Tuoteryhmä

Huangcai Perun Suorat Hiukset Hiuksista Kutoa Nippuja 8 28 Tuumainen Luonnollinen Väri Ei Remy Hiukset Laajennukset

Uusi

€13.13

€23.45

-44 %

Varastossa

Asiasanat: laajennus luonnollinen, laajennukset kutoa, laajennukset ihmisen, Halpa laajennus luonnollinen, Korkea Laatu laajennukset kutoa, Kiina laajennukset ihmisen Toimittajat.

Huangcai Perun Suorat Hiukset 100% Hiuksista Kutoa Nippuja 8 28 Tuumainen Luonnollinen Väri Ei Remy Hiukset Laajennukset,suosittelemme ostaa 3-tai 4-nippujen kanssa sulkeminen , joka on enemmän kaunis, hiukset näyttävät paksumpi ja täyteläisempi, hiukset tiedot: 100g/niput, luonnollinen väri, voidaan värjätä permanentti,bleach, kahden koneen kude,ei irtoaminen,ei vyyhti. lisäksi pystymme toimittamaan, brasilian neitsyt hiukset,malesian virign hiukset ....360 pitsi peruukit,pitsi edessä peruukit,hiuksista peruukit,ole hyvä ja ota yhteyttä meidän palvelun ostaa.kiitos

clik hiukset ostaa sulkeminen

Q1: Miksi minun hiusten pidennykset saada tangled?

1. Hiukset voi vyyhti, koska kuivuus, öljy ja lika kerääntyy, suolaa vettä, kloori ja ei kampaus (wide tooth comb) ulos hiukset päivittäin.

2. Varmista, että pese ja kunto hiukset vähintään kerran viikossa. Käytä kosteuttava laskee, tai pyydä stylisti enemmän apua. Q2: Miksi hiukseni saada irtoaminen?

1. Älä käytä kampa, harja, että tukka, juuri käynnissä sormilla varovasti; käyttää laaja-hammas suoraan tai laitos aalto-tyyliin.

2. Sen jälkeen pese pls sairaanhoitaja hiukset joitakin hiukset öljy, sitten hiukset tulee olla silkkiä ja pehmeä. Q3: ne Voivat olla suoristettu, kiertynyt?

A: Käytä taulu silitysrauta/suorempi tai pihdit, pls älä ylitä 150C, jopa kun ne on asennettu, mutta kun omia hiuksia, älä koskaan käytä kuuma työkalut liian usein, ja pls älä tee sitä liian usein, tai hiukset helposti saada kuiva ja takkuinen. Q4: Mitä tyyppi hiustenhoitotuotteita pitäisi käyttää?

1. Käytä laadukkaita shampoo ja hoitoaine, ilmastointi hiukset on hyvin tärkeää pitää se pehmeä ja hallittavissa, joten käytä jättää hoitoaine.

2. Voit käyttää tuotteita, kuten geeli ja hiuslakkaa pitää curl paikallaan, mutta varmista, pestä hiukset ja jättää näiden tuotteiden pitkän aikaa. Q5: Ei mitään custom veroja?

V: Yleensä me laitamme alhainen hinta laskussa välttää custom vero, mutta koska eri politiikan eri maissa, saattaa olla joitakin mukautettuja vero, joka ei pidetä hintaan, ja pitäisi maksaa ostaja, voit jättää viestin, kun saattamista, jotta siitä, miten paljon haluat, voimme laittaa laskun.

Pakkauksen Paino 0.2kg (0.44lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 33cm x 28cm x 5cm (12.99in x 11.02in x 1.97in)
rakenne suoraan
Sopii Kuolemaa Värit Kaikki värit
Venytetty Pituus 8inches, 10inches, 12inches, 14inches, 16inches, 18inches, 20inches, 22inches, 24inches, 26inches, 28inches
Tuotemerkki huangcai
Kemiallinen Käsittely Happo käsittely
Ihmisen Hiukset Tyyppi Perun Hiukset
Kohteet per Paketti 1 Pala Vain
Hiukset Kude Kone Kaksinkertainen Kude
Materiaali luokalla Ei-remy Hiukset
Hiusten Pidennys Tyyppi kudonta
Materiaali ihmisen hiukset
yksikön paino 100g(+/-5g)/pala
Voi Olla Permanentatuille Kyllä
Pisin Hiukset Osuus <10%

Kirjoita arvostelu

Huangcai Perun Suorat Hiukset Hiuksista Kutoa Nippuja 8 28 Tuumainen Luonnollinen Väri Ei Remy Hiukset Laajennukset

Huangcai Perun Suorat Hiukset Hiuksista Kutoa Nippuja 8 28 Tuumainen Luonnollinen Väri Ei Remy Hiukset Laajennukset

Huangcai Perun Suorat Hiukset 100% Hiuksista Kutoa Nippuja 8 28 Tuumainen Luonnollinen Väri Ei Remy Hiukset Laajennukset,suosittelemme ostaa 3-tai 4-nippujen kanssa sulkeminen , joka on enemmän kaunis, hiukset näyttävät paksumpi ja täyteläisempi, hiukset tiedot: 100g/niput,

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!