Tuoteryhmä

Edullinen Italian Yaki Pitsi Edessä Hiuksista Peruukit Kinky Suora Peruukit Vauvan Hiukset Brasilian Remy Pre Kynitty Vapaa Osa

Uusi

€56.09

€77.91

-28 %

Varastossa

Asiasanat: peruukki, jossa vauvan hiukset, peruukki kinky, peruukki withe, Halpa peruukki, jossa vauvan hiukset, Korkea Laatu peruukki kinky, Kiina peruukki withe Toimittajat.

Miten hallita tätä peruukki ja välttää irtoaminen ja vyyhti ongelmia ?

Yleensä se on normaalia ihmisen hiukset peruukit on hieman irtoaminen, se riippuu asiakkaiden hallinta , ota runing hiukset sormilla tai laaja-hammastettu kampa varovasti, jotta estetään irtoaminen , jälkeen pestä se ota sairaanhoitaja joitakin hiukset öljy , sitten hiukset tulee olla silkkiä ja pehmeä , suosittelemme pysyä erossa laskemisesta tuotteita suoraan hiukset, jotka sisältävät suuria määriä alkoholia eli. Hiukset Sumutetta, Spritz, jne. Koska nämä tuotteet voivat vahingoittaa hiuksia ja aiheuttaa irtoaminen tai rikkoutuminen. Ja sinun täytyy puhdistaa kaikki liima jäännös pois peruukki, kun poistat sen. Anna liimaa tai muita liimoja rakentaa oman pitsi aiheuttaa irtoaminen.

Noin sekaisin , Se voisi johtua kuivat hiukset. Varmista, että pese ja kunto sinun hiuksista pitsi peruukit 3-4 päivän välein. Pehmeällä harjalla tai laaja hammasharjalla, aloittaa alareunassa ja työ tiesi hitaasti ylös. Voit valita satiini tyynyliina yö nukkua, jotta voidaan välttää kitkaa. Puuvilla tyynyliinat, jossa kuituja, hankaa hiukset, vastakkaisesti, satiini tyynyliinat anna hiukset liukua vapaasti. Myös halvempi hinta, voit asettaa satiini alushame tai yöpaita yli puuvilla tyynyt. Kuitenkin, vaikutukset ovat myös selvästi erilaisia. Älä käytä mitään barrettes tai leikkeet hiukset yön yli, koska nämä tarvikkeet on vaikea poistaa yhden yön jälkeen.

UKK

Q1: Miten kertoa ihmisen hiukset synteettinen hiukset?

A: Ihmisen hiukset on luonnollinen proteiini, on helppo sanoa, polttamalla ja hajuisia, hiuksista tulee tuhkaa, joka menee pois, kun venytetään,hiuksista tulee haju virhe, kun burnning, ihmisen hiukset näyttää valkoista savua.Vaikka synteettinen hiukset tulee tahmea pallon jälkeen polttaminen ja näyttää mustaa savua, morever,hiuksista voi olla muutama harmaa hius-ja split end,se on normaalia, eikä ole laadun ongelma.

Q2: Miksi värit hiusten pidennykset älä näyttää täsmälleen kuten kuvista näkyy tai descrition sanoo?

A: Eri monitor on eri näyttö. Ja joka kerta, ehkä sama väri Ei.on vähän väriä differentia. Ole kiltti ja pyydä apua kampaaja värit-koodia kuin kansainvälisen väriviuhkaa sanoo.

Q3: ne Voivat olla suoristettu, kiertynyt?

A: Hoitaa hiukset kuin jos se on oma. Käytä taulu silitysrauta/suoristamiseen tarkoitetut valmisteet tai pihdit,silloinkin, kun ne on asennettu, mutta kun omia hiuksia, älä koskaan käytä kuuma työkalut liian usein kuin voisi kuivaa hiukset ja se ei kestä niin kauan.

Q4: Voi värjätä väri ihmisen hiukset?

A: Kyllä. Hiukset voi olla värillinen. Pääsääntöisesti se on helpompi tummentaa hiukset kuin kevyempi hiukset. Suosittelemme, ottaa oma kampaaja dye-laajennukset niin saat tulokset haluat, väritys niitä itse aina aiheuttaa korkean riskin ole tulossa ulos varjossa haluat. Jos et voi saada salonki, alwanys käytä hyvälaatuista hiusten värjäykseen ja testata pieni näyte ensin.

Q5: voinko pestä & isku-kuiva hiukset etensions?

V: voit pestä ne, kuin omaa. Shampoo ja hoitoaine. Suosittelemme myös, että käytät hiusten hoito niitä muutaman viikon välein, koska hiukset ei ole kiinnitetty päänahan,se on ei saada öljyt sen pitäisi olla. Käyttämällä hoito/hair mask täytyy pestä laajennukset liian paljon, noin 3 viikon välein. Laajennukset voidaan puhaltaa-dryed matala-asetus, mutta se ei ole suositeltavaa tehdä sitä liian usein. Se on parasta antaa hiusten pidennykset kuivua luonnollisesti pesun jälkeen ne.

Kysymys 6: Onko ihmisen hiukset sulkeminen on valkaistu solmua?

Me vain tehdä kevyesti valkaistu solmua kun taas raskas valkaistu solmua aiheuttaa irtoaminen ongelma.

Q7:Miksi minun hiusten pidennykset saada tangled?

Hiukset Laajennukset voivat vyyhti, koska kuivuus -, öljy-tai lika kerääntyy, suolaa vettä, kloori ja ei kampaus (wide tooth comb) ulos hiukset päivittäin. Varmista, että pese ja kunto hiukset vähintään kerran viikossa, kaksi kertaa viikossa on parempi. Käytä kosteuttava laskee, tai pyydä stylisti enemmän apua.

Kysymys 8: Miten kauan se kestää?

A : Tämä hiukset voi kestää hyvin kauan aikaa, riippuen siitä, miten voit ylläpitää sitä. Kohdella sitä kuin omia hiuksia ja ottaa erittäin hyvää huolta, jotta se kestää pidempään. Monet hiukset extensionist mieluummin Brasilian tai Intian hiukset, koska se on kaunis ja jalostamattomien jonka ansiosta se kestää pidempään kuin mikään muu tavallaan hiukset.

Pakkauksen Paino 0.5kg (1.10lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
Kohteen Tyyppi Peruukki
Venytetty Pituus 8inches, 10inches, 12inches, 14inches, 16inches, 18inches, 20inches, 22inches, 24inches
Sopii Kuolemaa Värit Tummempi Väri Vain
Väri Pitsi Keskikokoinen Ruskea
väri Luonnollinen Väri, #1, #1B, #2
Cap koko Keskimääräinen Koko
Pohjan Materiaali Sveitsin Pitsi
Kohteet per Paketti 1 Pala Vain
Tuotemerkki ALI BLISS PERUUKKI
Tehty Menetelmä Puoli Kone Teki Ja Puoli Käsin Sidottu
rakenne Kinky Suora
Tiheys 130%
Materiaali ihmisen hiukset
Materiaali luokalla Remy Hiukset
Ihmisen Hiukset Tyyppi Brasilian Hiukset
Peruukit Pituus Pitkä
Pitsi Peruukki Tyyppi Pitsi Edessä peruukit
Voi Olla Permanentatuille Kyllä

Kirjoita arvostelu

Edullinen Italian Yaki Pitsi Edessä Hiuksista Peruukit Kinky Suora Peruukit Vauvan Hiukset Brasilian Remy Pre Kynitty Vapaa Osa

Edullinen Italian Yaki Pitsi Edessä Hiuksista Peruukit Kinky Suora Peruukit Vauvan Hiukset Brasilian Remy Pre Kynitty Vapaa Osa

Miten hallita tätä peruukki ja välttää irtoaminen ja vyyhti ongelmia ? Yleensä se on normaalia ihmisen hiukset peruukit on hieman irtoaminen, se riippuu asiakkaiden hallinta , ota runing hiukset sormilla tai laaja-hammastettu kampa varovasti, jotta estetään irtoaminen

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!