Tuoteryhmä

Emerald kaulakorut & riipukset Colar gargantilha koruja Eollar colgante Muoti Kaulakoru Charmia Superior Jade Pieniä lampaita

Uusi

€6.59

Varastossa

Asiasanat: f riipus, jade hurmaa, jade kaulakoru, Halvat f riipus, Korkea Laatu jade hurmaa, Kiinan jade kaulakoru Toimittajiin.

Erikoistarjous Emerald kaulakorut & riipukset hienoja koruja DIY Muoti kaulanauha Kaulakoru Charmia Superior Jade ilmainen toimitus

Factory Outlet, tukku-hinta myynti suoraan asiakkaille, poistaa välitavoitteet linkkejä, niin että mitään voitot emerald. Yleinen luonnollinen lasti jade, tukea uudelleen tarkastelu, fake menettää kymmenen!

D imension : 20/15/8mm paino : 5 g

Materiaalien alkuperä: Burma Tulee todistus

Todistusta

Ystävällinen Vinkkejä : Eri ihmiset "esteettiset, kulttuuriset, taloudelliset edellytykset," ero, erot arvoja. Emerald arvoa ei voida arvioida. Jade ei ole vain hyödyke, on muistaa ja ymmärtää, se kuljettaa emotionaalinen ystävyys ja kohtalo, kuin mitattavissa oleva arvo rahaa. Kuinka paljon rakastat sitä, se on paljon arvoa. Joten, älä toistuvasti tinkiä, satuttaa tunteita se devalvoitiin.

1. Ilmainen toimitus 2. Tilaus annetaan 7 päivän kuluessa. Joskus se voi olla, koska sää pulaa tai toimitus, joten meidän toimitusaika on 7 päivää, me lähettää nopeimmalla tavaroiden kädet, haittaa sinua, anna minulle anteeksi. 3. Olemme global express lähetykset, UPS, Kiinan posti-ja Hongkong post.

Vinkkejä : noin kaupalliset tiedot: rajoitettu toimenpide työkalu, ja inhimilliset tekijät, koon, merkin, siellä voi olla joitakin virheitä, jotta vallitseva laji .

Huomio, Kiitos! Olemme kansainvälinen myyjät Kiinasta manner. Olkaa kärsivällisiä! Me tarjoavat yleensä tavanomainen kansainvälinen lentoposti. Se voi kestää noin 10-30 työpäivää toimitus. Jos sinulla on kysyttävää tai jokin erityinen pyyntö, älä ota meihin yhteyttä. Me vastaamme 24 tunnin aika-ero meille, kiitos ymmärrystä.

Palautusoikeus: Ostaja on 15 päivää ilman riskiä palautus takuu kuluttua tavaran vastaanottamisesta. Palautettu tuote on alkuperäisessä kunnossa ja lähettää takaisin minulle. Tuki on rajoitettu, jotta lopullinen myyntihinta . Ostajan on maksettava kierroksen matkan postikuluja. Täysi palautusta ilman toimituskulut jälkeen olen saanut tuote palautetaan.

Kansainväliset Ostajat – Huomaa : Tuo tullit, verot ja maksut eivät sisälly kohteen hinta tai toimituskulut. Nämä maksut ovat ostajan vastuulla. Tarkista oman maan tulli-toimisto selvittää, mitä nämä.

Ota yhteyttä: Koska jet lag, ehkä emme voi vastata kysymyksiin nopeasti, yleensä me vastaamme sinulle 24 tunnin sisällä viikonloppuisin 48 tunnin kuluessa.

Meidän työaika (maanantai-perjantai):

Pekingin Aika: 08 :00-18: 00

Washington Aika: 20 :00-06: 00

Lontoon Aika: 01 :00-11: 00

Canberra Aika: 10 :00-20: 00

Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 0.68kg (1.50lb.)
Paketin Koko 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Todistuksen Tyyppi GTC
Kohteen Tyyppi Riipukset
Tärkein Kivi Jade
Muoto\kuvio Eläinten
Paikka alkuperämaa Myanmarin vanha kraatteri
Tuotemerkki TJP
Riipus Kokoa 20/15/8mm
Puolella Kivi Muut Natrual materiaali
Tyyli Klassinen
Riipukset Tyyppi Solitaire
Hieno tai Fashion Hieno
Malli Numero 005
Metallit Tyyppi Ei mitään
pakkaus Väri laatikko

Kirjoita arvostelu

Emerald kaulakorut & riipukset Colar gargantilha koruja Eollar colgante Muoti Kaulakoru Charmia Superior Jade Pieniä lampaita

Emerald kaulakorut & riipukset Colar gargantilha koruja Eollar colgante Muoti Kaulakoru Charmia Superior Jade Pieniä lampaita

Erikoistarjous Emerald kaulakorut & riipukset hienoja koruja DIY Muoti kaulanauha Kaulakoru Charmia Superior Jade ilmainen toimitus Factory Outlet, tukku-hinta myynti suoraan asiakkaille, poistaa välitavoitteet linkkejä, niin että mitään voitot emerald. Yleinen luonnollinen

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!