu

Oxeye tyttö Brasilian Kehon Aalto Pre Kynitty Täynnä Pitsi Hiuksista Peruukit Vauvan Hiusten Luonnollinen Musta Ei Remy Hiukset Peruukit Nainen

Oxeye tyttö Brasilian Kehon Aalto Pre Kynitty Täynnä Pitsi Hiuksista Peruukit Vauvan Hiusten Luonnollinen Musta Ei Remy Hiukset Peruukit Nainen

version=1.7; päivämäärä=201712 hidewords_begin Oxeye tyttö Brasilian Kehon Aalto Pre Kynitty Täynnä Pitsi Hiuksista Peruukit Vauvan Hiusten Luonnollinen Musta Ei Remy Hiukset Peruukit Nainen Oxeye tyttö Brasilian Kehon Aalto Pre Kynitty Täynnä Pitsi Hiuksista Peruukit

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!