Tuoteryhmä

Uusi Rapoo Ladattava Multi-mode Langaton Hiiri Vaihtaa Bluetooth 3.0/4.0 ja 2.4 G Neljän Laitteiden Yhteys

Uusi

€37.77

€65.12

-41 %

Varastossa

Asiasanat: langaton hiiri, Langaton Bluetooth-Hiiri, hiiri langaton bluetooth, Halpa langaton hiiri, Laadukas langaton bluetooth-hiiri, Kiina hiiri langaton bluetooth-Toimittajat.

Uusi Rapoo Ladattava Multi-mode Langaton Hiiri 3200 DPI Bluetooth 3.0/4.0 RF 2,4 GHz: n Neljä Laitteiden Yhteyden Office Home Hiiret

1.Vaihtaa Bluetooth 3.0, 4.0 ja 2.4 G

Fiksu vaihtaa Bluetooth 3.0, 4.0 ja 2.4 G takaa vakaan langattoman lähetyksen. Voit silti käyttää hiirtä riippumatta USB-portin puute tai menetys vastaanotin.

2.Smart switch välillä useita laitteita

Automaattisesti paria toimiva laite. Se samanaikaisesti yhdistää jopa 4 laitetta, ja helposti vaihtaa niitä. Se yksinkertaistaa monimutkaisia cross-platform liikkeitä ja täyttää moniajoon vaatimukset.

3.Tarkasti lähes joka pinnalla

Korkean suorituskyvyn laser moottorin avulla voit käyttää hiirtä lähes millä tahansa pinnalla. Nauti nopea vastaus ja verraton tarkkuus.

4.Täysin säädettävä DPI anturi

Tarkka viimeiseen pikselin: säädettävällä DPI-anturi, tarkkuus on enää jättää sattuman varaan. Säädettävissä 600 DPI: 3200 DPI, voit mukauttaa sen vastaamaan mieleiseksesi.

5.Ympäristöystävällinen ladattava akku

Kiitos sisäänrakennettu eco-ystävällinen litium-akku, akun lataaminen täyteen voi kestää jopa 30 päivää. Se poistaa tarpeen paristojen vaihtaminen.

Paketin Mukana:

1 X Rapoo Multi-mode Langaton Hiiri

1XCharge Kaapeli

1XUSB-Vastaanotin

1 x Käyttöohje

Miten yhdistää 2,4 G ja Bluetooth?

2.4 G:

1.Kytke Rapoo-vastaanotin.

2.Kytke Hiiri.

3.Tehnyt.

Bluetooth 3.0 ja 4.0:

1.Kytke Hiiri.Laitteen merkkivalo alkaa vilkkua nopeasti.

2.Paina laitteen kytkentä painiketta, jos haluat valita kanavan, johon laite on kytketty.

3.Paina Bluetooth pairing-painiketta.Laitteen merkkivalo alkaa vilkkua hitaasti.

4.Kytke Hiiri ja Bluetooth-laitteen kanssa.Vilkkuu pysähtyy ja pysyy tasaisena 6 sekuntia.

5.Tehnyt.

1.MAAILMANLAAJUISESTI SUOMI.(Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO) 2.Tilaukset käsitellään 1-3 päivää(työpäivää,Ei loma seasons) maksamisen jälkeen todentaminen. 3.Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet.Osoite ON OTTELU toimitusosoite. 4.Kun saat tilaamasi kohteet,24 tuntia,tarkista se huolellisesti.Ota yhteyttä suoraan, jos sinulla on ongelmia. 5.Jos et ole saanut sitä sisällä 45days, koska me lähetti,ota meihin yhteyttä, ilman epäröintiä. 6. Kuten yleensä, me julistamme, että arvo on pienempi kuin $15USD välttää tulli-ongelma. Mutta koska politiikan eri maassa, jos sinulla on jokin erityinen pyyntö, ota yhteyttä minuun.

1. Sinulla on 3 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu. Jos tämä kohta on hallussaan enemmän kuin 3 päivää, katsotaan käytetyn emmekä NUMEROSSA HYVITYSTÄ TAI VAIHTO. EI ole POIKKEUKSIA! Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia. 2. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron,erityinen syy palata, ja tilauksen numero. 3. Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Consultor.news. TAI, voit valita korvaavan. 4. Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan.

1. 12 kuukautta Valmistajan rajoitettu Takuu vialliset tuotteet (pois lukien kohteita vaurioituneet ja/tai väärin vastaanottamisen jälkeen).Tarvikkeet tulevat, jossa on 3 kuukauden takuu. 2. Vialliset tuotteet ON raportoitava ja palautetaan takuuaikana (ja alkuperäisessä pakkauksessa, jos mahdollista). Sinun täytyy kertoa meille, mikä vika on, ja anna meille tilausnumerosi. EMME KORJAA TAI VAIHDA KOHTEITA KANSSA PÄÄTTYI TAKUU. Hyväksyt kaikki edellä lueteltujen politiikkojen kun tilaus Consultor.news!

Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen! Palaute on erittäin tärkeää, pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ENNEN kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute, jotta voimme tyydyttävästi osoite huolesi.

Paketin Koko 25cm x 20cm x 10cm (9.84in x 7.87in x 3.94in)
Pakkauksen Paino 0.3kg (0.66lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Tuotemerkki Rapoo
Määrä Rullat 1
Yhteyden tyyppi 2.4 G,bluetooth 3.0 ja 4.0
Paketti Kyllä
Tyyppi Bluetooth Langaton
Power Tyyppi Ladattava
väri Musta
Määrä Painikkeita 8
Tuki Laite 4-laitteille-yhteys
Aikaa markkinoilla Sep-11
Tyyli Ohjauspallot,Sormi,3D
Brutto paino 120g
Käsi Suunta oikea
DPI Kolme tuhatta kaksisataa
Käyttöliittymä Tyyppi Bluetooth
Malli Numero Ladattava Bluetooth Hiiri
Toimintatila Laser

Kirjoita arvostelu

Uusi Rapoo Ladattava Multi-mode Langaton Hiiri Vaihtaa Bluetooth 3.0/4.0 ja 2.4 G Neljän Laitteiden Yhteys

Uusi Rapoo Ladattava Multi-mode Langaton Hiiri Vaihtaa Bluetooth 3.0/4.0 ja 2.4 G Neljän Laitteiden Yhteys

Uusi Rapoo Ladattava Multi-mode Langaton Hiiri 3200 DPI Bluetooth 3.0/4.0 RF 2,4 GHz: n Neljä Laitteiden Yhteyden Office Home Hiiret 1.Vaihtaa Bluetooth 3.0, 4.0 ja 2.4 G Fiksu vaihtaa Bluetooth 3.0, 4.0 ja 2.4 G takaa vakaan langattoman lähetyksen. Voit silti käyttää

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!