Tuoteryhmä

ZEROUP 30kpl/paljon 15mm Käsintehty Kirkas Lasi Cabochon Kaareva Pyöreä Koruja Tarvikkeet

Uusi

€1.38

Varastossa

Asiasanat: korut tarvikkeet, kirkas lasi kapussit, Lasi Cabochon, Halpoja koruja tarvikkeet, Korkea Laatu kirkas lasi kapussit, Kiina lasi cabochon Toimittajat.

koko:pyöreä 15mm

väri:kirkas

määrä:30kpl/paljon

Maksu hyväksymme maksutavat esittänyt Consultor.news Escrow.Tee maksu sisällä 48 tuntia sen jälkeen, kun paikka järjestyksessä. Palaute Asiakas on viiden tähden palaute on meille erittäin tärkeää,se on hyvä kehitys, ja se on viittaus muihin ostajat.Joten jätä meille positiivista palautetta, jos olet tyytyväinen meidän tuotteet ja palvelun.Kiitos. Jos et ole tyytyväinen tuotteisiimme ja palvelun,ota ystävällisesti yhteyttä ennen lähtöä mitään negatiivinen ja neutraali palaute.Me yritämme parhaamme tyytyväinen.Kiitos. Meistä tehtaamme sijaitsee Kiinassa. Yhtiön tuotteet vaativat tiukkoja laatu tarkastuksia varmistaakseen, hyvä laatu.Riittävä tarjonta, koko valikoima, kohtuullinen hinta,ja meidän tuotteet ovat jatkuvasti päivittää ja kehittää,haluamme aloittaa liiketoiminnan Consultor.news toimittaa hyviä kohteita ja palvelu enemmän ja enemmän ostajia. Toimitus Maailmanlaajuinen toimitus, paitsi joissakin maissa. Me yleensä aluksen Kiina Postitse Tavallinen Pieni Paketti Plus. Tilaus, joka on sijoitettu toimitetaan 3 päivän kuluessa saatuaan maksun. Joskus se olisi pitempi, koska huono sää, ajanhukkaa tullaus.Näin ollen odota patienly, kun ei saada kohteen ajoissa.Jos sinulla on ongelmia,ota yhteyttä suoraan. Jos sinulla on erityisiä vaatimuksia, ota meihin yhteyttä, voimme myös järjestää muut shippings sinulle. Usein kysytyt kysymykset Kuinka kauan tuote saapuu? Se maksaa 20-60 päivää saapua, jonka Kiina Post Tavallinen Pieni Paketti Plus. Tulee paketti vaurioitunut tiellä?Jos se on,mitä minun pitäisi tehdä? Jokainen tilaus on lähetetty käyttäen Kupla kirjekuori ja kartonki.Se suojaa kohteen vahingoittaminen kuljetettavana, kun se saavuttaa jokainen asiakas on käsi.Jos paketti on vahingoittunut, ota meihin yhteyttä,me auttaa sinua ratkaisu. Haluatko tarjota alennus suuren tilauksen? Kyllä,me tarjota huomattavan alennuksen suuren tilauksen, joka on yli $ 150. Voi käyttää muita shippings? Tietenkin, Mutta sinun täytyy maksaa ylimääräistä toimituskulut itse, ota ystävällisesti ymmärtää.

Paketin Koko 13cm x 8cm x 9cm (5.12in x 3.15in x 3.54in)
Pakkauksen Paino 0.001kg (0.00lb.)
Yksikkö Tyyppi paljon (30 kappaletta/paljon)
Kohteen Halkaisija 1.5cm
väri Selvää
Koruja Havainnot Tyyppi Välilevyt
Malli Numero R15mm
Kohteen Pituus 1.5cm
Kohteen Leveys 1.5cm
Paikka alkuperämaa cn
Kohteen Tyyppi Koruja Havainnot
Tuotteen Ominaisuudet Käsintehty cabochon
Tuotemerkki ZEROUP DIY KORUJA
Materiaali Lasi

Kirjoita arvostelu

ZEROUP 30kpl/paljon 15mm Käsintehty Kirkas Lasi Cabochon Kaareva Pyöreä Koruja Tarvikkeet

ZEROUP 30kpl/paljon 15mm Käsintehty Kirkas Lasi Cabochon Kaareva Pyöreä Koruja Tarvikkeet

koko:pyöreä 15mm väri:kirkas määrä:30kpl/paljon Maksu hyväksymme maksutavat esittänyt Consultor.news Escrow.Tee maksu sisällä 48 tuntia sen jälkeen, kun paikka järjestyksessä. Palaute Asiakas on viiden tähden palaute on meille erittäin tärkeää,se

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!