Tuoteryhmä

Mini Langaton Näppäimistö-2.4 GHz Langaton Kosketuslevy Näppäimistö Täysi Mouse Android TV-Ruutuun Kodi HTPC, IPTV-PC PS3 Xbox 360 EM88

Uusi

€13.64

€15.67

-12 %

Varastossa

Asiasanat: mini langaton näppäimistö, mini langaton näppäimistö-2.4 ghz, Langaton näppäimistö, Halpa mini langaton näppäimistö, Korkea Laatu mini langaton näppäimistö-2.4 ghz, Kiina langaton näppäimistö Toimittajat.

Mini Langaton Näppäimistö-2.4 GHz Langaton Kosketuslevy Näppäimistö Täysi Mouse Android TV-Ruutuun Kodi HTPC, IPTV-PC PS3 Xbox 360 EM88 Ominaisuus:

Kompakti Koko Touch-Näppäimistö: Langaton näppäimistö ja touchpad. Nauti vaivatonta hallita TV-kytketty tietokoneeseen

Usean sormen Toiminnot: yhdellä sormella napsautuksella kuin hiiren vasenta toiminto, kahden sormen klikkaa kuin oikea hiiri-toiminto, kaksinkertainen sormen vedä, koska liikkuvan näytön

Plug-and-play-Asennus: 2,4 GHz: n Mini Langaton näppäimistö; Kosketuslevy combo USB-liitäntä sovitin, kytke pieni Unifying-vastaanotin USB-porttiin vastaanottavan laitteen(PC, kannettava tietokone, smart TV, jne; Kytke tämä kosketuslevy toggling oikealla puolella kytkin ja sitten alkaa olla hauskaa.

Siirto Jopa 10 Metriä: 10 metrin (33 jalat), langaton alue Katsella videoita, selata internetiä, jutella ystävien kanssa, ja enemmän, ilman ärsyttäviä viiveitä tai keskeytyksiä.

Laaja Yhteensopivuus: Voi käyttää sähköposteja, chat -, kauko-ohjaus, viestin tulo ja pelejä. Se on yhteensopiva PC, Kannettava tietokone ,Mac OS, Linux, HTPC, IPTV -, Google Android Smart TV-Ruutuun XBMC, Windows 2000 -, Windows XP /Vista/7/8/10. Käyttää sitä oman Android-laatikko tai smart TV: n sohvalla tai selata internetiä kaikkein mukava muoti.

Toimintatila

Tämä tuote on kaksi erilaista toimintatilaa: Touch tila ja Näppäimistö-tilassa. Voit painaa-näppäintä voit vaihtaa 2 tilaa.

Touch-tilassa(oletus)

Tässä tilassa, käyttäjät voivat ymmärtää hiirtä napsauttamalla ja siirtämällä toiminnot sekä joitakin normaaleja eleitä.

Näppäimistö-tilassa

Tässä tilassa, käyttäjät voivat syöttää kirjaimia ja symboleita kuin on ja se käyttää tärinää palautetta

Erityisiä Toimintoja

Kuitenkin, käyttäjät voivat paina yhdistelmä näppäimiä samanaikaisesti saavuttaa joitakin erityisiä toimintoja milloin tahansa.

1 x Langaton näppäimistö

1 x Langaton vastaanotin

1 x Charging datakaapeli

1 x käyttöohje toimitamme ympäri maailmaa (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO). Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite. Tilaukset käsitellään ajallaan jälkeen maksunvarmentamisvälineen. Lähetämme paketin kautta Kiinaan air post. Toimitusaika riippuu Toimitus Harjoittaja, Tulli-ja Post-Dispatch kohde-ja muut tekijät.Useimmat paketit voi olla sai 20 työpäivää (4 viikkoa). Katso alla toimitusaika kokoelma määrällisiä tietoja:

Otamme vastaan Sähköpostitse pyynnöt palaa 7 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Jos tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, katsotaan käytetyn emmekä numerossa hyvitystä tai vaihto. Jos et ole tyytyväinen, kun vastaanotat kohteen, ole hyvä ja palauta se 7 päivän kuluessa korvaavan tai rahat takaisin. Ota meihin yhteyttä paluuta opas, ennen kuin voit palauttaa sen. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja tilaus-TUNNUS. Jos tuote on viallinen 3 kuukautta, Me lähetämme sinulle korvaavan ilman lisämaksua tai tarjoavat palautusta, kun saamme viallisen nimikkeen. Jos tuote on viallinen 3 kuukauden jälkeen, voit silti lähettää se takaisin meille. Lähetämme sinulle uuden saatuaan viallinen erä. Mutta sinun tarvitse maksaa ylimääräisiä postikuluja. Hyväksyt kaikki edellä lueteltujen politiikkojen kun tilaus Consultor.news! Jos olet tyytyväinen meidän tuote ja palvelu, anna meille positiivista palautetta kanssa 5 tähden tarkastelu, joka on meille erittäin tärkeä. Tulemme hyvin kiitollinen, jos voit jättää todellinen tunne täällä. Jos et ole tyytyväinen kohteita tai palvelua, ota meihin yhteyttä, ennen jättämättä palautteita, voimme ratkaista ongelman heti, kiitos! Ota Viesti meille, alkaen 9:00. 18:00. (GMT+8) maanantaista lauantaihin . Jos sinulla on kysyttävää, ole hyvä sanoma meitä ja antaa meille mahdollisuuden auttaa sinua. Kaikki viestit vastataan kuluessa 1 arkipäivä (paitsi juhlapäivinä Kiinassa). Jos et saa vastauksen, ota ystävällisesti uudelleen lähettänyt viestin ja me vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Pyydämme anteeksi myöhäinen vastaus loma-aikana (mukana sunnuntaisin).

Pakkauksen Paino 0.156kg (0.34lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 15cm x 9cm x 2cm (5.91in x 3.54in x 0.79in)
Tuotemerkki centechia
Sovellus Kannettava tietokone
Käyttöliittymä Tyyppi USB
Malli Numero N/A
Paketti No
Täysikokoinen näppäimistö No
Tyyppi 2,4 Ghz
Akselin Kehon Merkki -
Rannetuki No
Toiminnan Tyyli Kalvo
Tyyli Pelaamista
Kieli Englanti
Näppäimistö Standardi Mini Näppäimistö

Kirjoita arvostelu

Mini Langaton Näppäimistö-2.4 GHz Langaton Kosketuslevy Näppäimistö Täysi Mouse Android TV-Ruutuun Kodi HTPC, IPTV-PC PS3 Xbox 360 EM88

Mini Langaton Näppäimistö-2.4 GHz Langaton Kosketuslevy Näppäimistö Täysi Mouse Android TV-Ruutuun Kodi HTPC, IPTV-PC PS3 Xbox 360 EM88

Mini Langaton Näppäimistö-2.4 GHz Langaton Kosketuslevy Näppäimistö Täysi Mouse Android TV-Ruutuun Kodi HTPC, IPTV-PC PS3 Xbox 360 EM88 Ominaisuus: Kompakti Koko Touch-Näppäimistö: Langaton näppäimistö ja touchpad. Nauti vaivatonta hallita TV-kytketty tietokoneeseen Usean

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!