Tuoteryhmä

150% Tiheys Lyhyt Hiuksista Rop Peruukit Musta Naisten 12x6 Perun Suoraan Pitsi Edessä Hiuksista Peruukit Ihme gilr Ei Remy

Uusi

€45.41

€63.96

-29 %

Varastossa

Asiasanat: peruukit mustien, peruukit musta naiset, peruukki peruukki, Halvat peruukit mustien, Korkea Laatu peruukit musta naiset, Kiina peruukki peruukki Toimittajat.

version=1.5; date=20171212

WOMENDEXINXIANGMIAO_Begin

WOMENDEXINXIANGMIAO_End

Meillä on kaikenlaisia peruukit haluat, jos haluat, mitään tyyppi peruukit (brasilian, perun, malesian ja niin edelleen ), tai jokin peruukit tyyliin (kuten kuvassa tai muille), ota yhteyttä minuun milloin tahansa, odottaa sinua !!!!!!!!!!!

Ympärysmitta Edessä

Takaisin korvasta Korvaan

Koko Otsa korvasta Korvaan

Yli Alkuun temppelin Temppeli

Koko Takana Niskassa

Kaula 22.25" 15" 11.5" 12.75" 15" 4.75"

Ostaja Maksaa toimituskulut Myyjä maksaa toimituskulut Kuva edellyttäen, Vaihto saatavilla Pidä/Soveltumattomat KYLLÄ Vaihda tyyliä tai väri KYLLÄ Suomi väärin kohteita tai värit kyllä kyllä KYLLÄ Laatu ongelma kyllä kyllä KYLLÄ Keinotekoinen syy ei ei ei EI

Rakas ystävä, jos olet tyytyväinen meidän hiukset,toivottavasti voit antaa meille kaikki 5 tähteä palautetta hiukset kauniita kuvia ja kauniita sanoja, se on meille erittäin tärkeää. Jos voit tehdä sen, me lähettää sinulle kaunis lahja arvoinen 20 dollaria teidän seuraava ostos-ja 5 dollaria palautetta, jos et ole tyytyväinen hiukset olet saanut, ole hyvä ja ota yhteyttä meihin milloin tahansa ennen lähtöä mitään negatiivista palautetta tai riita. Me teemme parhaamme ratkaista sen ja tehdä sinulle, kiitos!

1.Miten kampaa peruukki?

Kun sinun täytyy kampa peruukki, olla lempeä. Älä käytä säännöllisesti harjat, ja jos voit vain kammata se. Se ei tarvitse kammattu joka päivä, joten anna sen levätä.

2.Miten pitää kunnossa?

Kun istut kotona, ota se pois ja laita se peruukki seistä. Jalusta auttaa pitämään muotonsa ja ottaa se pois päätäsi ottaa pois oman tugging ja vetämällä karvat pois.

3.Miten pestä peruukki?

Pesun jälkeen peruukki, älä ravista se pyyhe. Ole varovainen ja kuivaa se pala-by-osainen. Tämä tekee varma, että osa kuiduista älä pudota. Myös, koskaan tyyli sinun peruukki, kun se on märkä. Jopa ne, märkä-tyyli hiusten muotoilu tiedetään vahingoittaa peruukki.

4.Miten kuivua peruukki?

Kun kyllästää peruukki vedessä, purista se kuivaksi. Älä väännä tai perustaa oman peruukki voisi tulla mis-muotoinen ja kuiva hauska.

5.Miten valita hoitoaine?

Kun peset hiukset, älä koskaan käytä shampoo tarkoitettu luonnollinen hiukset. "Vaikka normaali hoitoaine on OK, shampoo on liian kova ja voi aiheuttaa hiukset putoavat pois.

6.Kuinka usein hoito peruukki?

Voit ehto hiukset parin viikon välein tai niin, pitää sen kiiltävä ja pehmeä. Varmista, että et tee sitä joka päivä ja varmasti huuhtele se kaikki pois tai se voisi johtaa rakentaa-up teidän peruukki.Vain pese sinun peruukki jälkeen päällään se 25 kertaa. Jos teet tämän päivittäin tai edes viikoittain, se voi johtaa peruukki etsivät vähemmän realistinen ja hajoamassa.

Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
Pakkauksen Paino 0.3kg (0.66lb.)
Tehty Menetelmä Puoli Kone Teki Ja Puoli Käsin Sidottu
Sopii Kuolemaa Värit Kaikki värit
Materiaali luokalla Ei-remy Hiukset
Kohteet per Paketti 1 Pala Vain
Pohjan Materiaali Sveitsin Pitsi
Venytetty Pituus 8inches, 10inches, 12inches, 14inches, 16inches
rakenne suoraan
Kohteen Tyyppi Peruukki
Tuotemerkki Ihme Tyttö
Pitsi Peruukki Tyyppi Pitsi Edessä peruukit
väri Luonnollinen Väri
Peruukit Pituus Lyhyt
Malli Numero ihmisen hiukset rop peruukit
Tiheys 150%
Materiaali ihmisen hiukset
Voi Olla Permanentatuille Kyllä
Cap koko Keskimääräinen Koko
Väri Pitsi Keskikokoinen Ruskea
Ihmisen Hiukset Tyyppi Perun Hiukset

Kirjoita arvostelu

150% Tiheys Lyhyt Hiuksista Rop Peruukit Musta Naisten 12x6 Perun Suoraan Pitsi Edessä Hiuksista Peruukit Ihme gilr Ei Remy

150% Tiheys Lyhyt Hiuksista Rop Peruukit Musta Naisten 12x6 Perun Suoraan Pitsi Edessä Hiuksista Peruukit Ihme gilr Ei Remy

version=1.5; date=20171212 WOMENDEXINXIANGMIAO_Begin WOMENDEXINXIANGMIAO_End Meillä on kaikenlaisia peruukit haluat, jos haluat, mitään tyyppi peruukit (brasilian, perun, malesian ja niin edelleen ), tai jokin peruukit tyyliin (kuten kuvassa tai muille),

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!